Burduf planetara original, unde se schimba?
![]() ![]() ![]() |
Burduf planetara original, unde se schimba?
meganedeux |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La service,unde?Eventual te duci pe langa receptie si vb cu un mecanic.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganedeux |
![]()
|
Nu, nu, n-am fost clar.
De unde cumperi burduful original (daca a gasit cineva la vreun magazin de piese/service autorizat burduf de planetara de Renault separat de planetara) ca sa il pot schimba la service. This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 12:45 |
--------------------
Renault
Megane II
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cauta la magazinele Elit sau Meteor.Un magazin Elit stiu ca e prin Militari.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganedeux |
![]()
|
Mersic, Solon.
Va tin la curent cu rezultatele cautarii. This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 12:45 |
--------------------
Renault
Megane II
|
meganedeux |
![]()
|
N-are la Elit.
Uff. Daca stie cineva pe undeva de cumparat, rog sa imi transmita, ca mi-a intrat in instinct...cum vad un magazin de piese ma duc sa ii trag de limba, poate poate au burdufi. O sa se darame planetara.. |
--------------------
Renault
Megane II
|
bmariusc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Care burduf, dinspre roata sau dinspre cutie? Eu am schimbat unul dinspre roata, gasesti la reprezentanta in cel mai rau caz.
|
--------------------
Renault
Megane
1998 1,6E Megane 1 1,6E Hatchback
|
|
meganedeux |
![]()
|
Dinspre cutie la una; dinspre roata la alta.
Unde adica la reprezentanta? la Serus vor numa planetara cu totul schimbata, spre exemplu. This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 12:46 |
--------------------
Renault
Megane II
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Pt. meganedeux
Eu am schimbat anul trecut un burduf dinspre cutie si a fost 1200000 lei (fara manopera), cu flansa, semering (sper ca asa se scrie) si toate celelalte dracii . A venit frumos ambalat intr-o punguta, cu toate accesoriile. E drept ca atunci era vorba de un Megane I, dar mi-e greu sa cred ca s-au schimbat atat de mult solutiile constructive la M II incat sa nu se poata schima burduful decat cu planetara cu tot. La mine nu s-a pus nici o secunda problema ca nu s-ar livra individual; pt lamurire, e vorba de service Renault din Constanta. Daca vrei, pot intreba aici (C-ta), ii cunosc bine pe cei de la Ren. si nu cred ca m-ar tromboni. This post has been edited by dili: 18 Dec 2005, 10:55 |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
meganedeux |
![]()
|
Nu stiu ce sa spun.
Si eu sunt convins ca trebuie sa existe burduful si ca piesa de schimb individuala, dar am intrebat pe la 5 magazine mari de piese din Bucuresti si n-aveau (adica nu mi-au spus nici macar de posibilitatea de a comanda). This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 12:46 |
--------------------
Renault
Megane II
|
bmariusc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Daca ai drum in Constanta, du-te la Total. Sunt OK oamenii. Daca nu...Mach1? ca macar poti sa stai langa ea.
Parerea mea este ca aia de la Serus au vrut sa-ti bage pe gat planetarele. Pierzi mult ulei? Vezi ca e destul de scump uleiul de transmisie. |
--------------------
Renault
Megane
1998 1,6E Megane 1 1,6E Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:58 |