Peugeot 206 Xline sau Clio bicorp 1.2 16V, ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Peugeot 206 Xline sau Clio bicorp 1.2 16V, ce parere aveti ?
danl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002
|
|||
tomi87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 October 05 From: Tg Mures ![]() |
Mai de mult am deschis si eu un topic cu acelasi subiect, "filtrand" putin informatiile de acolo, poate gasesti lucruri utile
vezi aici |
--------------------
Nissan
Micra K13
2011, 1.2 Acenta ex Renault 5 Campus, 1108 cmc (C1E), 33kW, 1988;
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as alege Clio.
Primul argument e ca 206 a inceput sa ma cam satur de el,pe cand clio-ul bicorp desi e de multi ani pe strazi inca nu ma enerveaza.Probabil din cauza ca nu sunt atat de multe. Clio-ul e si nitel mai mare. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Daca acum 2-3 ani, ma minunam de cate Symboluri sunt pe drumurile patriei (deh, nr. 1 la modele de import), acum am inceput sa observ din ce in ce mai multe Clio Bicorp. Am innebunit-o pe sotie, ca de cate ori vad cate unul exclam: "CLIO!!!" Acum 2-3 ani, daca vedeai unul pe zi era fenomen...
This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 21:43 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
QUOTE(danl @ Feb 1 2006, 11:22 PM) As dori sa stiu care sunt parerile voastre vis a vis de copmaratia Peugeot 206 Xline sau Clio bicorp 1.2 16V, voi ce ati alege , daca puteti argumenta ar fi si mai bine . 10x Eu as compara in primul rind raportul pret/dotari..si sa vedem CLIO 1.2 16 V Authentique Pretul: 10.523 Euro cu toate taxele incluse Radio cu mono CD 2X15W RDS codat, cu afisaj separat si satelit de comanda Airbag-uri frontale sofer + pasager Aer conditionat + filtru praf/polen Bancheta spate rabatabila si fractionabila 1/3 2/3 Bare de protectie in ton cu caroseria Centuri fata in 3 puncte, cu reglare pe inaltime, pretensionare si limitator de efort Centuri spate in 3 puncte Directie asistata electric Geamuri fata electrice Geamuri cu tenta Imobilizator electronic codat Inchidere centralizata cu telecomanda Oglinda retrovizoare asferica pe partea soferului Scaun sofer cu reglare pe inaltime Tetiere fata reglabile pe inaltime + 3 tetiere spate in forma de virgula, reglabile pe inaltime Volan reglabil pe inaltime Peugeot 1.4 Echipare One-Line 11539 euro DDP/ la oferta 10338 bord cu turometru si iluminare portocalie caroserie galvanizata ceas digital filtru polen inchidere centralizata luneta cu stergator si degivrare reglaj electric faruri roata rezerva de dimensiuni normale scaun sofer reglabil pe inaltime servodirectie sistem blocare usi spate sistem recirculare aer aer conditionat oglinzi exterioare reglabile din interior parasolar cu oglinda plafoniera cu temporizare radio CD (6 boxe) semnal sonor pentru faruri aprinse sau cheia uitata in contact volan reglabil pe inaltime a treia lampa STOP airbag sofer, pasager centuri de siguranta in 3 puncte, pretensionate imobilizator electronic oglinda exterioara sofer cu dubla parabola servofrana sistem ISOFIX pentru scaune copii stopuri ceata Si de aici alegi..... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine lista la peugeot e mai lunga dar ce scrie in ea:
ceas digital luneta cu stergator si degivrare roata rezerva de dimensiuni normale sistem recirculare aer parasolar cu oglinda plafoniera cu temporizare a treia lampa STOP stopuri ceata Hai ca astea sunt vrajeli! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
O buna parte din membrii acestui forum au Clio.Ceea ce inseamna ca s-au gandit la Clio vs 206 vs Fiesta vs Corsa vs Punto vs....si au ales Clio.Ce sens are sa intrebi ceva cand stii dinainte ce ti se va raspunde ?!
Si ca sa dau exemplu personal ![]() Pretul pentru Clio e fara reducere.Pretul cu reducere e 9.621 EURO DDP.Pe de alta parte,la 10.480 e Campus Dynamique.Pentru 142 EURO,primesti in plus fata de 206: -ABS+AFU -air-bag-uri laterale fata -computer de bord -geamuri electrice fata -oglinzi electrice -proiectoare de ceata Mie mi se pare rezonabil 142 EURO pentru tot ce e mai sus. Eu sincer m-as mai forta putin pana la 10.984 pentru 1.4 16v....a,stai ca am facut deja asta ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
QUOTE(Solon @ Feb 2 2006, 04:39 PM) Bine lista la peugeot e mai lunga dar ce scrie in ea: ceas digital luneta cu stergator si degivrare roata rezerva de dimensiuni normale sistem recirculare aer parasolar cu oglinda plafoniera cu temporizare a treia lampa STOP stopuri ceata Hai ca astea sunt vrajeli! Corect..unele sint vrajeli...dar asa iti faci o imagine de ansamblu.....La fel am procedat cind am ales Reno in loc sa-mi cumpar un VW Golf V..... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Solon |
![]()
|
Hai,Heroane, ca oricine stie ce e al treilea stop si parasolar cu oglinda!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
S-ar putea sa te inseli....nu sint chiar asa multi care au un nivel al cunostiintelor auto atit de vast incit sa opreasca un dealer auto din pledoarie....si, pe de alta parte, daca te uiti cu atentie la importatori o sa vezi ca toti se lauda cu al treilea stop......Asta e comertul - fiecare trebuie sa-si vinda marfa....
This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 21:43 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma "omor" dupa mizeriile de genul al treilea stop, scrumiera, bricheta, si alte "optionale"... Chestie la care adera inclusiv VW ceea ce ma dezamageste complet. Oricum aia de la VW ar fi in stare sa puna si tetierele pe lista de optiuni.
Dar cum spune si Heron, analizeaza care e the best offer si go for it. De luat in seama si costurile de intretinere/revizie. Mie personal imi place f. mult 206. Si Peugeot face niste motoare beton pe motorina... dar nu e cazul in discutia de fatza. Succes. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
ioana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 19 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danl @ Feb 1 2006, 11:22 PM) As dori sa stiu care sunt parerile voastre vis a vis de copmaratia Peugeot 206 Xline sau Clio bicorp 1.2 16V, voi ce ati alege , daca puteti argumenta ar fi si mai bine . 10x esti pe forum reno... care crezi ca ar fi raspunsul la intrebarea ta? ![]() eu am optat pentru clio si as sfatui si pe altcineva sa faca la fel pentru ca sunt foarte multumita de masina |
--------------------
renault
Clio bicorp
2002 conf dyn clio bicorp 1.2 16v confort dynamique 2002 .. 3 usi
|
|
McAlig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 January 06 From: TG.MURES ![]() |
Ce greu e sa fim realisti . Pai la cum arata Clio eu zic ca nici nu are rost sa te mai gandesti . Motorul de 1.2 e trompeta pe langa cel de 1.4 de la PGT . Si asta trebuie luat in considerare pe langa dotari . Eu unul as lua un 206 fara sa stau pe ganduri . Cand mi-am luat renoul l-am luat pentru esteticul sau si pentru dotari . Desi e din 99 am pe el cam tot ce are un clio in 2006 . O masina trebuie sa-ti si placa ...
|
--------------------
Renault
Megane
1998 Coupe Megane Coupe 1.6 16v 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:06 |