Urgent ! Decizie Cumparare Clio Bicorp
![]() ![]() ![]() |
Urgent ! Decizie Cumparare Clio Bicorp
movy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Extreme
2005 Renault Clio Bicorp Extreme 1.2 16v
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu zic sa mai citesti niste posturi care mai sunt pe forum ... cam atat pot sa iti spun (daca as putea eu sa imi iau asa ceva nou as faceo'
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
movy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(cmandrei @ Apr 21 2005, 06:57 PM) Eu zic sa mai citesti niste posturi care mai sunt pe forum ... cam atat pot sa iti spun (daca as putea eu sa imi iau asa ceva nou as faceo' ![]() Parerea mea. Pretul e unul f bun. La 8875 CIP am full option. Vreau sa stiu in schimb dupa ce o cumpar cum e intretinerea. Am vazut ca la suspensii garatia Renaul e de doar 20.000 km. In rest cred ca e de 2 ani sau 100.000 km. Sper sa nu am surprize. Ca optiuni mai am o Toyota Yaris. Mai scumpa - 10.500 CIP si cu mai putine (numai 2 airbag, fara climatronic, radio cu CD mai slab, mai putin spatiu, masina un pic mai mica..). Dar cica are garantie 3 ani sau 100.000 km, integral, inclusiv amortizare, capete bara etc. (fara placute frana in rest totul). Si as mai avea si intretinere gratuita 3 ani (ulei, filtre ... + manopera). |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2005 Renault Clio Bicorp Extreme 1.2 16v
|
|
itharangus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 24 December 04 From: tm ![]() |
Eu am condus un clio bicorp dar dCI; ca spatiu si echipare e OK pretul, la fel si pretul reviziilor (eu am Symbol: 2 mil - 2.5 mil lei rev 1,3,5 etc, 7 mil rev 2, 6 etc, 15-17 mil. rev 4,8 etc la dCI);
la pneuri eu as alege Continental, apoi Bridgestone, Goodyear nu-s asa bune, doar satisfacatoare. Ai putea lua in calcul si C3 de 1.4 , Fabia 1.2 la pretul de mai sus... Cat despre amortizoare orice masina ai trebuie grija la gropi... si la orice straine piesele sunt scumpe... |
-------------------- CLIO SYMBOL dCI 65CP 45kkm VERDE 2003
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ia-o. e foarte buna si pretul e la fel.
cu suspensiile, au am facut test la 20000, dr-spate era cu 1% sub aia stanga, am aranjat sa o schimb pe garantie; dar.... suspensia noua a scos la test fix 1% ala in plus. concluzia o tragi singur. daca ai grija de ea si nu o "rupi" prin gropi nu ai probleme. o revizie normala e pe la 3 milioane (cu shimbat filtrele de aer) |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Continental originale pe masina,sunt foarte bune,dar sunt de vara,iarna e cam nasol cu ele,sunt si late pe deasupra....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 16:11 |