Garantia Renault extinsa la 2 ani!!!
![]() ![]() ![]() |
Garantia Renault extinsa la 2 ani!!!
claudiu_wze |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai e vina Udriste ca stai tu pana in ultimul moment cu numerele provizorii?
|
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si tu vrei sa ne faci in ciuda cu garantia? :twisted:
8) |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
Asa e...asa e...vrea sa ne faca in ciuda....huoooooo!!!!!
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
Clapagiul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 04 ![]() |
Eu am primit Meganul in decembrie :cry:
Ar fi culmea sa-mi pice flansele de la amortizoare la o luna dupa expirarea garantiei....:cry: Sau la oare la generatia decembrie 2004 nu mai pica? Oare s-a remediat? |
-------------------- Megane II Estate 1.5 dci
12/2004, 80 cp Pack Authentique, 83.000km la 07/2009 |
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
la mine nu au picat inca si o am din mai 2004. AM 15.000 km si e ok. Cred ca problema a fost remediata mai devreme de 2004.
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Pai e vina Udriste ca stai tu pana in ultimul moment cu numerele provizorii? E dreptul tau sa stai pina in ultima clipa, daca asa ai chef. Schimbarea calculatoarelor este problema lor, nu a ta. Problema este ca daca te prinde vreun Garcea pe la Dorohoi, ala sigur nu stie de calculatoarele din Udriste. ![]() Dar si atunci, faci contestatie, iar la tribunal vii cu un prieten care depune marturie ca a fost inchis la Udriste toata saptamina. Si n-ai cum sa pierzi. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai cum sa pierzi?
:mrgreen: Ce naivi sunt unii. |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
morph, nu'i frumos ce zici tu acolo.. ma rog..
io m'am judecat cu jandarmeria, ca nu am vrut sa le dau doo mil. (tulburarea ordinii publice..my ass..). la a doua infatzishare judecatoarea mi'a dat dreptate, iar aia nici macar nu s'au prezentat.. daca ai dreptate shi nu e o miza MARE in joc, in general nu pierzi.. :wink: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
morph |
![]()
|
Ma rog, nu vreau sa sune a jignire postul meu de mai sus.
Ideea e ca nu te baga nimeni in seama pentru simplul motiv ca nu are de ce. Legea iti da destul timp sa-ti inmatriculez masina si zice clar ca daca te prinde ca circuli cu masina neinmatriculata o patesti bine. Crezi ca intereseaza pe cineva ca nu au fost computere la udriste timp de cateva zile? Nici contestatia la politie nu ti-o ia nimeni in seama si nici la judecatorie nu ai "un caz". La urma urmei e dreptul fiecaruia sa mearga cu masina neinmatriculata, sa calce lumea pe trecerea de pietoni, sa-l scuipe pe garcea cand da amenda. Pacat ca si legea nu e de acord cu asta. ![]() |
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE daca ai dreptate shi nu e o miza MARE in joc, in general nu pierzi.. In cazul in care circuli cu autorizatia provizorie expirata, se numeste ca ai mers cu masina neinmatriculata, ceea ce este infractiune care se pedepseste cu amenda penala sau inchisoara. Cred ca dosarul penal este o miza destul de mare. Eu as prefera sa merg o saptamana pe jos sau cu taxiul. |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
claudiu_wze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 04 ![]() |
cu garantia nu am vrut sa fac in ciuda la nimeni, numai ca am am ramas foarte mirat cand ma sunat de la dealer stiind ca eu certificat de garantie pt 1,5 ani , si am zis sa va zic si voua
Numerele provizorii imi expira p 4 dar am fost azi si am inmatriculat-o. Imi da CI-ul si numerele in 7 zile (3 zile pe jos ![]() Le-au luat calculatoare noi Dell(negre ![]() Si o chestie utila : pt numere preferentiale nu se mai plateste la casierie ci direct la ghiseul unde depui actele .... numai de bine!!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:03 |