Ce Costuri Ar Implica In Plus Operatiunea?
![]() ![]() ![]() |
Ce Costuri Ar Implica In Plus Operatiunea?
matri][xx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 January 05 From: alba iulia ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2002 renault clio symbol 1.4 8v..2002(standard)
vw passat 1,9 tdi 2003 trendline |
|||
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
QUOTE(matri) [xx,Apr 26 2005, 09:03 PM] am gasit la cineva acte de opel calibra 2.0i cu 1500 eur si m-am gandit sa le cumpar si peste ceva timp sa aduc un calibra din germania in jur la vreo mie de eur??????(se merita?trebuie platita si vama??,pe langa acte imi da si blocul motor si restul seriilor de pe masina) Pai ce propui tu e ilegal, nu zic ca nu se rezolva dar daca ai ajuns sa pui intrebarea pe forum vezi sa nu te trezesti cu ceva tepe.... |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
matri][xx, acest forum este impotriva activitatilor ilegale si nu le tolereaza in nici un fel. Momentan primesti avertizare. La urmatoarea abatere primesti ban.
De asemenea titlurile threadurilor trebuie sa spuna ceva despre ceea ce se scrie acolo si nu puse asa ca sa fie si titlu. Vezi ca sus, sub sigla, exista un regulament care e foarte important. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:51 |