Gafa De Zile Mari
![]() ![]() ![]() |
Gafa De Zile Mari
sorin |
![]()
|
||
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|||
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi cazul Sorine sa schimbi masina cand mai vii in RO ca s-au vandut atatea Megane pe aci ca te recunosc mai usor acum alde Garcea
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Da da-i o bila alba lu' ala care te-a dat prin statie ca nici el nu vazuse in viata lui megane rosu si la 130 Km/h a fost capabil sa-ti identifice OZN-ul..........
![]() ![]() Ghicitoarea Omida e nimic fata de politia romana...... |
-------------------- |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Am schimbat-o Cornele da nustiu cand mai ajung eu cu asta pe acolo ca litoralul a fost o deceptie totala.Prefer Croatia,Italia dar ca un roman adevarat am zis sa investesc la noi mai intai.
_________________ M II Estate 1.9dci Clio 1.5Dci |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
bine faci.
imi adusai amite de politaii nostri de zi cu zi. bai da` sunt tampiti rau de tot, majoritatea si cunosc cateva zeci, cred. azi am fost la fotbal si ne`au cam jucat un pic pana ne-am intrat si noi in mana iar apoi cand au vazut ca nu le mai merge au plecat. dar pana atunci, pt fiecare lucru minor ne targuiam cu ei ca la amenzi si spagi ![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Gafa azi, undeva in judetul Vaslui...
Localitate, 72km/h, radar, m-a luat! Scrie 'nenea' pvul, dar cand ajung in masina descopar ca prostanul a luat de bun ceea ce scria in certificatul de inmatriculare al masinii de serviciu, pe care il am in portmoneu, si pe care i l-am dat din viteza si din neatentie, eu fiind insa cu... masina personala, al carei certificat era la sotie! Asa ca el pe film are un Megane cu nr. de Iasi, dar in pv a trecut un Ford Focus cu nr. de Bucuresti. Merita sa fac contestatie sa ma distrez un pic pe seama lor, sau pana la urma tot ajung sa platesc amenda? Oare daca eram cu o RABA de 20 de tone, tot Ford trecea? Sau daca ii dadeam buletinu' sotiei o taxa pe ea? |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
Kenny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 May 05 From: Suceava ![]() |
Da , ai putea sa faci contestatie . Din punct de vedere strict legal , ai sanse 100% sa castigi . Dar doamne fereste sa te prinda din nou politistu ala din nou dupa aia ca o sa te taxeze de nu te vezi .
|
--------------------
Nissan
Navara
'05 Nissan Navara Double Cab 2,5 Di Black w/ Silver 2005
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
QUOTE Nu mai are rost sa spun ca prin Romania nu vedeai M II pe atunci. Ba vedeai ![]() ![]() Ontopic: Orice gresala din procesul verbal care nu corespunde realitatii duce automat la anularea procesului verbal. Ca sa stai linistit dai o fuga la sectia de politie ca sa-i instiintezi de eroarea comisa. |
--------------------
Renault
Megane II
- SJ-82-ZOT
2003 hatch 1.9 dci Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
castigi 100% si nu platesti nici o amenda. nu te duce la politie, nu are nici un rost. nici nu e mare chinul sa deschizi proces, poti sa trimiti prin posta contestatia.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
sorin |
![]()
|
QUOTE(Zoot @ Jun 16 2005, 09:20 AM) Ba vedeai ![]() ![]() Ontopic: Orice gresala din procesul verbal care nu corespunde realitatii duce automat la anularea procesului verbal. Ca sa stai linistit dai o fuga la sectia de politie ca sa-i instiintezi de eroarea comisa. Tu ai versiunea cu cuplul de 270Nm?Ca asa au fost primele,doar in 2004 au ridicat cuplul la 300Nm. _________________ DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
L-ai prins Sorine
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Am trimis prin posta, cu confirmare de primire, copia pvului si contestatia privind corectitudinea actului incheiat de agent, drept pentru care am cerut anularea lui...
Acum sper sa-mi si raspunda, ca altfel cum aflu ce s-a intamplat mai departe? |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mai vezi pe www.amenda.ro , te lamuresti acolo. din ce stiu eu, oricum plangerea ta ajunge la judecatoria unde s-a comis fapta, si ceri judecare in lipsa daca nu poti sa mergi acolo. cica nici politia nu se prezinta la astea, asa ca daca ai formulat bine motivele anularii, decide judecatorul.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
Da este motorul F9Q800 de 270Nm. Chiar asta intrebam prin ceva post daca se face resoftare la renault urca la 300NM sau nu.
|
--------------------
Renault
Megane II
- SJ-82-ZOT
2003 hatch 1.9 dci Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
sorin |
![]()
|
Si pana la 320Nm.
_________________ DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
blorin, ce se mai aude cu PV-ul?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
florindu |
![]()
|
Am primit confirmarea de la politia Vaslui, cum ca au primit ravasul meu, dar atat doar. Acum nici nu stiu daca mai urmeaza ceva, sau ramane totul la fel.... Sincer sa fiu, nici nu stiu ce ar trebui sa urmeze.
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 16:22 |