Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cutia de viteze de la Clio bicorp, buna sau proasta?

EL_BGD
post 12 Sep 2005, 14:56
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucharest

De curand am patit ceva ce asteptam de multa vreme sa se intample, dar speram sa nu rolleyes.gif

Masina e un clio bicorp din 2003, 1.4 16v. Pana la punctul culminant, simptomele erau:

1-caraie cutia cand este cuplat marsarierul (70% din cazuri, chiar daca nu e turata masina la momentul respectiv)
2-la un condus mai "sportiv", cand se schimba rapid din viteza 1 in 2, caraie.

Deznodamantul:

Din cauza faptului ca am confundat masina cu un model mai sportiv si mai accesibil, in speta, m-am crezut Gilles Panizzier dar la echipa Renault,si am pocnit cutia de viteze. mad.gif

Intrebarile mele:

Povestea mea are precedent? Daca da, care a fost rezolvarea - alta decat calea normala - service, constatare, comanda, manopera, piese noi, bani din bugetul propriu? (vreo posibilitate cu CASCO-ul sau garantia masini - apr 2003 - AUTO MARCU'S 50k)

Recomandarile mele:

Pentru un condus sportiv cu aceasta masina; la cuplarea dintre treptele 1 si 2 o mareeeeeeee pauza. adica - vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum-1.2.3 -click-vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum laugh.gif

P.S. - masina mai merge dar se aude in functie de cum este cuplata treapta a doua un concert de sub masina care suna ca niste rulmenti intr-un mixer de tabla,
- alta recomandare - sa nu cumparati nimic de la AUTO MARCU'S; ei "nu ofera deocamdata garantie" ianuarie 2004 (nu inteleg cum vine asta) + alte motive pentru care te lipsesti de sreviciile lor.

Pana pe 15 cand am programarea la service ma voi antrena psihic pentru telefonul ce ma va anunta cu devizul de reparatii.

Pana atunci, va salut pe toti si inca o data fiti atenti cum schimbati, caci veti ajunge in situatia mea.

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EL_BGD
post 12 Sep 2005, 15:07
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucharest

Am uitat sa intreb....... i s-a mai intamplat cuiva ???

--------------------
Renault Clio 1.4 16v 2003 bicorp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 08:15
Dacia