faruri laguna 2, ce becuri sa iau
![]() ![]() ![]() |
faruri laguna 2, ce becuri sa iau
ubik |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 5 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Dynamique 2006 Honda Accord LS - 2006 - 2.0i-vtec/155cp/AT
2005-2006 Laguna 2 - 2002 - 1.9dci, 120cp, Lux Dinamique 2002-2005 Laguna 1 - 1997 - 1.8i 8v + GPL |
|||
lexxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
Probabil sunt dereglate.Aceeasi problema am avut-o si eu.Vezi ca mai este un reglaj manual stinga-dreapta,pe orizontala,in afara de cel electric/manual pe verticala.
|
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
puk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 22 November 03 From: targu mures ![]() |
eu mi-am pus philips bluevision....se vede supermeserias si faza scurta, sa nu mai vb de aia lunga:D
|
-------------------- cine stie??...
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
da zi-mi te rog si mie ca sa schimbi becurile trebuie demontata si masca fata, ca si eu trebuie sa-mi schimb unu de faza scurta si vreau sa-mi pun bluevision philips
|
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP
- BH 14 AGS
|
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
daca ai dexteritate nu trebuie...se schimba prin compartimentul motor, fiecare far are 2 capacele de plastic se dau jos (se rotesc o jumatate de tura) si se scoate becul. Succes!
|
--------------------
renault
Latitude
2011/150cp/diesel
- dj11byl
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
![]() T I G E R Group: Members Posts: 121 Joined: 17 September 05 From: Oradea ![]() |
le-am schimbat, era supersimplu.
multam fain! ![]() |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
|
|
gigiabrudan |
![]()
|
voi stiati sa farurile la laguna sunt din plastic? io habar n-am avut!
mi-am pus tigara pe marginea mastii cand schimbam becul, si nu credeti am topit o bucatica din far? ![]() |
--------------------
RENAULT
Symbol phase 4
- BH 14 AGS
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Vrea si eu niste lumini mai cool. Eventual d'alea chinezesti care simuleaza xenoanele. Costa 50 de lei 2 bucati. 50 x 3 = 150ron. Se merita?
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
@amp, ia becuri philips daca vrei lumina mai cool eu asi pune silvervision ca bluevision sunt cam rasuflate de cand si-au pus toti cocalarii becuri albastre. Becurile de la philips seunt mai scumpe dar nu se ard la 2 zile ca astea bulk de pe la benzinarii
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
@aviasol scuze ca te contrazic, dar nu tin doar 2 zile, eu am avut pe dacia nova un an jumate si nu s-au ars. Dup'aia am vandut masina. Ai idee cam la ce pret sunt alea philips. Nu de alta, dar mai mult de un an nu am de gand sa tin masina, e prea veche ca sa o tin mai mult.
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
TomitzA2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 November 07 ![]() |
Stie cineva de unde pot sa imi i-au si eu becuri Philips bluevision ca am cautat prin toata Constanta si nu am gasit nicaieri...
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004 EXPRESION
- CT
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Comanda de pe net:
http://www.autoaccesorii.ro/standard_category.php?parent=90 http://www.pieseautomagazin.ro/magazin/ind...d10de5f7141015b si mai gasesti inca vreo 200 de locuri daca cauti bine... Nu-ti trebuie card, sunt si care accepta plata la ramburs... Si eu imi iau becuri sapt viitoare ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
Ajutati-ma si pe mine.
Ce fel de bec xenon: soclu, culoare lumina are Laguna 2 faza 2. Daca stiti furnizori nu ezitati sa ma contactati aici sau PM. |
--------------------
Renault
Laguna
2007 2.0T Lux Dynamique
- - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
bec xenon cod D2R .Eu am gasit D2C (soclu universal) si s-a potrivit.
costa mult mai putin,la renault era sa lesin cand mi-au zis 200 euro fara manopera. "da is originale domne ce vrei" asa ca am gasit cu 120 euro 2 bucati si le-am schimbat pe amandoua singur in 4 ore(demontat bara ,faruri ,ca alta solutie nu am gasit) daca cineva stie cum se schimba un bec xenon fara sa demontezi botul masinii il rog sa ma invete.multumesc anticipat. 28 Nov 2007, 20:37: scuze a mea e laguna 2 faza 1 la faza 2 cred ca e D2S codul becului This post has been edited by renaultforever: 28 Nov 2007, 20:37 |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Nu stiu cu xenoanele cum e dar eu am schimbat becul de scurta pe dreapta fara sa fie nevoie sa demontez ceva.....
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
da frate da la xenon e totul diferit.becul e prins in 3 surubele nu in cleme, iar ca sa umbli cu surubelnita in spatiul ala de 2 cm. nu poti decat daca esti un spiridus(cu tot cu surubelnita de spiridus)
|
--------------------
nissan
qashqai
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici un mic tutorial pentru schimbatul farurilor Xenon:
![]() Si niste poze aici: ![]() Sursa tutorialului: http://dafranze.homeunix.com/webspace/dFZe...ngen/index.html This post has been edited by TheAlphonso: 28 Nov 2007, 20:54 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
2002 Privilege
- B-XX-LIF
|
|
renaultforever |
![]()
|
multumesc thealphonso,vazand pozele mi-am adus aminte de ziua cand m-am apucat sa le schimb singur.iti trebuie rabdare frate nu gluma.mi-am zis ca a doua oara cand se mai arde un bec vand masina(glumesc).
speram totusi sa fie o alta solutie. noroc ca le-am schimbat singur,ca daca nu ma jumuleau la renault(37 euro ora) |
--------------------
nissan
qashqai
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
Salutare,
De ceva vreme farul de pe spate nu mai mergea complet. Mai exact, pe partea stanga, mergea doar jumatatea de pe aripa ... cea de pe haion nu mai merge ... adica mergea doar din cand in cand. Azi m-am hotarat sa desfac partea de pe haion si sa vad daca e filamentul becului sau e altceva pe circuitul electric. Dupa mai multe schimbari si cu un alt bec am realizat ca e posibil sa fie contacte oxidate deoarece uneori mergea uneori nu mergea. Toate bune pana aici, dar la un moment dat, cand am incercat sa curat putin contactele ... am facut un scurt circuit si acum nu mai merge decat jumatatea de far de pe aripa dreapta. Becurile care nu se aprin nu sunt arse pentru ca am verificat cu aparat de tensiune si ele nu primesc curent. Ce-i de facut ? Ma gandeam sa scot bornele la baterie si sa le pun din nou ... oare reusesc ceva ? ... o fi siguranta ... acu mi-a venit in minte ? ... ar trebui sa fie siguranta din moment ce-am facut scurt!!!!!! Voi ce ziceti ? Multumesc anticipat! 15 Nov 2008, 18:45: Revin: si daca e sigurata ... care din ele este ? This post has been edited by boriss007: 15 Nov 2008, 18:45 |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Uită-te pe aici!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
Multumesc gabi.
Am schimbat siguranta si acum totul e in regula. |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
apropo de faruri, sa nu puneti pe masina altceva decat Valeo.. restul nu lumineaza bine
|
--------------------
-
-
-
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Mah renaultforever
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
boriss007 |
![]()
|
Multumescd e sfat Andu, dar la mine era vorba de lampile spate.
|
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Irish @ 16 Nov 2008, 19:00) Iar pe tine andu911 cine tea invatat asta cu becurile Valeo ,eu am pus Ignis sau nush cum se cheama si bat super tare ![]() ![]() Eu vorbeam de faruri, nu de becuri. Pune un far altceva decat Valeo, sa vezi ce aiurea bate lumina. This post has been edited by andu911: 16 Nov 2008, 21:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Aaaa ,ma scuzi frate ,c taran is
![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
danutdin_iasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 18 February 08 From: Iasi ![]() |
Atentie ! cand schimbati becurile , farurile fiind echipate cu plexiglas, este obligatorie utilizarea becurilor anti U.V. de 55W .
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2004 Expression
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Stie cineva cum sunt pozitionate becurile in soclu?
Cu lamela in sus sau in jos? Multumesc |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|
white |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 January 08 From: Mangalia ![]() |
Daca prin lamela te referi la conductorul izolat de la becurile xenon, acela vine la partea de jos.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 2.0 IDE Privilege
- CT 08 EPA
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Nu,
Ma refer la halogene...cum sunt introduse in soclu... |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:15 |