Conturi De Mail *@home.ro Si *@go.ro?
![]() ![]() ![]() |
Conturi De Mail *@home.ro Si *@go.ro?
florindu |
![]()
|
||
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
S-a mai intamplat ceva de acest gen acum vreo 2-3 ani parca ... ieri totul era frumos senin, azi nu mai am nici un mail, totul default, toata lumea idem ... de ce ? nici pana in ziua de azi nu stiu cu exactitate deoarece nu a fost anuntat nimeni ... putem doar sa presupunem.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
blorin, eu am cont de mail la go.ro si chiar ma miram ca nu mai vine nici un spam pe el. Am testat mai serios si vad ca nici nu pleaca nimik nici nu ajunge nimik. Deci e vorba de celebrul "E DE LA EI".
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Acum am mai auzit una alta ... cei de la RDS isi schimba legaturile, din punct de vedere al cablajului, astfel ca de aici s-ar putea sa intervina problemele, server-ul de mai sa mearga cat de cat dar legaturile cu exteriorul sa fie moarte.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Gata, vad ca s-a remediat problema, fara insa ca mailurile primite in timpul asta sa mai vina
![]() Deci ar putea fi sters topicul |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au venit si cele care mi le-am trimis singur spre test. Mai asteapta, poate iti ajung.
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:50 |