Geamul de la sofer scartie, la inchidere sau lasat deschis
![]() ![]() ![]() |
Geamul de la sofer scartie, la inchidere sau lasat deschis
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa cureti si chederul k ala e problema.
Eu am facut asta, a disparut zgomotu -> foarte simplu |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Adica anume chederul unde ? sau tot tot ? (jos la geam, pe margini, sus ...)
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mai ales pe lateralul dinspre stalpul central
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
daaa! ale mele amandoua de cateva zile au inceput sa scartie!!! cum se incalzeste un pic afara si se ridica praful in atmosfera, cum incep sa scartie! E enervant!!!
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
ba si mie mi-a facut asa !
acum geamul de pe stinga nu se mai deschide deloc ! am fost la reno si mi-a zis ca costa reparatie 13 mil fara tva si fara manopera asa ca e grav |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
cum sa fie 13 mil, asta e jaf... da' tie ti s-au ars motorasele de la geamuri?
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
nu s-a ars motoru
doar ca mi-a iesit un nici nu stiu cum sa ii zic cablu un furtun pe linga geam !! motoru merge dar atit de mare e frecarea ca daca il mai deschid o data cred ca nu mai reusesc sa il inchid ! |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
eu ca sa nu imi mai scartie, de la praf cand o duc la spalatorie ii pun pe baieti sa dea cu jetul chiar la imbinarea dintre geam si cheder.....garantat...
odata mi-a facut si acum nu se mai aude. PS: cert e ca am spalat-o mai mult la benzinarii, in perii, unde nu iti dau cu jetul si de aia cred ca scartie geamu ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
ciocavlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 2 May 06 ![]() |
salut, si la mine fac la fel, ambele geamuri. parca a intrat nisip in ele. si asta dupa 25 de zile de cand am cumparat masina. prietena mea la ford fiesta are aceeasi problema dar dupa 3 ani. sunt convins ca este din cauza nisipului(de fapt si suna a nisip cand se ridica geamu). am o intrebare: daca dau cu jetu de apa pe la chedere, si intra apa in usa, are pe unde sa iasa? cred ca asta ar fi o metoda sa scap de zgomot..... merci
|
--------------------
dacia
1400
- XHZ
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Are pe unde sa iasa, stai linistit:)
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
fratilor, nu trebuie sa dati cu jetul de apa la chedere ci cu celalalt pistol - cu jet de aer,astfel incat sa curete bine zona.
Asa am patit si eu,insa dupa ce sterg bine chederele de praf nu mai am nici macar o problema . Succes ! |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Alta boala generala la Reno. Si la mine e la fel.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
si la mine si nu am decat 12 mii de km. e adevarat dupa 1 an jumate. insa cand e masina spalata nu scartaie. o sa incerc ce zice dementzial, nu stiu de unde gasesc jet din ala de aer insa.
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Nu e doar la Reno....si nissanul meu face la fel. Poate pentru ca sunt din aceeasi mare familie
![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
dan39 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut.Si geamul meu de la sofer paraie la inchidere pana se aseaza.In plus,daca e lasat in jos,nu conteaza cat,se aud niste zgomote in dreptul butonului de blocare a usii(in interior).Se da greu jos panoul usii?.
|
--------------------
renault
clio
- b-36-jad
2001,Symbol
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Si am mea face la fel. O solutie buna ar fi sa stergem si geamul in zona acoperita de cheder, insa cred ca-i cam mult de munca pt. asta.
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
RedCap |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 5 September 06 From: Far Away ![]() |
Si ale mele scartaie de ma plictisesc, cateodata ii dau 2 coate direct sa se aseze cand l-am ridicat complet si l-am rezolvat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5 dCi Renault Megane 2011 Sport Edition 1.5 dci 110 CP - ocazional
Yamaha R6 2008 - gone but not forgotten |
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
Eu m-am obisnuit cu scartaitul si decat sa ma duc prin service sa ma milogesc de aia sa recunoasca ca au intr-adevar o problema cu gramurile, prefer sa o las asa cum e si cand aud ca incepe sa scartaie pe o anumita pozitie ii mai dau un impuls sa se ridice sau sa coboare 1-2 cm (max) si se rezolva. Asta pana ii schimb pozitia in sensul ca il deschis sau inchid mai mult si iar o ia razna, si iar ii dau impulsul de rigoare. (A nu se intelege impuls pentru inchidere/deschidere totala a gramului caci nu am clio dynamic, ci a se intelege un shuteu).
Am vazut intr-un post ca mai vorbeste cineva de metoda asta. Ei bine, la mine functioneaza. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
salut ...am o mica belea de curand. cand ridic geamul de la sofer imi scoate un zgomot ciudat parca ar fi o pietricica acolo care imi zgaraie geamul. Deja mi-a lasat o dunga verticala. Daca ma duc in service si ar fi sa scoata pietricica ma costa ceva? Sper sa nu fie macaraua de vina. Ideea e ca daca las geamul intredeschis cam troncane la gropi dar putin de tot ...ce sa fac?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41092
poate te ajuta cu ceva. This post has been edited by cristib: 12 Sep 2006, 21:02 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Eugen001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 August 06 ![]() |
daca te pricepi cat de cat da jos masca acea de plastic de la usa si curata chederul si daca e nevoie baga putina vaselina Exact ce am facut eu azi
|
--------------------
Clio
Symbol
2000
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
poti sa-mi dai niste explciatii cum as putea sa dau jos masca aia mai cu usurinta? stii emasina noua si n-as vrea sa intru in ea ca nu prea ma pricep. Oricum poate se rezolva cu un jet de aer sau sa-i dau niste coate
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Eugen001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 August 06 ![]() |
daca e masina noua si mai are garantie dute la un service poate isi baga aia nasul.........despre jet de aer nush ce sa zic daca vei reusi
daca ai symbol http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41106 nu te ajuta prea mult acst link dar iti dezvolta oimaginatie si credema ca nu este greu ![]() This post has been edited by Eugen001: 13 Sep 2006, 22:49 |
--------------------
Clio
Symbol
2000
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Am si eu aceeasi problema: scartaie geamul de la sofer (asa,din senin) doar pe 1/3 din ridicare/coborare. E drept, mai mult la ridicare scartaie. Acum am incercat ce scria pe acilea, sa curat geamul foarte bine de praf, sa curat lamelele de cauciuc/mocheta in care intra geamul (si lateral si jos) si tot asa face.
Va intreb poate ati descoperit alta rezolvare... Ce ma sfatuiti ? Sa mai astept, va dispare? Sau sa ajung in service reno (masina are doar 4 luni si 3500 km) Multam pt informatii This post has been edited by sorin_: 14 Jul 2007, 16:38 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Daca dupa ce pleci cu masina de la spalatorie mai face asa, fugi la service! Bafta!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
pityuroll |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 April 07 ![]() |
Salut am si eu o problema.....geamul din dreapta merge foartr incett si inainte sa se inchide de tot aproape se opreste
Aveti ceva sfaturi??? |
--------------------
Renault
Clio symbol
- MS 64 JOL
2003
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Macaraua ai verificat-o?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
pityuroll |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 April 07 ![]() |
pai am luat panoul jos dar nu vad nimic(sdica nici nu stiu unde sa ma uit)
Ce sa verific la el? |
--------------------
Renault
Clio symbol
- MS 64 JOL
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:30 |