Caut Masina Mica De Oras...
![]() ![]() ![]() |
Caut Masina Mica De Oras...
Napoca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 February 04 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan 1.6 16v Privilege
|
|||
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca mai e si C2 care e super misto dupa parerea mea si chiar ca e de oras!Mai cauta aici:Citroen.ro Bafta!!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
QUOTE M-ar interesa daca stiti si alte masini care sa se incadreze la categoria asta? (pt C3 e un consum URBAN declarat de 5.1!) Fiat Panda 1.3 Multijet 70 CP. Dat cu 5.4 in oras si costa cam 10k fara prea multe optionale inutile pt. oras: http://www.fiat.com.ro/configurator/?cmd=new&model=panda De ce nu si Clio bicorp cu 1.5 dci de 65CP dat cu 5.4 l? Doar ca e cam 11.5-12k. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
cipman |
![]()
|
Sau poate a venit vremea pt. o masinuta electrica: REVA. Reprezentanta e pe langa Universitate: Reva Romania
Cica ar consuma mai putin de un cent US pe km, autonomie 80 km, franare regenerativa (frana de motor), chiar si A/C. N-am aflat cat costa si se pare ca mai dureaza un pic pana la omologarea in tara. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Toyota Yaris cat consuma/costa?
Bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
cipman |
![]()
|
Asta cam asa e. Desi generatia a doua se lauda cu 85 km/h (modelul 2005), mai de greu de atins cu bicicleta.
Poate n-ar trebui uitat Matiz-ul. Cu diferenta de pret (11k - 7k = 4k Euro) mergi cam 50.000 km prin oras. Iar la polul opus ar fi un Smart. Consuma el putin (cam 3.5 l/100km in oras - motorina) dar costa mult. |
|
Napoca |
![]()
|
Multumesc pt sugestii!
Ce am gasit: - Fiat e f aproape ca oferta de Citroen C3. - Peugeot 206 e peste plafonul bugetului - Yaris e bestiala ca dotari si caraceristici dar e pe la 13,700. Dar ca fiabilitate, care sunt impresiile despre Citroen? Cum se plaseaza fata de Fiat sau Peugeot de ex? ![]() |
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu cred ca citroen si peugeot sunt cam pe aceeasi treapta iar fiat ceva mai jos ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Eu am un C3 1.4 Hdi (68CP) la servici...Ce sa zic, motorul e foarte bun. Trage ca lumea, consumul e spectaculos, dar nu chiar 5 (adica in bucuresti ia 6, poate si mai mult cu AC si la o medie de 10km/h). Pe afara ia 4 daca mergi max 110, de la 120 se schimba treaba. Au cel mai mult am mers 150 cu ea pe A2. Forma e interesanta, si interiorul e relativ dragut. Sistemul audio (CD) e Clarion si chiar se aude foarte bine pt un sistem din fabrica. Acuma, problema acestei masini o constuie suspensia. E BARCA...(ca urmare 150 e o adevarata aventura.) Poate m-am obisnuit eu cu Clio, nu-s ce sa zic. Dar suspensiile super-aiurea, si cad cam repede. Alta chestie, plasticul din interior. E foarte rezistent, dar da o impresie de super-ieftin. In timp (are 2.5 ani si 70k km) incep sa scartaie. O alta chestie nasoala...cutia. Ambreiajul e cam dur si tine sus (am oprit motorul de cateva ori) iar cutia...intra cam greu (cred ca e generala problema la Citroen, am mers cu alt C3 si cu un Picasso ambele diesel si intrau cam la fel). In general, ca masina e mai spatioasa decat CLio, scaunele sunt mai incomode (mai mici, poate de asta pare mai spatios.) Motorul e punctul forte, e foarte dragut. Si spatiul...Eu m-am simtit bine cu ea, (nu sunt vitezoman, dar tinuta de drum m-a facut si mai putin vitezoman). Oricum, clar as prefera-o in fata unui Fiat, sau a unui 206 (care e cam batraior)...La Clio de 65cp m-as mai gandi (la 80, clar as lua Clio), dar oricand as lua un Fiesta tdci (cu fix acelasi motor) in locul C3. Yaris ....cam prea mic. Poti sa astepti C1 sau 107 ca sa largesti baza de alegere. |
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi dilema am avut-o si eu, chiar dosarul de leasing l-am facut pentru Citroen C3 1.4 HDI si m-am razgandit in ultimul moment pentru Megane 2.
Cred ca e cel mai indicat sa-ti faci o lista de 2-3-4 favorite si sa le conduci pe toate, la drive test. Numai asa cred ca te vei putea hotari cu adevarat. In top ramane in preferintele mele si Ford Fiesta TDCI, super masinuta si super motor, doar ca e cam scumpa. Daca ar fi sa fac un clasament ar arata cam asa: Megane 2, Fiesta, C3, Panda. Desi Megane 2 nu face parte din aceeasi clasa, in anumite configuratii se apropie de pretul mai scazut al celorlalte. Eu spre exemplu am luat Megane-ul meu la acelasi pret cu care as fi luat un Fiesta Ghia sau un C3 cu pachet extins de optiuni (in conditiile in care Conf. Expression contine tot ce am nevoie in materie de optionale). |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
record de consum 3% il are lupo 1.2TDI
i-ati asa ceva..... |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
pretul estimat pentru o REVA ar fi, cica, in jur de 20.000 euro
![]() am un prieten care a fost foarte interesat de masinuta, dar i-a trecut cand a convins pe unul de la reprezentanta sa ii scape pretul. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
20k Euro
![]() ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
cipman |
![]()
|
Inainte sa postez de Reva vazusem undeva un pret de 13k. Dar nu mi-a venit sa cred asa ca mi-am zis ca trebuie sa fie o greseala si mai bine nu scriu de pret. Se pare ca pretul e, intr-adevar, mare. Dupa cum se prezinta masina eu o evaluasem intre 5 si 8k.
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Uita de C3. Masina nu e un dezastru, dar pe aproape iar service-ul e indoielnic. Ia Ford Fiesta (dar o sa cam dai bani la revizii), mai bine Toyota Yaris (e mai scumpa dar daca nu ma insel inca au promotie cu reviziile gratuite) sau Clio.
|
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
Napoca |
![]()
|
Hmm....se pare ca nu prea sunt solutii la problema mea. Stiu ca un Clio ar fi cel mai bun compromis pret/consum/calitate dar e prea mare
![]() ![]() Yaris e frumoasa dar cam scumpa. Mie imi place enorm C1...Stiati ca va fi mai scurta decat un Matiz?!?!? Din pacate nu am nici un indiciu la ce pret va aparea la noi. Pe site la Citroen nu apare nici o informatie... Iar Lupo din cate stiu eu nu se vinde la noi. Iar de adus din Germania nu ma incumet... |
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
http://www.infocoches.com/info.php?ver=4315
special pentru jungla urbana. este cam scumpisor e adevarat dar e fain. ieri am vazut primul pe aici... |
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:48 |