Cum Se Scot Semnalizatoarele Laterale?, (cele de pe aripi)
![]() ![]() ![]() |
Cum Se Scot Semnalizatoarele Laterale?, (cele de pe aripi)
Toto - BOD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
threadri fara subiect precis nu sunt utile deoarece lumea trebuie sa caute mult pana gaseste o rezolvare. cel mai bine e ca titlul sa fie foarte sugestiv.
probleme minore sau probleme majore tot probleme sunt asa ca daca nu s-a mai discutat nu strica un topic nou. editez eu titlul la mesajul tau. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am schimbat semnalizatoarele de pe aripi si am intampainat si eu aceasta problema.Trebuie sa fortezi putin mai mult pana sa le scoti dar ai grija sa nu ramana vreuna din clamele de prindere pe dinauntrul aripii ca nu le mai poti scoate.Eu am inlocuit semnalizatoarele cu unele albe asa ca nu m-a interesat vechile cleme.Incearca sa acoperi varful de la surubelnita cu o carpa pentru a nu zgaria vopseaua.Bafta.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
da... pai eu am zgariat putin in incercarea mea... dar nu asta era problema... mie mi-era frica sa nu sara bucati din aripa, pentru ca n-am idee cat de rezistent e plasticul ala din care e fabricata...
Sincer nici pe mine nu ma intereseaza ce ramane din semnalizare, ca nici eu nu o s-o mai foloesc (cum spuneam vreau sa le schimb cu unele albe). |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
UFO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca faza cu carpa si eu zic ca o sa mearga.Si eu m-am chinuit mult dar in cele din urma m-am enervat si mi-a mers
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4 8v. Renault Clio Symbol 2001 ,1.4 8V gri metalizat.
Megane Sedan 1.6 16v. 2004 full options |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:44 |