cum ne pregatim de iarna?, ski, snowboard.. sanius... ce sa fie ?
![]() ![]() ![]() |
cum ne pregatim de iarna?, ski, snowboard.. sanius... ce sa fie ?
un_vizitator |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
Symbol
2005 dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
|
|||
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
De abia astept sa vina vremea de ski ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
schiuri, placi???? da' cu punga ce are?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
N-are nimic atata vreme cat nu "te dai" pe partie sau in padure. Iarna trecuta, pe proaspata inaugurata partei de la Busteni, un tip de 46 de ani a decedat dupa impactul cu un copac. Se dadea pe portiunea abrupta dinainte de sosire. Salvarea a venit in mai putin de 10 min. dar degeaba. Vazut cu ochii mei. Acum vreo 5 ani o cunostinta a patit acelasi lucru coborand cu punga pe Drumul Rosu, la Sinaia.
Nu zic sa nu te dai ci numai ca trebuie folosit capul si la altceva decat pe post de bara de protectie la impactul cu copacii. Si in nici un caz pe partiile de ski, sanie, bob, etc. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De-aia e mai bun capacul de WC,cu ala nu a murit nimeni,nu-i asa ?
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
cipman |
![]()
|
Au fost cazuri. Dar nu pe partie ci in baie.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
buna
![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
apropo de dat cu punga si alte "utilaje" asemanatoare, acum ceva ani pe partia din predeal apare un meserias cu cotiere, genunchiere, super casca pe scafarlie...ce sa mai, era super dotat omu'. Te asteptai sa se urce pe schiuri cu reactie la cat era de protejat. culmea e ca nu avea nici schiuri ,nici placa...nimic, nici macar o prapadita de sanie.
urca el pe partie, pe la jumate se opreste si scoate o punga din buzunar (tin minte sigur ca era punga de la Metro) si se da cu ea. Super faza. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(cipman @ Oct 25 2005, 11:58 AM) ... Acum vreo 5 ani o cunostinta a patit acelasi lucru coborand cu punga pe Drumul Rosu, la Sinaia. Nu zic sa nu te dai ci numai ca trebuie folosit capul si la altceva decat pe post de bara de protectie la impactul cu copacii. Si in nici un caz pe partiile de ski, sanie, bob, etc. Mare adevar grÀieste cipman; mai putin partea cu drumu Roshu, care e la Poiana Brasov, nu la Sinaia. Skior convins, iarna asta o sa apar si prin .ro si cred ca am sa fac revelionul la BV. Alti skiori ajung prin zona in perioada 28.12-02.01? Daca da, mi-ar face palcere sa dam o liniutzÀ... cu skiurile... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
cipman |
![]()
|
Mea culpa, asa e.
Era vorba de drumul forestier, dat si ca partie usoara (sau medie) care coboara de la Cota 1400 in Sinaia. |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Poate si eu am inteles gresit.
un lucu e cert: sacii trebuie folositi in locuri potrivite |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
cipman |
![]()
|
Poi atunci poate ne lumineaza careva, ca eu chiar am un "lipsus" la numele drumului ala.
|
|
catran |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut o placere deosebita prin ianuarie sa cumpar un "bob" cu doar 160.000 vechi din busteni
am reusit sa urcam 4 pers. spre 2000 cu un tico iar la coborare eu am renuntat la confortabilul loc drepata fata pt. a cobora cu bobul bestiaaallllll erau curbe in care tico imi dadea flashuri sa o las mai moale ca iese in decor contraindicatii: a nu se folosi daca traficul este mare pe acolo (desi nu am vazut pana acum) a nu se folosi cu adidasi(din aia de nu iti trebe gheata sa te dai pe "ghetush") incercati altceva (orice altceva mai gros)decat jeans-ii eu cat am ramas la munte adk inca 1 zi si jumate nu mi-am simtit fesele deloc a 2-a zi un amic al meu a incercat aceeasi senzatie ,doar ca a ales drumul cu marcaj din aceeasi zona si aceeasi directie,si era aproape intuneric din cauza dimburilor el nu si-a simtit fesele 1 sapt. |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
sandman_ |
![]()
|
e vorba de bob sau ski-bob?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Spun rusii ca va fi cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani, cu temparaturi foarte joase. Cat de buni sunt meteorologii rusi? sau e doar un zvon de presa...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sigur la iarna va fii frig.....si vara cald.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
frig, frig, dar mai e un aspect... ZAPADA!
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca vine o iarna asa grea mi-am facut o lista "de carat in portbagaj":
-2 litri de lichid de parbriz -1 stropitoare puf-puf cu 1 litru lichid degivrant -2-3 raclete de gheata -1 lopata pliabila cu functie de lopatica si tarnacop (e buna de spart santurile in caz ca ramai pe burta) -1 lopata de plastic demontabila pentru zapada -2 spalatoare de parbriz, unul mare si unul mic, cu burete pe o parte si cauciuc pe cealalta -1 perie auto -1 pereche manusi -1 saculet de sare cu nisip -lanturi antiderapante -2 perechi ciorapi de schimb -1 spray incuietori anti-inghet -trusa medicala, stingator, 2 triunghiuri reflectorizante -cabluri de curent -sufa de remorcare -mini-compresor -1 cutit -1 multitool -1 set complet de sigurante si becuri -1 ghem de sfoara -vesta reflectorizanta -1 set de stergatoare de parbriz de rezerva (se mai fura) -antigel, alcool tehnic (0,5 l din fiecare) -soricei din plastic -incarcatoare telefon -2 lanterne, una frontala si una mai puternica, de mana -1 baston telescopic -1 spray paralizant -lavete, carpe etc. -5 litri apa -1 patura fleece -2-3 conserve, supa la plic, ceai, nes, 1 ciocolata + fierbator de bricheta, cana -1 pelerina de ploaie -1 truse de chei si biti micuta -1 powertape -1 statie radio CB -1 cheie telescopica de roti -1 cric -1 roata rezerva Am uitat ceva ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Tamango, ceva in spune ca tu ai o mare parte din chetiile de mai sus cu tine tot timpul =)) . Nu e rau
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@Tamango, tu mai ai loc in Twingo dupa ce ai pus tot echipamentul ala?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
5 litri de palinca
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu imi pot imagina sa incapa in Twingoul meu atatea chestii. Inteleg ca e foarte incapator, dar dupa atatea chestii, nici o plasa nu mai incape de craciun
![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Incape, incape ... se da bancheta mai in fata sau se poate rabata complet (in cazul asta pot cara si 1 frigider
![]() @Silk, nu le am chiar pe toate, doar cele pentru rezolvat pana (roata, cric, compresor), chestiile obligatorii si alte cateva. Dar cred ca e bine sa am lista completa iarna daca plec prin alte localitati ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
''Io si iarna sunt pe val!''
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@aqua: aia 5 litri tin loc de multe.Mai ales cand esti blocat in zapada.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Tamango @ 20 Sep 2013, 10:15) Pai daca vine o iarna asa grea.... -5 litri apa Am uitat ceva? Pai iarna apa nu ingheata? @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Nu, ca cei 5l ai lu' Tamango au fost inlocuiti cu ai lui aqua ... d(o)ar aqua ingheata (pt. ca a ramas fara cei 5l initiali).
Si as mai aduga la pomelnicu' lu' Tamango un AK47 (sau macar cateva pistoale) + munitia aferenta. This post has been edited by betamax: 28 Sep 2013, 19:01 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 20 Sep 2013, 11:15) Pai daca vine o iarna asa grea mi-am facut o lista "de carat in portbagaj": -sufa de remorcare -soricei din plastic Am uitat ceva ? Daca ai soricei, la ce iti mai trebuie sufa aia? Ai Twingo, nu? |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:36 |