Faruri Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Faruri Laguna 1
bigdaddy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2000, 2.0 16v Renault Laguna
RXE 1.8 16v |
|||
OviBH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 June 05 ![]() |
Faza scurta 30 metri, dar nu stiu cum se regleaza.
|
--------------------
Renault Clio
Symbol 1.4 8V
2003 Expression
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
incearca la un electrician auto
am avut si eu problema asta cu farul din dreapta nu stiu ce i-a facut, oricum acuma bat perfect amandoua ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
bigdaddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 17 June 05 ![]() |
crec ca am gasit
![]() |
--------------------
renault
laguna
2000, 2.0 16v Renault Laguna
RXE 1.8 16v |
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Apropo de faruri.Cred ca mai toti care le-ati luat 2 hand aveti problema care o am eu.Ii vorba de matuirea farurilor,petele alea nu stiu cum sa va explic mai exact.Ziua arata ca naiba si seara farul care ii matuit ii chior.Daca ati avut cumva problema asta si ati rezolvat-o : Ajutor!!! (in afara rezolvarii schimbariii farului)
13 May 2008, 20:44: Mii de scuze ,dupa ce am scris reply-ul am vazut cealalt topic cu farurile matuite. This post has been edited by CiPPtm: 13 May 2008, 20:44 |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression.
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
Eu am rezolvat partial problema,cu pasta de lustruit caroseria.Nu a iesit perfect dar am fost multumit de rezultat.Am invatat un lucru si anume sa nu apesi prea tare cand lustruiesti,pentru ca se incalzeste prea tare plasticul si face pete.ORICUM este mai bine decat inainte
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cu matuirea farurilor nu prea ai scapare.
cumpara unele (mai) noi, fie second in stare buna, fie noi noute (recomandabil) In ce priveste reglajul, cred ca ai deja raspunsul. This post has been edited by Johnny78: 14 May 2008, 11:20 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Ale mele nu sunt matuite, dar sunt chioare de nu se poate
![]() Inca nu am avut nicio masina care sa stea atat de prost la capitolul asta, e pur si simplu criminal de chioara, chiar daca aprind si proiectoarele. Becuri mai puternice de 55W sunt ilegale dar nici nu se gasesc, eh...... mai raman HID-urile Xenon, dar e vreo 5 mil un kit ![]() Voi lua si de-ala, dar deocamdata sa-mi revin din cele 41 de mil cu inmatricularea ![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ce sa spun?
Eu am becuri Philips de-o seama cu masina. scurta bate aproximativ 30 de metri, faza lunga bate...departe. recomand becuri Philips. Cam 15 RON pe set la orice Agip sau benzinarie mai rasarita (fara Lukoil). La Laguna se pune H1 din ce zice site-ul Philips. Pentru cratere prefer proiectoarele care bat si in lateral. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
apropos de proiectoare....ale mele ,parca le simt ca bat mai spre "sub-masina".cum fac sa le mai ridic...sau e imposibil..?si la mine e la fel cu scurta chioara.....de distanta cred ca e destul de buna..dar....cum sa va zic...merg 5 min cu faza lunga.....si cand sunt nevoit sa dau scurta...e ca intr-o comedie care iti da adrenalina...sau cum ar fi sa conduci cu okii inchisi
![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Proiectoarele se regleaza, evident.
au un surub sub rama nu trebuie sa depaseasca nivelul genunchilor daca pui ceva mai puternic pune si relee protectoare si roaga-te sa nu se prinda astia. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
eu am umblat cateva luni cu faruri chioare, becul OK, oglinda OK, "sticla" perfect transparenta, pana m-am bagat si am scos becurile, atunci am observat ca erau puse gresit, catarea nu era in gaura care trebuie (sunt 3) si statea cum statea, acum merg suuuper. Atentie, daca becurile sunt vechi si umblati la ele se ard
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Johnny78 |
![]()
|
corect!!!
nu atingeti sticla becului sub nici o forma. daca totusi puneti mana pe sticla, stergeti si degresati inaintea montarii pe masina. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Apropo de proiectoare ceata... am incercat sa dau cel din stanga jos si am reusit sa stric filetul de la reglaj(am crezut ca surubul ala slabeste proiectorul...mecanicul din mine
![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
- KO 920 DU' "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nou doar la set si e cam 300 RON un set.
Poate doar la SH. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Ooo!... doar atat...
![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ti se par ieftine?
mie nu... mai ales ca sunt indiene |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
QUOTE(cosminphotog @ 25 Jul 2008, 13:52) Ale mele nu sunt matuite, dar sunt chioare de nu se poate ![]() Inca nu am avut nicio masina care sa stea atat de prost la capitolul asta, e pur si simplu criminal de chioara, chiar daca aprind si proiectoarele. Becuri mai puternice de 55W sunt ilegale dar nici nu se gasesc, eh...... mai raman HID-urile Xenon, dar e vreo 5 mil un kit ![]() Voi lua si de-ala, dar deocamdata sa-mi revin din cele 41 de mil cu inmatricularea ![]() Poti pune de 75 W fara probleme. Nu trebuie releu de protectie. Sau cel putin la mine nu a trebuit si sunt foarte multumit de ele. Au costat 27 ron si au tenta de albastru ca si xenoanele. Cu respect. |
--------------------
Opel
Omega B 2.0 16V 136 Cp.Benzina
12/1998
|
|
Johnny78 |
![]()
|
si iti fac ochii praf dupa 3 ore de mers noaptea. daca nu sunt bine facute sau sunt din alea facute pe salupa te termina si cedeaza dupa cateva ore de utilizare. era un anunt pe aici cu kit xenon la 64 de euro de 55W. ma gandesc serios sa iau 3 (scurta, lunga si proiectoare), sa ma satur de lumina.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
E vorbeam de becuri philips nu facaturi....Si sincer nu iti fac ochii deloc praf.
|
--------------------
Opel
12/1998
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Costy_77 - Spune-mi te rog si mie modelul exact ca din cate stiu parca astia de la Phillips au pe model nu pe cod.
Ma intereseaza si pe mine, vreau sa le schimb ca-s chioare... Noaptea am senzatii tari. |
--------------------
X(fostä)Laguna
|
|
Johnny78 |
![]()
|
philips H1
uite aici un link: http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ighting&lang=en pentru proiectoare de exemplu: 12258 e codul becului si tot asa... SPOR!!! This post has been edited by Johnny78: 3 Aug 2008, 21:03 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Costy_77 |
![]()
|
Johnny imi cer scuze ca te contrazic dar sunt H7 nu H1...Sau cel putin la mine sunt H7. Cu respect.
|
--------------------
Opel
12/1998
|
|
Johnny78 |
![]()
|
posibil
dar nu ai de ce sa iti ceri scuze. oricum e posibil sa difere de la o faza de constructie la alta La a mea sunt H1, la a ta sunt H7. This post has been edited by Johnny78: 4 Aug 2008, 06:02 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Ati zis amandoi bine H1 - 12258 pt proiectoare ceata
H7 - 12972 pt faza scurta ![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
|
|
Johnny78 |
![]()
|
"eram precisa", ar spune o anume marmota
asa zice site-ul Philips |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Costy_77 |
![]()
|
Pai bine, bine...eu nu vb. de proiectoare.
|
--------------------
Opel
12/1998
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu modelul becului determina intensitatea luminoasa, ci oglinda si geamul farului.
Ale noastre sunt obosite, trebuie sa recunoastem. Cat sa tina si tinctura aia de argint? Eu zic ca 14 ani i-or fi ajuns. Ca sa nu mai pomenim de sticla care oricum se matuieste. Ma bate serios gandul sa caut alte sticle, dar nu stiu daca farurile de Lagunica se desfac in "halul" ala. Cat despre oglinda, sper sa o pot reconditiona. Nu de alta dar e 1000 de RON un far nou de la Hella. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cosminphotog |
![]()
|
Eu sincer cred ca sunt chioare ele constructiv. Misto la design, dar slabe ca functionalitate. Eu m-am tot uitat la ale mele, dar si oglinda imi pare OK, si sticla in sine. Nush ce sa zic. Am vazut aici un post al cuiva care zicea ca avea becurile introduse gresit, am sa ma uit si eu, cu toate ca nu as crede. Eu le-am scos pe cele vechi si le-am bagat pe cele noi identic, nu cred ca au 2 pozitii in care pot intra, mai ales H1 cu semicercul ala al lor la dulie. Tu ce zici Johnny?
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:10 |