Schimbare bord R19 de la modelul 1 la modelul 2
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bord R19 de la modelul 1 la modelul 2
dyabolyk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 chamade
1990/europa
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
au fost 2 furnizori de borduri pt 19. veglia (parca) si jager. daca bordurile sunt facute de acelasi furnizor nu cred ca exsta probleme. bineinteles, atata timp cat sunt amandoua facute pentru motoare pe benzina. totodata, bordul pentru R19 16v difera de celelalte borduri deci ai grija.
fetele de usi tot de phase2? vezi ca nu sunt la fel. tu ai butoanele de comanda a geamurilot pe consola centrala iar phase2 le are pe usi. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dyabolyk |
![]()
|
bordul este de chamade 2.stiu de modificarile cu geamurile electrice.dak imi schimba si fetele la usi banuiesc k e ok nu? pretul cu montat cu tot 350 ron nu e mare nu? mai am o problema am mers cu masina cateva zile pe ploaie si mi-a intrat apa undeva in usi in praguri nu stiu.atunci cand plecam de pe loc si puneam frana imediat se auzea zgomot de apa curgand, parca se ducea de la un capat in altul.acum e ok, s-a scurs pe-undeva cred dar la urmatoarea ploaie cred ca o sa imi faca la fel. Oare unde a intrat apa?
|
--------------------
renault
19 chamade
1990/europa
|
|
etm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
In legatura cu bordul, colegul R19/16v are perfecta dreptate: daca-i facut de acelasi producator si nu-i de diesel sau 16v, atunci se potriveste garantat.
In leagtura cu apa, verifica chederele sau vezi topicul de la Clio cu apa in portiere (s-ar putea sa ai o problema similara - scurgerea din portiere sa fie infundata cu frunze/namol/etc). Bafta. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- B-XX-ERV
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
|
|
heimdallr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 June 05 From: tg mures ![]() |
sunt infundate scurgerile din praguri. intra noroi si se infunda. cauta-le bine ca sunt acolo. prima e la imbinarea usii fata cu aripa.
|
--------------------
Ex Renault
19
1990 TXE Ford Ka -2002
Dacia Sandero 1,4 -2008 |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
BORDUL (carapacea) se potriveste de la phase 2 la 1, indiferent ca e benzina / diesel.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
intrebare
![]() stiu ca nu's la fel partile inferioare, dar se potrivesc? daca schimb si aprtea inferioara trebuie sa mut butoanele de la geamuri pe usi...ca sa fac asta trebuie sa iau fete de usi de phase2... iar in dialogys bordul e alcatuit dintr-o singura bucata... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.918 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
@R19/16v : nu se poate face asta, pentru ca la faza 1 bordul este dintr-o bucata. Cred ca si la faza 2 e la fel, cu amendamentul ca partea de sus este aparent detasabila.
@BiGBearRO : nu este problema cu bordul si cutia, jb3 si jc5 avand aceeasi demultiplicare la pinionul de vitezometru. Eu am avut pe R 21 cutie jb3 si am acum jc5, cu ceasuri de 19 diesel simplu, arata corect viteza. La fel si cu ceasurile originale ale masinii, chestie verificata. |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
R19/16v |
![]()
|
:sigh:
a'a e atunci... ramande de ph1 si gata ![]() |
--------------------
DS
5H
|
dyabolyk |
![]()
|
Mai am si eu o intrebare totusi...
![]() |
--------------------
renault
19 chamade
1990/europa
|
|
cham98 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 January 06 ![]() |
[quote=BiGBearRO,Jan 27 2006, 02:10 PM]
Apropo: stie cineva de unde am putea face rost de "cartea de service" pentyru Renault 19 Chamade (an fabr. 1989-90) ? |
--------------------
Renault
Chamade
1989 - gts Renault 19 Chamade, GTS, 1,4 Energy, dec.1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 23:20 |