Filtru Motorina, Help
![]() ![]() ![]() |
Filtru Motorina, Help
FlorinZ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e vreo 2.2 milioane la renault
eu il gasisem la 1.4 milioane.. si foarte fericit, l-am luat .. si surpriza.. se potrivea, dar nu avea nu-stiu-ce sonda.. ca sa vada daca e apa in motorina.. sau asemanator.. si am renuntat la idee a, nu mai tin minte cine il facea |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Era facut de Delphi...
This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:30 |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
Filtru motorina Delphi cu senzor apa: cod Renault 8200186218. Costa aprox. 2,2-2,4 milioane functie de dealer. Daca gasiti fara senzor de apa luati-l ca este foarte bun, oricum are buson de golire a apei si este mai ieftin.Recomandarea mea este sa folositi motorina f buna(omv) eventual euro 5(fabricatie Austria) si sa schimbati filtrul la 30.000 km. Dupa ce am schimbat primul filtru, la 15.000 km l-am spart sa vad cat e de murdar si vreau sa spun ca hartia era impecabila.Asa zisul senzor de apa consta in 2 lamele ca 2 ace care sunt situate in partea de jos a filtrului si care in momentul acumularii apei fac masa. Atata stiu, atat v-am spus..........PS : Numai in ROMANIA e recomandata schimbarea filtrului la 15.000km, in rest la 30000km
|
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Merci frumos de informatii. Eu vroiam sa il schimb acu adica la aproape 10 mii de km. Toata lumea mi-a zis ca la noi in tara motorina este murdara de nu se poate. Oricum am sa incep sa caut. Numai bine
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Cred ca cineva care are drumuri in Turcia ar putea face bani frumosi daca aduce piese Renault. Am inteles de pe forum ca sunt mult mai ieftine.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:27 |