Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Spalatorii De Parbrize Si Nu Numai, Baietii de la stop care pandesc...

renonino
post 19 Jul 2005, 15:04
Post #1

Cuore Sportivo

Group: Members

Eu nu stiu cum e prin alte locuri dar am ajuns la exasperare cu pustii de la stopuri care se apuca voluntar sa-ti spele parbrizele si te obliga dupa prin fel si fel de procedee sa le dai ceva. Nu am cedat pana acum si nici nu am de gand dar am vazut ca au succes... la altii si ami ales la altele. Sunt in stare sa se ia la cearta sau sa-ti loveasca masina daca nu te conformezi cu cotizatia ca doar ti-au improscat masina cu apa dubioasa care se scurge apoi incet lasand niste urme negricioase de toata frumusetea.
Azi am vazut in Grozavesti la stop un Logan asaltat din spate cu stopitoarea. Tipu' din masina dadea in fata si in spate ca sa-l convinga sa fie lasat in pace. In spatele lui un utilitar Iveco care asa de smecher aprinde faza lunga si se pune atat de aproape de Logan incat ii atinge bara doar ca sa nu se miste. In logan nici o miscare. Intre timp pustiu termina de spalat luneta si se posteaza in dreptul soferului Loganului aratandu-i obrazul sau ceva... Cred ca i-a dat soferu doar ca sa-l lase.
Cred ca ieseam la amandoi... mad.gif

--------------------
Alfa Romeo 147 1.6 TS 2006

Daewoo Matiz E 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
raducu68
post 19 Jul 2005, 15:10
Post #2

Membru Demisionat

Group: Banned
From: Bucuresti

Vai de capul lor de amarîti, sint intr-adevar enervanti, insa fac parte din peisajul mioritic alaturi de zimbru, casa poporului si barza-varza.

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 2005 Privilege
+
caktuss
post 19 Jul 2005, 15:56
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

la iasi stau tigancile cu plodu` in brate pe mijlocu strazii si cerseste... asta e noua moda
se proptesc in fara geamului de la sofer si nu pleaca decat daca ii injuri... mad.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
David
post 19 Jul 2005, 16:42
Post #4

Membru autentic

From: Cluj

Eu am o bata in masina; nu sunt un om agresiv, niciodata n-am facut altceva cu bata aceea dacat sa-l scot la vedere, sa le arat - si intodeauna dispar.

--------------------
Opel Zafira 2003
Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995
+
Laurentziu83
post 19 Jul 2005, 16:49
Post #5

Membru autentic

La boschetarii cu cersitul aplicam faza AC, adica ma faceam ca am AC (nu ca n-as avea da nu folosesc, mie-mi place sa-mi bata vantu-n freza, ca taranu') inchideam geamul si dadeam muzica tare ca sa-i arat ca nu-l aud.
La astia cu zoitu' parbrizului ar trebui sa le dai cate un pumn sa cada jos si apoi s-o zbughesti de-acolo. Daca toti am face asa nu cre ca ar mai fi asa de doritori astia sa-ti spele parbrizul.

--------------------
. . .
+
padre
post 19 Jul 2005, 17:31
Post #6

Il padrino

Cred ca mai simplu e sa le faci semn ca nu vrei sa-ti "spele" parbrizul sau sa misti un pic masina in fatza daca vin la luneta.
Exact cum a zis raducu68, vai de capul lor de amarati... mie mai degraba mi-e mila de ei decat sa-mi vina sa-i bat. Si mai e ceva, macar ei presteaza ceva pentru aia 10 bani pe care-i primesc, nu stau cu mana intinsa.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
richie
post 19 Jul 2005, 21:00
Post #7

The Right Member

De cand m-am plimbat jumatate de oras cu parbrizul plin de insecte satule si sinucigase....de arata parbrizul meu ca dupa un meci de Diablo II.....si n-a aparut UNU' sa-mi curete parbrizul....si cand in sfarsit a aparut unu intr-o intersectie si s-a uitat la parbrizul meu....si-a intins-o la urmatoarea masina.....imi vine sa-i omor...
Daca se atinge unul de geamurile mele.....cred ca-i fac poster pe luneta.

In plus, ma enerveaza foarte mult faptul ca vin si manjesc parbrizul...fara sa intrebe.....am senzatia ca-mi baga mana in portofel...
De multe ori...inainte sa mi se puna pata pe ei....cand intrebau...le dadeam cate 10.000 fara sa-i mai las sa umble la parbriz.

Si...sa nu-i plangeti.......aia castiga pe zi mult mai mult decat un muncitor cinstit....

Baietii mei de la magazie descarca/incarca tiruri de cabluri...si role de sute de kg pentru 8 milioane/luna.....si astia fac si un milion/zi....(va spun din destainuirile unuia pe care l-am auzit intamplator....)

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
bigdaddy
post 19 Jul 2005, 21:14
Post #8

Membru incepator

in intersectiile in care stiu ca sunt aurolaci care minjesc parbrizul imi las mereu 2-3m in fata si daca vad ca nu intelege cind ii fac semn sa treaca de mine trec eu de el. S-a intimplat o singura data sa ma dau jos la unul. Am vazut si eu faze cind baietii aplica tupeul daca vad ca au cu cine, in special daca e vreo fatuca singura la volan e vai si amar de ea daca nu are marunt. Nu le-am dat niciodata bani si nici nu intentionez, poate niste capace dupa cap.

--------------------
renault laguna 2000, 2.0 16v
Renault Laguna
RXE 1.8 16v
+
Hora_ce
post 19 Jul 2005, 21:31
Post #9

Membru

From: Cluj-Napoca

QUOTE(raducu68 @ Jul 19 2005, 04:10 PM)
Vai de capul lor de amarîti...

amaritzi zici?
Este o intersectie aici in Cj... unde de la ora 1-2 nu se mai obosesc... (oboseau... pentru ca nu am mai trecut pe acolo sa-i vad....) dar.. iti zic... isi faceau banii necesari... si nu mai aveau chef sa lucre.... asadar...

P.S. in clasa a 12-a am avut o experienta cu o batrinica si cu nepotzica ei mica... venea in fiecare zi pe langa liceu... la cersit... La sfarsitul anului... ne0am urcat pe liceu... unde era un observator... si ne uitam in jur...

Mare ne-a fost mirarea.... cand am descoperit... ca batranica respectiva, care locuia langa liceu, statea in curte... si impreuna cu o alta tanti... stateau la numarat/sorta bani... Aveau pusi monezile in niste ligheane... si bancnotele le faceau teancuri...
De atunci am zis ca nu mai dau bani pe strada...

scuze de offtopic... tongue.gif dar experienta mi-e intiparita in minte...

--------------------
Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
+
padre
post 19 Jul 2005, 21:34
Post #10

Il padrino

Hmmm... poate ca e timpul sa ma reprofilez... Imi fac sereleu cu cersetori si spalatori de parbrizuri. cool.gif
SC Scuipa-n Geamuri SRL scuze si eu de off-topic ;-)) Care era topicul?

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Gabi
post 19 Jul 2005, 22:09
Post #11

Preacuvincios moderator

In general daca le arati simplu nu nu vin. eu fac asta de cand am masina si nu ma deranjeaza. cand am nevoie le dau voie sa spele.
Faza cu dat un pumn nu e deloc rentabila. Priviti in jur la stop si ve-ti vedea ca langa ei sunt si unii mai mari care stau si ii pazesc. Plus ca nu mi se pare o cale de rezolvare metodele coercitive

--------------------
Renault Megane 2 bicorp - XXXXXXX 2004 - 1.5 dci Conf Exp
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th August 2025 - 13:27
Dacia