Upgrade la Passat-urile de politie ?, ceva ciudat si inexplicabil pt mine
![]() ![]() ![]() |
Upgrade la Passat-urile de politie ?, ceva ciudat si inexplicabil pt mine
EL_BGD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
oooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() erau fani NFSU2 cu siguranta. io am vazut un renault chamade tot de politie care avea bodykit din fibra de carbon. si neoane albastre dedesubt. si-n portbagaj 2 subwoofere clarion ![]() ![]() dracu stie ce-o fi dracia aia. o fi frun tip nou de radar 'tu-i in ***. sau pilot automat sa nu se mai oboseasca Garcile sa deie de volan. Sau frun sistem de ochire cu infrarosu.Te prinde cu viteza...pac da cu racheta dupa tine. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
CGB |
![]()
|
tot pe bord are radaru. cel putin io asa am vazut la unele passaturi. cele care n-au pe bord s-ar putea sa nu aiba deloc. ca doar n-or avea toate masinile de politie radar instalat.
iar chestia de pe plafonu' pasatului vazut de tine taman am aflat ce e. este telecomanda ptr usa de la garaj ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
fiind la servici si cu ochii facuti varza de la excel, ma voi face ca ai vorbit serios (ca chiar nu-mi dau seama), si voi mai face o precizare; "obectivul" era cam cat o cutie de pantifi mai mare.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
s-ar putea sa se fi dotat mushterii cu niscai radare cu laser
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
si cit timp faceau ei probe cu noul radar le-a taiat un pic din capota si au obtinut o gura de aerisire tip rally style ... apoi s-au invatat sa nu mai dea cu laserul pe capota masinii ...
![]() PS:scuze dar nu m-am putut abtine |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
EL_BGD |
![]()
|
au si ei o noua jucarie.....sa speram ca nu stiu sa o foloseasca
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
CGB |
![]()
|
apropo de radare. pe DN1 (aratau astia pe la stiri) deja niste oameni de bine au dat jos unul din radare. metoda folosita este de-a dreptul ingenioasa: au dat cu bolovani
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(EL_BGD @ Nov 1 2005, 09:58 AM) Oricum.... ce naiba aveau aia pe passat ??? te macina rau omule. chiar nu poti sa traiesti daca nu sti ce aveau aia pe masina. da-le dreq de garce. posibil ca nici ei sa nu stie ce au pe masina ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
daca aveau radar cu laser nu e o problema pt ca din cate stiu majoritatea detectoarelor "detecteaza" si radarele cu laser
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
EL_BGD |
![]()
|
ai dreptate, n-ar trebui sa ma stresez atat, dar era atat de bizara treaba..... m-a marcat.
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
EL_BGD |
![]()
|
luminita aia rosie era de vina, si combinezoanele......cat sunt combinezoanele.... cat e passatu!? cat e passatu!?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(RCS @ Nov 1 2005, 01:57 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() mdeah. aici e mult de discutat... daca am avea si noi nivelul de trai al occidentalilor nu cred c-ar da cineva radarele alea jos. dar... la ce dreq le trebuiau radarele alea.bine le face!! bani ptr gropi n-au, da' ptr radare da. (si da...stiu ca drumurile tin de primarii nu de politie, da-s nervos) nu-i suficient ca stau pititi dupa toti pomii cu radarele.nu era destul ca te oprea garcea ca ai 54 km/ora in localitate. si in timp ce te certai cu idiotu, pe linga tine trec zeci de masini cu peste 80 la ora. si tu stai sa-i explici boului ca 54km/ora se poate trece cu vederea. si nu-i de ajuns ca ala nu pricepe deloc si tu-l dai in p**a ta si el te ameninta ca "ultajierea organului" se pedepseste. acu' cu cine ma mai cert io??? ma trezesc cu poza acasa. m****i mamii lor ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cip07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 February 05 ![]() |
Dupa ce am vazut cateva secvente filmate pe aleea unde locuiesc, FARA sa-mi fi dat seama ca sunt filmat de catre politia - sectia de Filaj - credeti-ma ca orice dracie as vedea pe o masina nu ma mira caci ma pot gandi la interceptare, filmare etc.
Te-ai gandit ca putea fi aparatura de acest gen pe acea masina ? PS: Nu eram eu cel vizat pentru urmarire, am fost inregistrat din intamplare... |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2005 EXPRESSION Clio Symbol, 80 dCI, Expression, iunie 2005
"O masina este o gramada de fier pe patru roti care te duce din punctul A in punctul B" (citat de la discutia cu dealer-ul) |
|
EL_BGD |
![]()
|
GRATIS
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
EL_BGD |
![]()
|
it's OOOOOON ! sambata seara ii pandesc, ii caut si ii voi vana ca pe niste miei. Daca nu marturisesc ce e cu harducghia aia ilegala le iau talonu'!
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
EL_BGD |
![]()
|
Ia priviti ce'am gasit...E de la Politia Costinesti si cred ca e acelasi cu cel de la siab, dar nu bag mana in foc. Probabil ca le-a "mers bine" vara asta...radarul bine-inteles. Oricum, ca idee.
Si scuze de calitate. Attached thumbnail(s) politia_costinesti.jpg ( Size: 10.62k ) Number of downloads: 11 |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Pai la noroiul care a fost in Costinesti, numai cu asta cred ca se puteau deplasa.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Poza cu masina de politie este reala ori ba??? Ce sa faca sticletii cu ,,vaporul ala'' ca la cat este de mare consumul nu cred ca-l misca decat o singura data pe luna si atunci probabil sa duca masina la alimentat.
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
EL_BGD |
![]()
|
e bagata intr-un colt pe site-ul politiei Costinesti. Eu tind mai mult sa cred ca e a unei cunostinte a vre-unui politist de pe acolo si l-au rugat sa-i lase sa faca poze cu masina
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
EL_BGD |
![]()
|
Si oricum, H2 e o masina de fite si e VARZA, cel putin in opinia mea. Nu e buna pe teren accidentat, si nici nu e prea inalta (conteaza inaltimea de la sol la axe din cate deduc eu). Ca idee, H2 e facut pe platforma GM de Chevrolet Tahoe, care E prost de tot in orice conditii. Gata cu off-topicu'
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca e un aro 10 tunat
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(razvici @ Nov 2 2005, 09:18 AM) Daca atunci cand depasesti viteza legala te amendeaza, cum o fi cand depasesti viteza ilegala ???? ![]() in viitorul apropiat o sa vezi... deja vad cum vom zbura cu toti pe cer, iar garda nevand timp sa ne amendeze va trage in noi, iar noi vom cadea ca mustele. tine minte ce ti-am zis ! |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
CGB |
![]()
|
mai, ati deviat de la subiect. hai sa revenim si sa-l lamurim pe el_bgd ce-i cu dracia aia de pe passat. nu de alta ,da' ramane omu marcat pe viata, daca nu lamureste misteru'
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
in mod sigur ! In momentul asta sunt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
@EL BGD : daca gasesti unul parcat du-te si intreaba-l.
cu un ton politicos si cu noroc poate dai peste unul amabil si te lamureste eu asa am facut cu radarul de pe aviatorilor : "buna ziua. sunt curios cum functioneaza radarul. pot sa arunc o privire ?" si au zis "da" am vazut cum te prinde, cum se vede la ei pe monitor si cateva din functiile cu care prelucreaza capturile |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
EL_BGD |
![]()
|
Pai poate e asa de noua treaba incat se poate nici sa nu stie toti despre ce e vorba; si daca ma apuc sa-l rog frumos, poate ma roaga si el pe mine sa-i dau talonu' ca "n-am voi cu aia si cu aia si regulamentul prevede.... bla bla". Si oricum, nu-mi place sa port discutii cu bad boys
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
Wow.......
cat am putut sa aberam pe marginea unui post. ...si totusi, stand sa ma gandesc, cred ca isi atarnasera gaborii shaorma de retrovizoare. Gata, mistery solved ! Topic closed. ....sau poate ca nu.... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:48 |