Honda Civic, masina anului in Romania
![]() ![]() ![]() |
Honda Civic, masina anului in Romania
eddie33 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
superba masina
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
din masinile care au participat cea mai reusita mi s-a parut totusi Passat-ul cu toate ca nu sunt fan VW. Honda Civic are un design exterior care iese din tipare dar nu extraodinar, la interior personal chiar nu-mi place.
Putin OFF-TOPIC: foarte proasta organizare a emisiunii, de altfel prezentatorul (scuzati moderator sau cum se numeste) a avut o comportare de o maniera total neprofesionista, de altfel identica ca in emisiunea auto pe care o face. Legat de masinile care au participat nu inteleg cum se pot compara masini din clase diferite!!! Cred ca ar fi trebuit decernat cate un premiu pentru fiecare clasa in parte. Clio III de ce nu a participat la competitie? |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Probabil pentru ca Clio III nu se comercializeaza inca in Romania.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Daca te uiti din fata parca este o Lada model nou,din spate este frumoasa,bordul...???OZN.Politica Honda pentru motoarele diesel este cam nereusita,1.7 este slabut iar 2.2 este fiscal groaznic de scump si cu 140 cp nu este un crack.Europenii stau cu 2.0 TDI,HDI,DCI...etc mult mai bine.
________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar de asta,ce zici ?
New Civic Hybrid The all-new 4-door Civic Hybrid, which will make its world debut at Frankfurt, promising world-leading emissions performance and even more economical motoring than its predecessor, in addition to its modern and distinctive styling. A new 1.3-litre 3-stage i-VTEC engine is employed with a more efficient Integrated Motor Assist system (IMA), which can improve the recovery of braking energy by 10% compared to the current Civic IMA. In addition, the new Honda Hybrid System achieves an approximately 20% greater output over the current system – and its performance is equal to that of a 1.8-litre engine – while improving fuel economy by 5%. source: New Honda Civic Debuting at Frankfurt - Text & Photos courtesy of Honda Motor Co. Ltd. (09-01-2005) |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(dmc @ Dec 16 2005, 01:14 AM) Clio III de ce nu a participat la competitie? Clio III se va comercializa in Romania incepand cu luna martie 2006. Poate la anul va fi masina anului in Romania. ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
s-a votat desemnat deja ? pe site inca se mai poate vota
![]() ma bucura alegerea lor. e a doua japoneza cred, dupa Mazda 6. Vad ca ataca dur piata europeana japonezii in ultima vreme. Au design-uri deosebite care se pare ca atrag multi cumparatori si in Ro, insa finisajele si aspectele practice lasa de dorit. Imi pare rau pentru Alfa, e o super masina. Passatul e deja o fobie, i-a innebunit pe romani ! |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
CT-82-PUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 October 05 From: Constanta ![]() |
arata bine masina,oricum mult mai bine fata de castigatoarea locului 2 Kia Rio
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Eddie cine a votat-o masina anului in Romanica?Ca pe site:http://www.masinaanului.ro/set.html dau doar clasament provizoriu
Mama ce se bat "fratii" intre ei:masina anului Volkswagen Passat 23,4% si Seat Leon 23,3% Renault Modus doar 1,9%!I-am dat un vot ca sa mai cresca si el un pic.O sa-l votez si maine ... sa treaca macar de 2% Mai ciudat mi se pare la marca anului:Renault 27.5%,Seat 26.1% iar Volkswagen doar 5.7%.Adica romanilor le place noul Passat dar si-ar lua altceva |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
|
eddie33 |
![]()
|
S-a dat in direct joi seara pe Realitatea sau pe Prima,nu mai stiu exact....am deschis la sfarsitul emisiunii !
![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
pablo |
![]()
|
Gata am gasit:http://www.onlinesport.ro/sport/motor/auto/index.php?meniuId=25&viewCat=257&viewItem=7336
Mai aveti acolo trei poze.Sincer nu prea ma dau in vint dupa cum arata ... daca tot e sa schimb designul Renault cu altceva parca mai mult mi-ar place o Mazda 6 |
|
Lao |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 7 December 05 ![]() |
Mie mi se pare urâtă cu spume această Civic. Nu am putut sta să văd emisiunea până la capăt, dar de când am văzut Civicul printre concurente mi-am zis că nu are cum să câştige. Eh, uite că m-am înşelat. Eu, unul nu mi-aş cumpăra aşa ceva.
|
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
2003 Napoleon a murit, Einstein a murit... si nici eu nu ma simt pea bine.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi spune nimic masina asta.Forma cam naspa pret uluitor de mare.
Sincer,ma gandeam ca o sa fie si clio 3 bagat in seama.Si nu spun asta ca am reno dar chiar arata beton noul clio spre deosebire de alti producatori care o mai rotunjesc(vezi golf-gata fratilor ca e la fel de 30 ani) ii mai pun niste proiectoare aiurea(vezi 307 facelift-imbecil design),la reno e schimbata toata carcasa. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Mie imi place la Civic partea frontala, pana pe la jumatatea masinii. Spatele are o forma total aiurea, usa spate mie mi se pare prea mica ... Si daca mai are si pret mare ... presupun ca are niste atuuri importate (care ?!?!) de au declarat-o castigatoare, pentru ca pe site a primit doar 3% din voturi (si au zis ca asta conteaza in proportie de 50%)
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
asa DA ... bravo honda si cei ce au votat-o . sa castigi in fata passatului ( spre exemplu ) e un lucru demn de laudat.
|
-------------------- SUBARU LEGACY B4 , LW, H4 2.5 16v 165cp, 10.2005.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai la cum arata. pretty samurai
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin @ Dec 16 2005, 08:53 AM) Daca te uiti din fata parca este o Lada model nou,din spate este frumoasa,bordul...???OZN.Politica Honda pentru motoarele diesel este cam nereusita,1.7 este slabut iar 2.2 este fiscal groaznic de scump si cu 140 cp nu este un crack.Europenii stau cu 2.0 TDI,HDI,DCI...etc mult mai bine. ________ 1.9 dCI Gandeste Sorine ca Honda in principiu e "orientata" catre piata nord-americana unde gusturle sunt altele. In privinta motoarelor diesel sunt la inceput, si probabil marketingul nu s-a prea inteles cu inginerii cand au proiectat motor de 140 CP si 2,2 l, plus ca te arde la taxe cu 30% ca nu e facuta in UE. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE si probabil marketingul nu s-a prea inteles cu inginerii cand au proiectat motor de 140 CP si 2,2 l, plus ca te arde la taxe cu 30% ca nu e facuta in UE. Da dar motorul este fantastic chear daca la 2.2l are doar 145hp. Puterea este "cinstita" nu scoasa din turbina ca la altele dieseluri mai "pretentioase". Personal as alege oricand motorul ala in defavoare unor dieseluri de cilindree mai mica si putere mai mare unde turbina este chinuita ... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Dar daca ar trebui sa platesti impozit anual cu 300 euro mai mult decat pentru 2.0 si mult mai mult decat pentru 1.9 atunci cum rationezi?
Turbina chinuita?Astea sunt prostii.Daca cade masina aia pe mana mea sa vezi tu turbina chinuita ![]() _________ 1.9 dCI |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ncristi @ Dec 20 2005, 11:03 AM) Da dar motorul este fantastic chear daca la 2.2l are doar 145hp. Puterea este "cinstita" nu scoasa din turbina ca la altele dieseluri mai "pretentioase". 2.2 CDTi - T nu e de la turbina??? |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
ba da, dar e mai putzin dopat decat un 1.9 din care scoti 150cp..
e un LPT (low pressure turbo), daca vrei .. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place mult masina asta...
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
eminescu0 |
![]()
|
nu cred ca o sa aiba prea mare succes, chiar daca e masina anului ...
![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Ca si Mitsubishi Colt, anul trecut...
Nu-i nimic, important e ca ne place. Dar daca participa si Clio III... Chiar nu am inteles cum a participat Honda Civic din moment ce nu se vinde inca in Romania??? Si parca nici Citroen C1 sau Peugeot 107 nu se vand (spunea unul la tv ca abia din ianuarie incolo le vor vinde...) Ce fel de concurs mai e si asta??? |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
Civicu asta se pune in vanzare incepand cu ianuarie 2006. Ca si Clio III. Pe la noi, probabil mai tarziu
![]() Se face la Swindon in Marea Britanie. Nu cred ca o sa fie taxata cu 30%. 2.2 de 140 CP e ok. Si Toyoata Avensis 2.2 are 150 CP. BTW, motorul asta de 2.2 de pe Honda este considerat cel mai bun diesel la ora actuala, super premiat bla bla. Are un raport de compresie relativ mic (vro 16:1) asa ca nu cred ca e LPT. In privinta designului avantat, eu nu mi-as face mari probleme, Peugeot 407 se vinde bine la noi ![]() Stie cineva cat o sa coste? Aici e buba... PS. Habar n-aveam ca au si dizelica de 1.7 ! Cati cai are? Da cuplu? |
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
cand am vazut interiorul mi-am zis ca asta e o masina facuta pentru a fi tunata (desi nu sunt fanul tunningului).
motivul pt care nu cred ca merita titlul de masina anului este pretul exorbitant datorita taxelor pt ca este fabricata in japonia. fatra de un passat cu aceleasi dotari si aprox aceleasi motorizari, preturile sunt cu 3-4k euro mai mari. asta e ceeea ce mi s-a spus azi. mai vorbin |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
ioana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 19 December 05 From: Bucuresti ![]() |
interesanta . dar cam la ce pret o sa fie?
|
--------------------
renault
Clio bicorp
2002 conf dyn clio bicorp 1.2 16v confort dynamique 2002 .. 3 usi
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
mare.
deja versiunea de acuma (sau care a expirat acuma fiind inlocuita cu aceasta) pleca undeva de pe la 13-14mii euro CIP. oricum, am condus in multe cazuri o honda civic 1.6 110cp la fostul job.. o masina excelent construita, foarte ergonomica, foarte fasneata, consum bun. aveam 2 asemenea masini si niciuna dintre ele nu a avut absolut nici o problemuta intr'un an jumate cat am stat eu la jobul ala.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Honda Civic 1.4 varianta de echipare "confort" costa 17800 CIP. Type-R ajunge la 22500 CIP. Deci se invarte la 20000 si cea mai "slaba" varianta. Oricum e extraordinara masinuta.
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:23 |