Alarma+inchidere, preturi si recomandari
![]() ![]() ![]() |
Alarma+inchidere, preturi si recomandari
B-20-ARA |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti - Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1.4 8v Renault CLIO SYMBOL Authentique 1.4 8V
=========================== (m) ("-") (m) |
|||
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
un avantaj ar fi acelas ca nu mai stai sa deschiz usa cu cheia
![]() This post has been edited by rttt_gia: 7 Jul 2005, 09:53 |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ara, merita. Tinete de capul lor sa lucreze curat = nu se taie nici un fir existent, totul se face prin adaugare de papuci/conectori.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
B-20-ARA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti - Romania ![]() |
Este o firma de la TARGOVISTE care comercializeaza toate astea...iar tipul care monteaza e undeva in Dr. Taberei....si cica ar da si garantie la motorase !! sau cam asa ceva
![]() vezi: http://www.datasilvergrup.ro/ ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
se monteaza si in dr taberei? sau doar ala sta prin dr taberei
ca as vrea si eu una bucat alarma. ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
B-20-ARA |
![]()
|
TOCMAI....importatorul este in TARGOISTE iar ala care monteaza in drumul taberei !!!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
si pot suna la telefoanele de la contact din site sau imi spui tu un telefon si un numar de contact?
![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
B-20-ARA |
![]()
|
pai am eu un nr. de telefon direct de la tipu din Dr. Taberei
Bogdan il cheama: 0720 095 096 (vezi ca aia au vb. cu el pentru mine...pt inchidere si alarma....si asteapta telefonul meu, iar eu inca nu am sunat..) Daca aude de un clio..sigur ne confunda..explica-i tu cum sta treaba ..ok ?? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
vali79m |
![]()
|
merci ptr detalii
stai linistit ca ii explic cand l-oi suna, dar nu il sun mai devreme de 25 ale lunii ca nu am bani acum. merci ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
B-20-ARA |
![]()
|
Tipul de acolo ma asteapta pe mine (unu cu un clio) sa verifice daca se poate monta inchidere centralizata pe Symbol-ul asta nou 2005 !!!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu nu ai inchidere centralizata pe Symbol?
![]() |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
B-20-ARA |
![]()
|
NU nu am....tocmai.....nu e la fel de necesara ca o alarma...dar totusi...facem si noi Up-grade..nu ????
Care dintre cele 2 alarme le recomandati !!! uitati aici : >>> http://www.nettrading.ro/CLAUTOMETAL/alarm...eaglemaster.htm care dintre cele 2 modele !!! thx !! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
Bune informatii! Tinand cont ca maine sau luni trebuie sa-mi vina masina, m-am hotarat pentru Wintec LS625. Am vorbit si cu "Bogdan", e bine ca o are pe stoc, nu mai trebuie sa fac comanda. Sa vedem cum decurge montajul...
|
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
GeX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 21 July 05 ![]() |
Montajul a durat fix 2h, inclusiv deschidere electrica a portbagajului.
Pentru montajul inchiderii centralizate este nevoie sa se gaureasca mufele de la usi, chestie nu tocmai placuta, nu stiu ce ar zice cei de la Renault. Dar, dupa 3zile de mers, constat ca inchiderea centralizata ar fi foarte utila/placuta. Cred ca o voi monta si pe aceea totusi (220lei). P.S. In prima noapte mi-au furat geamul oglinzii din stanga si l-au crapat doar pe cel din dreapta ![]() Deoarece stau in Vitan si era Duminica, am dat fuga in targ. Evident nu am gasit oglinzi de Clio. Dar am constatat ca sunt exact cele de Solenza: 90lei oglinda cu totul sau 110 numai geamul ![]() |
--------------------
Nissan
Juke
2016 - Tekna 1.6 DIG-T 190CP CVT Xtronic-M7 4WD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:41 |