Karting
![]() ![]() ![]() |
Karting
galileo |
![]()
|
||
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|||
sosoenduristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 ![]() |
exista 2 tipuri de carturi la tunari, de 6,5 si 9 cai.pretul carca e 450000/10 ture cu 6,5 cai si 600000/10 ture la 9 cai.eu cred ca merita, macar sa mergeti 1 data cu cele de 9 cai, dar de evitat cand e vreme rece, pt ca diferenta de aderenta a pneurilor si asfaltului e f mare cand e frig.oricum, senzatiile dau dependenta
![]() |
-------------------- symbol dci 80 cp
yamaha wr400f |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
In tunari unde e locul acesta sau se gaseste usor ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu stiu exact pe unde e, am gasit doar http://www.amckart.ro
ziceam ca poate ne strangem mai multi, ca singur nu prea are haz. mai incerc eu sa-mi conving niste colegi de cateva luni bune, dar ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
sosoenduristu |
![]()
|
se ajunge in felul urmator.de la mobexpert se merge spre pipera, la intersectia cu drumul ce duce la zoo nu faceti stanga ci continuati inainte, la intersectia cu centura bucurestiului faceti dreapta, dupa care stanga la cca 100 m, imediat dupa o gazarie lukoil.merita mers, mai ales ca puteti avea sansa sa vedeti si motociclisti antrenandu se pe circuit, desigur, nu simultan cu carturile.este si un bar civilizat pe marginea pistei, iar pentru doritori, exista si pista indoor.[
|
yamaha wr400f |
|
galileo |
![]()
|
mersi. o sa merg cat de curand, revin cu impresii
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum a fost?
Ce-ar fi sa organizam o intalnire - concurs acolo? Vitezistii pot sa-si masoare "capacitatile" si sa-si arate maestria, iar noi cei mai "lenesi" putem sa invatam. Cred ca ar iesi distractie, pentru ca am inteles ca se pot da simultan pana la 15 karturi. Am putea vedea cine se pricepe in "blana" si cine doar se lauda... Care sunt amatori anuntati-va... Daca ne stragem destui cred ca merita sa organizam o "distractie". (Am inteles ca pentru grupuri de peste 10 pers putem obtine discount)... |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
galileo |
![]()
|
pai inca n-am fost, daca se mai baga cineva, eu vin (la categoria amatori
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
sosoenduristu |
![]()
|
nu va mai dati in barci degeaba cu aere de piloti, ce se intampla pe traseul de cart nu are nici o legatura cu skill ul de sofer pe strada
![]() |
yamaha wr400f |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tudor.. suna interesant ce spui tu .. din partea mea ar putea veni in jur de 4-5 prieteni ..
acum, timpul sa tina cu noi,.. si .. buzunaru'.. cat mai plin |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca m-ai trecut si me mine in calcul !!
This post has been edited by cmandrei: 29 Mar 2006, 13:59 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Fusei chiar vineri! Maxim 8-9 karturi pot fi pe pista, iar viteza este limitata, cel putin la cele de 6 cai. Oricum va recomand sa luati virajele cat mai imprudent, bagati tare, masina nu se rastoarna, cel mult poti sa iesi putin in decor, dar pt. asta ai frana. Se poate merge cu scartzaieli, derapari, tot tacamul.... Au si un sistem de cronometrat f mishto. Preturile sunt cam cele de mai sus 45-60 lei pt. 10 min (5-6 ture)...Oricum adrenalina maxima. Dar ca sa te simti satisfacut trebuie sa faci macar 2-3 ture de cate 10 min. Succes!
|
-------------------- |
|
galileo |
![]()
|
pai stabilim o data de intalnire acolo? trebuie facuta rezervare daca mergem mai multi?
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Face @ May 31 2005, 07:59 AM) Sper ca m-ai trecut si me mine in calcul !! te-am trecut, pasarica.. vedem, poate scoti timp mai bun decat datile trecute.. meganesculee.. karturile de 9 cai sunt muuult mai misto decat cele mici ![]() ok, si in principiu, cam cine ar vrea sa vina.. ? si cand sa mergem ? |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sosoenduristu |
![]()
|
ma declar interesat in limita timpului disponibil, dar nu in we.daca se stabileste ceva rog pe un participant sa mi dea un pm.
|
yamaha wr400f |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Merge si io de data asta ...sa va scot soferia din cap...
Vai cit sunt de smecher ... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Claus, daca voi tot sunteti 4-5, puneti-va de acord asupra unei date de organizare si o sa vedem cine mai poate sa vina. Eu nu sunt inca capabil sa propun o data, timpul meu liber in urmatoarele 5-6 zile depinde strict de un raspuns pe care nu l-am primit inca.
Pentru "smecheri" si "meseriasi" o rugaminte din partea unui "amator": luati cu voi cate o poza cat mai mare cu fundul de la Renault Megane, macar sa vad si eu in fata ceva ce imi place. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vineri (3 iunie 2005) la ora 19.00 la AmKart se vor aduna aprox 15 membri vwforum. Ce ziceti ?? mergem si noi asa in grup !? Poate facem niste curse frumoase intre forumisti
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
galileo |
![]()
|
daca avem si noi loc, eu sunt PENTRU
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
claus |
![]()
|
parerea mea ca ar fi mai indicat in week-end, si.. daca ei sunt deja 15.. noi ce sa mai cautam pe langa ?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Vin si eu la intilnirea de volsvagini... Mai mere careva ?!
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
galileo |
![]()
|
ce se mai aude? merge cineva in seara asta sau stabilim ceva in weekend?
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
In Arad sunt karturi de 9 CP iar 10 minute costa 300.000 lei. Karturile sunt noi doar de 2 luni am inteles si sunt super....!!!! Cine are drum prin Arad pista este chiar la intrare in Arad dinspre Deva pe partea dreapta si este deschisa zilnic pana la ora 20.00 iar sambata si duminica pana la ora 21.00....cat despre pista aceasta este super buna dpdv al asfaltului iar ca si complexitate este abordabila pt toata lumea....!!!!
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Nu e chiar o idee originala.. Am prieteni pe alte forumuri care fac asta frecvent si ma gandeam ca nu ne-ar strica..
|
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
mnxcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde? Io nu stiu decat pista aia din Herastrau..
|
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
zah |
![]()
|
Cum scrie si pe la inceputul topicului pista din tunari..
Daca ne stragem brigada mare primim si o reducere, dar ar trebui sa ne hotaram ca iarna bate la usa |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
mnxcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 November 05 From: Bucuresti ![]() |
tocmai am sunat la ei, as fi vrut sa merg in seara asta, si intr-adevar preturile sunt cele spuse de sosoenduristu. Au si o pista indoor de 210m, preturile sunt cu 5 lei mai mari.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
zah |
![]() ![]()
|
Vad ca nu se inghesuie nimeni... Hai fratilor, nu va tine bugetul sau volanul??!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
bugetu'-bugetu'
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Inca n-am fost la Tunari, dar am auzit numai lucruri bune despre el (facand abstractie de pret).
In Viena, la 5 minute de mers pe jos de mine e o halä de karting, circuit de 450m, inchis, 2 niveluri, vestiare, bar, karturi de 6,5CP, baietii iti dau casca si combinezon, 10€/10minute (aprox. 13 ture). Duminica seara (dupa 20:00) e 7€/10 min. Intr-o dupa-amiaza din timpul saptamanii se organizeaza cursa: minim 10 oameni, 35€ pentru 1h: 2x10 min. calificari, 30 min. cursa. Pe oricare dintre voi ajunge in Viena si caruia ii place kartingul il invit acolo. Daca va organizati pentru Tunari,rog postati, iar daca se intampla sa fiu in Bucuresti, ma bag si eu ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:10 |