Scenic: Vibratie pedala acceleratie 1.5dci, intre 2000-2500 rpm
![]() ![]() ![]() |
Scenic: Vibratie pedala acceleratie 1.5dci, intre 2000-2500 rpm
mstamy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 July 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Schimba pedala, e grav..
![]() Ia vezi daca vibreaza motoru intre turatiile astea. |
--------------------
.
.
.
|
|
mstamy |
![]()
|
da, vibreaza si motorul...
|
-------------------- |
|
andreib |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 November 04 From: Iasi ![]() |
E clar, are parkinson masina...Trebuie eutanasiata .
![]() PS: E dizal, mai vibreaza si el (spre fericirea posesoarelor/nevestelor). |
--------------------
Reno
Kangoo 1.2 16v GPL
2005 Reno Kangoo 1.2 16v GPL
|
|
mstamy |
![]()
|
ciudat e ca la clio symbol nu vibreaza, la octavia 2 nu vibreaza... pedala vreau sa zic.
|
-------------------- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai daca vibreaza motorul dute la service sa vezi ce iti zic aia, ca la dizel nu prea ai cum sa umbli tu. sa nu ai probleme cu cine stie ce suporti ai motorului sau cu vreun arbore de echilibrare. si nu te uita dupa pedala, ala e un efect secundar. pedala vibreaza pt ca preia vibratiile motorului, ea n-are cum sa vibreze de una singura.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Pedala de acc. vibreaza cu motorul in sarcina? Sau si in gol? Sau numai in gol? Daca vribreaza in ambele situatii, difera turatia de vibratie maxima?
Oricum, de vibrat, iti vibreaza mai multe pe langa pedala de acceleratie. Poti testa cu piciorul stang sau cu mana (daca stai pe loc) restul pedalierului, panoul pedalier, etc. Daca face pe toata plaja de 2000-2500, e cam dubios. Daca face doar pe o plaja de cca 100 rot/min atunci nu-i problema. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
mstamy |
![]()
|
Salutare
Am o problema care ma urmareste si la care meseriashii de la IPSO au raspuns "asa face toate". Intre o anumite turatii la motorului - 2200-2500 rpm, indiferent de viteza, masina in sarcina sau pe loc, vibreaza destul de tare pedala de acceleratie... si chiar pedala de frana. Daca mai are cineva motorul de 80 sau 100CP dati si voi o parere. Marius |
-------------------- |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
eu am modus cu 80 cp si la mine vibreaza la sub sau la 1500 de ture. peste e ok dar sub nu-i place. dar nu cred ca e ceva anormal.
la 2200-2500 sigur nu e problema. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
mstamy |
![]()
|
nu e vorba ca e o problema doar ca este foarte enervant. mai ales cand treci din a 5-a intr-a 4 si te nimeresti intre 2000-2500. vibreaza rau.
auzisem ca e ceva pe la teava de esapament - intra in vibratie This post has been edited by cmandrei: 15 Mar 2006, 11:30 |
-------------------- |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Am reunit doua topicuri (unul dintre ele era ratacit la sectiunea Megane) deschise de acelasi user, cu acelasi subiect, intr-unul singur. Putintica atentie, mon cher...
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:53 |