Educatie Româneasca ..., ... sau de ce ti-e frica ...
![]() ![]() ![]() |
Educatie Româneasca ..., ... sau de ce ti-e frica ...
iulym |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|||
B-20-ARA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti - Romania ![]() |
Frate chiar nu ai ce le face !!!
Mie imi vine acum un Clio Symbol 1.4 8v si mie groaza de cei din strada..cum o sa-l primeasca !! Cine nu are nu stie cum este !! INVIDIA !! ![]() ----------------------------------------------------------------- Este primul meu post !! Sper sa devin si eu membru !! Sunt fascinat de discutile de pe aici...si-mi cunosc deja masina innainte sa o fi condus....o astept zilele astea la MERIDIAN VEST >> mai e cica o vama de facut. papa |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1.4 8v Renault CLIO SYMBOL Authentique 1.4 8V
=========================== (m) ("-") (m) |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
iulym nu stiu daca ai procedat prea bine...
Eu am patit asta, pe ambele usi pe partea stanga la 3 sapatamani dupa ce am luat`o! am lasat`o asa... si bine am facut, pentru ca dupa o saptamana artisyul nemultumit de ce iesise la prima incercare a trecut si a tras alta mai zdravana(se vede albul de la spritchit) sper sa nu ai acelasi noroc ca mine mai ales ca ai fcaut si polish pe zona aia.. |
-------------------- |
|
B-20-ARA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti - Romania ![]() |
Aiurea cu astia mah.....nu stiu ce-o fi in capul lor....cred ca nimik
Iti dai seama ce satisfactie ai ca zgârii masina fara sa fi vazut !!! Cred ca si daca repari ce-a facut...si o fi unul din vecini cu care te certi pe locul de parcare...va face un obicei din a zgaria masina !!! ![]() Io propun sa ni le zgâriem singuri...!! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Va invat eu ,cand va luati masina noua tineti-o jegoasa sa le fie scarba sa se atinga de ea.Incercati vreo 2-3 luni pana se obisnuiesc invidiosii cu gandul....eu am testat si e OK !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
eu de cate ori am masina jegoasa, se gaseste vreun complexat sa scrie ceva pe ea (am gasit scris si "ana lesko" daca va vine sa credeti) si sa vezi ce frumos se zgarie lacul de la noroi.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
B-20-ARA |
![]()
|
Da ..!! Chiar e interesanta faza cu jegul !!
Pot gasi scris SPALA-MA cel mai sigur !! ![]() ![]() mai rau e intradevar ca se zgarie (nu vizibil dar exista acolo ceva), de la praf, noroi sau mai stiu eu ce minunatzii !!! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta depinde de cartier si de preferinte.....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
B-20-ARA |
![]()
|
NORMAL !!!
una e sa sti in ferentari si alta in COTROCENI !!! eu unul sunt pe la OBOR !!! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa iti povestesc ce "safe" e in cotroceni ca il lauzi
![]() 1 an intreg, repet, 1 an... o data pe saptamana aceleasi masini si e vorba de vreo 5 masini gaseau cauciucurile dinspre trotuar (ambele) intepate. De 5 ori am vulcanizat cauciucurile sparte pana am fost nevoit sa cumpar altele caci nu se mai putea face nimic cu ele. Asta e cotroceniul... nu mai zic nimic de zgarieturile zilnice sau de faptul ca unui vecin de-al meu i se turna sistematic acid pe capota... frumos cotroceniul, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ca-n bancul cu 4X4=16
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
QUOTE(vladus @ Jun 30 2005, 10:42 AM) 1 an intreg, repet, 1 an... o data pe saptamana aceleasi masini si e vorba de vreo 5 masini gaseau cauciucurile dinspre trotuar (ambele) intepate. De 5 ori am vulcanizat cauciucurile sparte pana am fost nevoit sa cumpar altele caci nu se mai putea face nimic cu ele. Sa inteleg ca intr-un an de zile ai schimbat 9 perechi de cauciucuri?! Si nu l-a prins nimeni pe ala (aia)?! Frumos! La 14 mil. perechea ies 126 mil/an. Ti le-ai schimbat pe casco? |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
Anny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine zgarietura de pe portiera a fost pana la tabla...se vedea fierul. A trebuit sa vopsesc portiera (pe casco evident). Asta e.
|
-------------------- Renault Clio Symbol
Expression 1.4 8V 75CP 2002 |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Un lucru e sigur... cautati sa inchiriatzi garaje. Chiar daca costa (eu platesc 600.000 lei/luna) macar potzi dormi linistit noaptea.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai e o solutzie ca sa dormi linijtit, un distonocalm inainte de culcare
![]() |
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
In privinta nesimtirii si a educatiei lipsa la romani:
dacia solenza luata de 3 ore adusa in spatele blocului in 10 minute o baba se hotaraste sa treaca prin spatele masinii intre masina si gard. si cu sacosile in mana peste portbagaj. rezultatul?... va dati seama. Aceeasi baba doua zile mai tarziu a incercat din nou sa treaca. de data asta "norocul" ei ca eram la 5 m de masina. continuare v-o imaginati. Scandal, tipete si reclamat baba la politie. De 1 an de zile nu am mai vazut-o pe baba pe acolo. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar, cartierele "selecte" sunt chiar mai periculoase:
- lucram la o firma in 1 Mai (cartieru de vile) si vecinii desumflau rotile si le intepau la urmatoarea "abatere" (eu n-am patit) - cand lucram la o firma in Cotroceni ma certam de multe ori cu vecinii, am fost facut "analfabet" de o doamna (asta m-a marcat) pentru ca n-am vazut semnul "nu parcati" pe poarta - am un prieten in centru (Sala Palatului) care are masina numai in dungi de la chei, la fel si alti vecini de-ai lui |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE hai sa iti povestesc ce "safe" e in cotroceni ca il lauzi 1 an intreg, repet, 1 an... o data pe saptamana aceleasi masini si e vorba de vreo 5 masini gaseau cauciucurile dinspre trotuar (ambele) intepate. De 5 ori am vulcanizat cauciucurile sparte pana am fost nevoit sa cumpar altele caci nu se mai putea face nimic cu ele. Asta e cotroceniul... nu mai zic nimic de zgarieturile zilnice sau de faptul ca unui vecin de-al meu i se turna sistematic acid pe capota... frumos cotroceniul, nu? Nu cumva acele masini aveau oferte de cumparare de la samsari? Este o tehnica folosita de unii: tracasare, intimidare, chiar santaj. Ma refer la faza cu acidul, folosita mai ales in cazul celor mai neajutorati. |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
B-20-ARA |
![]()
|
Mah poate aveti dreptate, ce sa mai zic ca deja mie rau..
Si ru lucrez undeva pe la victoriei, chiar in P-ta Victoriei, si acolo n'ai loc de parcare..iar daca ai gasit...sigur nu e al tau..si hop si semnul Trag astia la dungi cu cheia parca cate una pe zi de cate ori ai parcat pe acolo....a mea fiind alba o sa ajunga ZEBRA !! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
In spatele blocului ce se intinde intre buzesti si calea victoriei daca ajungi pana la 8:50 mai gasesti loc de parcare
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Este extrem de simplu. Daca ai "primit" o cheie, un cui in cauciuc etc, vezi cine parcheaza acolo si ii intorci "serviciul" ...
|
-------------------- |
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am gasit odata, masina fiind parcata in fata casei, toata partea fata-dreapta plina de motorina - pe usa fata dreapta, geam, parbriz, chiar si pe plafon putina iar capota era plina de motorina, pamant si zgarieturi ca si cum cineva ar fi pus un bidon murdar pe capota si acesta a alunecat la vale. Mi s-a facut rau cand am vazut, prima oara m-am gandit ca a vrut cineva sa-mi dea foc la masina dar poate l-am intrerupt eu. Apoi uitandu-ma mai atent mi-am dat seama ca cineva a turnat probabil motorina dintr-un bidon in altul pe capota masinii mele. Din fericire zgarieturile au fost totusi superficiale si s-au dus la polish. Masina mea sta in garaj asa ca nu am prea multe zgarieturi in schimb am semne lasate de usile celor care parcheaza aproape si cand coboara trebuie sa deschida usa larg...
![]() |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Asta ca asta SorinN ... eu intr-o dimineata am ramas absolut mut cand am vazut pe masina ... ce credeti ? taietei .... pe bune ... pe geamul din fata partea dreapta si central capota geam dreapta aripa dreapta ... nu stiu ce a avut cu supa cineva dar clar ca nu ia placut ... astfel ca a aruncat-o pe balcon si a aterizat pe masinuta ... m-am uitat in sus am bodoganit la cer ... si am plecat
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(eddie33 @ Jun 29 2005, 06:21 PM) Va invat eu ,cand va luati masina noua tineti-o jegoasa sa le fie scarba sa se atinga de ea.Incercati vreo 2-3 luni pana se obisnuiesc invidiosii cu gandul....eu am testat si e OK ! Eu am testat faza asta pe matizul de dinainte dar n-a tinut. Il spalam odata la 2 luni si tot gaseam zgarieturi pe ea. faze cu scris pe praf n-am vazut decat de vreo 2 ori de genul "spala-ma" si alte alea. ultima zgarietura era o inscriptie pe care de rusine nu o postez aici. A, inca ceva: toate zgarieturile le-am colectionat pe hayon. pe laterale am colectionat doar pumni in stalpii de pe spate (si au aia o tabla subtireee ![]() pe asta noua in 3 saptamani inca n-am colectionat nik, ci doar urme de flit pe portiera, ai dreaku studenti caministi (stau la camin in iasi), bine ca e murdara mai tot timpul, ca la ploile din ultima vreme nu se merita sa o spal. La Maty prinsesem obiceiul sa n-o mai spal deloc. Nu se mai vedeau zgarieturile sub jeg ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
din fericire, au aparut si la noi firme care vin in parcare si in maxim 30 min refac vopseaua.
un prieten a gasit pe masina 2 zgarieturi din fata pana in spate si tot ei l`au scapat |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
firmele astea de care spui scot cumva si indoituri mici ale caroseriei (de genul celor facute de usa masinii de langa)? poti sa pui niste detalii despre ele?
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Da, dadu zi ca si mi-e mi-a facut un cretin o zgaiba pe o portiera cu portiera lui. Si e si putin indoita acolo, asa milimetric, dar ma streseaza rau ideea.
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Si eu stau in zona "selecta"...Beller-Dorobanti
Si am avut o gramada de probleme cu vecinii....majoritatea peste 50 de ani, si de o rautate iesita din comun. Se tot invarteau pe langa masini (mai ales de cand parchez doua....) bombanind si studiind posibilitatile de a face ceva pe la roti sau masini. Pana l-am prins pe-un insistent...cu cheia in mana....si cu ochii beliti la portiera. M-a apucat putin "isteria" (in fapt eram foarte calm dar am jucat teatru) in gura mare, sa auda toti avizatii ca, daca-l mai prind pe unul pe langa masina il impusc.....(chiar am scos pistolul cu gaze si l-am armat in fata aluia...si a celorlalti clienti de dupa perdele)...si le-am mai zis ca-mi leg Shnauzerul de usa blocului sa-i vad cum mai circula....bine...cretini...tampiti....idioti...senili...si toata gama de impresionare...... A avut efect. In curand, cred ca-mi voi gasi masinile spalate in fiecare dimineata..... (Dar se uita toti la mine cu o fata de-aia.....de asta nu ne mai legam....e nebun) Mai bine asa |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
cornel_t |
![]()
|
Te angajez. Cat vrei pe ora sa vii cu pistolul si dulaul?
![]() |
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Ce bine ca nu locuiesc in Bucuresti..in Arad lumea e ceva mai civilizata..se simte apropierea de Vest...!!!
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 12:07 |