Troncanit / Zdranganit clio symbol, surse de provenienta/remedieri
![]() ![]() ![]() |
Troncanit / Zdranganit clio symbol, surse de provenienta/remedieri
Murillo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Renault Clio Symbol (dec. 2002) 1.4 8v
Tico SX 1998 |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu merg incet pe piatra cubica si prin gropi deci nu stiu ce sa iti spun ... poate ar trebui sa mergi si tu mai incet si atunci nu iti mai suna
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si a mea face la fel si tot fara o sursa clara - urasc piatra cubica de pe la televiziune - da' am gasit solutia - bag "parazitii" si dau tare...
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu azi am mers pe piatra cubica (caderea bastiliei) -dar am mers incet cu avariile- la mine nu suna nimic ... cum va suna (stiu ca nu stiti ce) ... adica mai multe despre sunet sa inteleg si eu ... ca nu prea stiu unde sa ascult ... ca poate m-am obisnuit cu el si nu il mai bag in seama ... desi daca e nasol cum spuneti si voi nu prea cred.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
ess1902 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 6 September 04 From: Iasi ![]() |
Daca zdranganeala e la suportul difuzoarelor din spate..difuza etc etc..insamna ca am si eu asa ceva.nu inteleg de unde e ...se rezolva temporar cu un pumn (prietenesc
![]() ![]() |
-------------------- clio symbol dci 1.5 ,65 cp ,expression, 2003
|
|
cmandrei |
![]()
|
Vreti sa spuneti ca vi se misca boxele in spate pe suportul lor ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Asta cu boxele as accepta-o la bicorp, unde boxele am impresia ca stau doar pe polita. La Symbol insa ele ar trebui sa fie prinse de tabla de sub polita. Nu prea vad de ce ar vibra.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Arunca un ochi si la protectiile de plastic din interiorul rotii.
La mine se desprinsese una si facea un zgomot foarte asemanator cu cel descris de tine. |
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
Murillo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma uit maine la plasticele de la roti. Am tras in sus de capacele de la boxe si cand le dau drumul polita se loveste de tabla de dedesubt. O sa incerc sa scot polita (stiti cum se face?) si bag un burete acolo, intre ea si tabla. Poate o fi de la asta.
|
Tico SX 1998 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
incearca pe loc sa misti masina in partea in care iti trancane... si vezi daca e de la amortizor...
Sau poate se aude din usi, niste batai de plastic, nu prea deranjante (de cele mai multe ori sigurantele de pe interior scot sunete)... la care trebuie sa fi atent ca sa le auzi... |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
Salut,
E primul post aici, desi eu am un Logan, mai arunc cate o privire si pe forumul Renault. Initial vroiam sa-mi iau un Megane II dar din motive financiare am renuntat. Un zgomot in partea din spate stanga am si eu la Logan. Dupa multe tatonari si eliminari de surse de zgomot am ajuns la concluzia ca ar fi vorba de bucata aia de mocheta care se pune peste etajera din spate. La mine se aude numai dupa ce se incalzeste un pic in masina. Cred ca atunci apare o mica vibratie care se aude numai pe piatra cubica sau drumuri usor denivelate, pe drum drept nu se aude. Weekend-ul asta as vrea sa scot mocheta aia(sau cum se numeste ) si sa pun niste burete sub ea in partea stanga acolo unde daca apesi nu mai apare. Testul l-am facut astfel: am dat cu pumnul tare de tot in mocheta aia si s-a auzit imediat. Daca reusesc ceva o sa va tin la curent. Scuze daca am postat unde nu trebuie dar zgomotele par relativ identice. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
Murillo |
![]()
|
Cred ca e de la protectiile de plastic din interiorul rotii. Am dat cu pumnul in spoilerul spate si cam asa zdrangane. Cand se face mai curat afara o sa vad cum le fixez.
|
Tico SX 1998 |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danbogdan @ Apr 22 2005, 11:30 AM) Dupa multe tatonari si eliminari de surse de zgomot am ajuns la concluzia ca ar fi vorba de bucata aia de mocheta care se pune peste etajera din spate. Sincer, e prima mocheta despre care aud ca ar zdrangani ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
Am rezolvat problema cu zgomotele din spate.
Era vorba de firul tras de dealer pentru deschiderea electrica a portbagajului prin capacul acestuia. Probabil ca atunci cand batea soarele si se incalzea haionul, izolatia firului (litat) se inmuia si acesta juca pe acolo cum vroia el. @raducu68 Intr-adevar nu m-am exprimat chiar foarte explicit dar nici eu nu stiam sigur de unde provine dar....... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
Brusc mi-a aparut si mie un fel de zdranganeala pe drum prost in spate, destul de discreta, dar cu sound metalic, cumva ... nu prea e de plastic, cred eu. Am golit portbagajul, chiar si cirligul de ancorare l-am scos din locasul lui ... dar tot se aude.
Pe asfalt plan nu mai aud nimic. Nu stiu cum sa verific daca e o problema mecanica (punte spate, capete bara, bielete etc.) sau doar un greiere nenorocit de la vreun joc aparut subit printre materialele proaste pe care marele constructor francez le-a pus (desi in ultima vreme chiar n-am mers prea mult cu masina si nici n-am dat prin gropi neobisnuite). Abia astept sa faca 2 ani, poate scap de ea ... ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
isariionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 March 06 ![]() |
Zdarganeala este de la inchizatori. Pune putina vaselina la cele 4 usi (unde se inchid) si s-a rezolvat.
![]() |
--------------------
renault
Megane
Megane 2
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Si eu tot asa am rezolvat...N-a mai aparut problema de cateva luni de cand am pus vaselina pe cremalierele de la toate usile.Problema aparuse pe drum de piatra si ma exaspera zgomotul (un fel de zdranganit) ...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
care sunt cremalierele? in locul unde se inchide usa sau la balamale?
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
Nu e de la usi, la usi dau regulat pe incuietori cu WD40, stau cu spray-ul in portbagaj, stiu cum fac alea, e altceva, mi se pare ca vine din spate stinga, undeva sub placa aia de pisla cu boxele, sau ce-o mai fi.
Am miscat-o in toate partile, intra-adevar, are jocuri maricele, insa sunetul e departe de ce aud eu. Am mers azi dim. cu cricul pus pe ea in spate, sa o tina apasata si sa nu mai joace, dar zgomotul e tot acolo. Sa mai vad prin portbagaj, pe dedesupt, o fi vreun fir care se lovesete, desi cablurile de la actuator par ca stau bine fixate, iar altceva n-ar mai fi pe-acolo ... mister ! |
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
mi se aude si mie ce spui tu, dar nu imi dau seama de la ce e. ce e sigur e ca se aude si cand am portbagajul plin deci nu cred sa fie ca nu sta ceva fix pe acolo. si nici de la placa cu boxele nu pare sa fie.
am decis sa trec peste, sa nu ma mai stresez si sa fiu multumit ca pe drum bun masina nu face asa si merge (inca) impecabil (ca motor). in fond asta e cel mai important. |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
optimus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 October 06 ![]() |
Salut.Aceeasi problema a aparut si la mine cu cateva diferente insa.La geamurile de la portierele fata ,in special la cel din stanga fata se aude un zanganit metalic ca si cand ceva metalic s-ar lovi de geam.Zgomotul apare si cand geamul e deschis dar si cand e inchis si se aude in portiera.Daca "ciocanesc"in portiera ,si atunci se aude.Masina e din Mai 2006,bineinteles Clio Symbol.Parca lipseste ceva garnitura care sa protejeze geamul,nu stiu.Stie cineva cum s-ar putea remedia acest mic neajuns?Intra in cadrul garantiei sau nu?
Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault Clio
Symbol
2006 1.4 MPi
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Zgomotul ce vine din spate parca ar veni de la bancheta, insa nu sunt sigur. Am dat la usi cu WD 40 si vaselina si tot se mai aude... oricum este un zgomot infundat parca.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ciprian burlacu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 February 05 From: Constanta ![]() |
La mine zdranganea al 3-lea stop. L-am mai strans si acum nu se mai aude.
|
-------------------- Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
|
|
caseac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 5 September 06 ![]() |
Poate sa zdrangane si toba...
|
--------------------
renault
clio
hback 1.2-16v
- bz-81-cbz
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(optimus @ 8 Oct 2006, 14:20) ...Parca lipseste ceva garnitura care sa protejeze geamul,nu stiu. Stie cineva cum s-ar putea remedia acest mic neajuns? Intra in cadrul garantiei sau nu? Binenteles ca aceasta problema este acoperita de garantie. Poti semnala aceste zgomote cu ocazia primei revizii - daca se apropie - daca nu, te prezinti numai pentru problema. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
iliegbz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 February 07 From: buzau ![]() |
am si eu o problema cu zgomotul in mers pe drumuri proaste. Troncane cam tare.cand am cumparat-o(SH) la verificarea care am facut-o mi s-a spus ca sunt scurse amortizoarele fata.le-am schimbat dar se aud in continuare zgomote ciudate.Ce poate fi? O fi scump de reparat? Help.
|
--------------------
renault
scenic 2 (ex-clio)
2005 1,5 DCI 100 cp
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
pivoti, bielete de directie. ia-le de la augsburg, meteor, etc si o sa iesi bine la pret 1 mil si ceva o bieleta si 400mii un pivot (la pivotul pt dci trebuie majorate gaurilel la 12mm parca. orice bohrmasina ar trebui sa faca treaba
![]() |
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
Bucsi bara stabilizatoare ... ar fi bine sa mergi sa faci o constatare ... si dupa asta stii "precis" ce si cum trebuie schimbat.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
iliegbz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 February 07 From: buzau ![]() |
o sa ma duc astazi in service, sa vad ce zic baietii.
|
--------------------
renault
scenic 2 (ex-clio)
2005 1,5 DCI 100 cp
|
|
cmandrei |
![]()
|
Bafta si sa nu uiti sa ne spui ce si cum.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:51 |