Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce Costuri Ar Implica In Plus Operatiunea?

matri][xx
post 26 Apr 2005, 20:03
Post #1

Membru

Group: Members
From: alba iulia

am gasit la cineva acte de opel calibra 2.0i cu 1500 eur si m-am gandit sa le cumpar si peste ceva timp sa aduc un calibra din germania in jur la vreo mie de eur??????(se merita?trebuie platita si vama??,pe langa acte imi da si blocul motor si restul seriilor de pe masina)

--------------------
renault clio symbol 2002
renault clio symbol 1.4 8v..2002(standard)
vw passat 1,9 tdi 2003 trendline
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
murfi
post 26 Apr 2005, 20:21
Post #2

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(matri)
[xx,Apr 26 2005, 09:03 PM] am gasit la cineva acte de opel calibra 2.0i cu 1500 eur si m-am gandit sa le cumpar si peste ceva timp sa aduc  un calibra din germania in jur la vreo mie de eur??????(se merita?trebuie platita si vama??,pe langa acte imi da si blocul motor si restul seriilor de pe masina)

Pai ce propui tu e ilegal, nu zic ca nu se rezolva dar daca ai ajuns sa pui intrebarea pe forum vezi sa nu te trezesti cu ceva tepe....

--------------------
+
AlexV
post 26 Apr 2005, 21:38
Post #3

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

matri][xx, acest forum este impotriva activitatilor ilegale si nu le tolereaza in nici un fel. Momentan primesti avertizare. La urmatoarea abatere primesti ban.

De asemenea titlurile threadurilor trebuie sa spuna ceva despre ceea ce se scrie acolo si nu puse asa ca sa fie si titlu.

Vezi ca sus, sub sigla, exista un regulament care e foarte important.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 04:51
Dacia