Aparitii auto, 2006
![]() ![]() ![]() |
Aparitii auto, 2006
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Al Doilea Trimestru
APRILIE Audi S6 Chrysler 300C SRT8 Daihatsu Terios Daihatsu Sirion 4x4 Cadillac BLS Honda Civic hybrid Hyundai Sonata CRDi Jaguar XK coupe&cabrio Lamborghini Gallardo Spider Mitsubishi Colt CC Opel Astra TwinTop Clio 3 140 co + RS ![]() SSang Yong Rexton facelift (iar nu sunt sigur cu poza) VW Golf GT (motorul de 1.4 turbo probabil ![]() VW Polo GTi (probabil acelasi motor) ![]() MAI Alfa Romeo Brera Spider Bentley Azure Porsche 911 GT3 (ca cel din poza, dar cu culori normale si interior de masina de strada - aproximativ ![]() IUNIE Audi TT coupe Audi S3 Chevrolet Captiva (nici o urma pe net ![]() Dodge Caliber Jeep Grand Cherokee SRT8 Mercedes E-klasse facelift Ford S Max Ford Foxus CC Kia Carnival Mazda 3 facelift (iar nu sunt sigur cu poza)Reno Scenic facelift (cu poza aia...... ![]() VW Eos |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Al Treilea Trimestru
IULIE Audi S8 BMW Z4 Ferrari F600 Ford Galaxy Honda Legend Porsche Cayman Lexus GS 450h (hibrid) Volvo XC90 facelift AUGUST Daihatsu Mira Gino Cadillac Escalade - nu e cel nou, dar eu cu asta vin de acum la intalniri ![]() Opel Corsa Suzuki Swift Sport SEPTEMBRIE Aston Martin v8 roadster (prezentare) - poza....... ![]() BMW 3 coupe BMW x3 facelift Citroen C6 2.2 HDi Fiat Stilo (prezentare) hyundai Grandeur 2.2 CRDi Lancia SUV (prezentare) Land Rover Freelander (prezentare) Mercedes CL ![]() Nissan Qashqai - numele probabil vine de la cash ai ? ![]() ![]() Pejo 207 CC prezentare Seat Leon Cupra Subaru B9 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
EL_BGD |
![]()
|
Al Patrulea Trimestru
OCTOMBRIE BMW M6 cabrio ..........poza ... cunoasteti ![]() Dacia Logan break - poza ![]() ![]() Jeep Compass Citroen Picasso Ford Focus CC - nu-mi dau seama; a mai fost o data in iunie Honda Civic in 3 usi - prezentare Mini ![]() ![]() Range Rover TDV8 (cu noul motor turbo diesel v8 - pentru cine crede ca tdv8 e vr'un nume de concept) Peugeot 407 si 607 2.2 HDi 170 cp VW Cross Fox NOIEMBRIE BMW x5 - prezentare Opel Antara - e ca o zafira, combinata cu R-klasse Peugeot 1007 1.6 HDi Porsche 911 targa Lexus LS ![]() Ford Mondeo (nici o poza) DECEMBRIE Alfa Romeo 149 chiar asa arata, cu exceptia unor detalii lipsa (grila fata argintie cromata pe toate aerisirilee Audi R9 - ca si Pikes Peak ce a devenit q7, Le-Mans-ul va deveni R9 fara schimbari majore. Cine ma-mprumuta si pe mine ? ![]() Bentley Continental GTC Hyundai Coupe facelift Mazda CX 7 Reno Kangoo ... no poze yet Smart fortwo - prezentare Toyota Corolla - prezentare VW Cross Golf De obicei producatorii fac anunturile astea cu cateva luni inaintea lansarii oficiale, dar multe dintre ele sunt tinute foarte bine secret (masinile negre ![]() Sper ca a bine realizat topicul, si pus la locul lui, daca nu, domnii moderatori vor avea grija, ca de obicei ![]() Acum o tigaraaaaaaa ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
citroen c6 l-am vazut de fo' luna la ats!e bestiala masina!!
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e aia in care se da Chirac?Daca aia e,ce sa zic,frumoasa!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
aia e! da nu-mi place spatele ala neam ! si cica e sexy, design nemaipomenit, o sa vanda bine ... bleah ! Seriei 7 si Phaeton-ului le-au dat in cap dar pe-asta o ridica in slavi! Balarii !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Delectati-va cu cateva poze finale cu Volvo S80 ... mai sus, in link-ul lui EL_BGD, era mascat
![]() hmmm... mie farurile imi inspira un Audi... cred ca ma insel ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
EL_BGD |
![]()
|
eh..mai multe sunt mascate; vad ca acum nici macar nu mai merg unele link-uri.
Asa am gasit poze, si am zis ca decat sa pun o poza facuta pe calculator, mai bine pun o poza care sunt sigur ca e reala. (la momentul respectiv nu am gasit nimic real legat de S80) |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 15:57 |