Asigurare
![]() ![]() ![]() |
Asigurare
nick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|||
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Omniasig 5%
Fransiza furt total - 10% Fransiza avarii partiale sau totale - 0% Dar am vechime 3 ani cu o alta masina. Mi-au spus ca mi-au dat cotatia asta pt. ca sunt client fidel. |
-------------------- |
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Omniasig 5% fara fransiza, negociata de broker.
Am zis mai demult ca ofertele dealerilor de masini sunt destul de proaste, dar cred ca m-am inselat. Cei care vand mult au conventii speciale cu asiguratorii si au cotatii bune. De exemplu, tipa de la Serus care face asigurari zice ca imi putea oferi 4.9%. Ar merita incercat si la ei. Oricum merita lucrat cu un broker. Obtine de obicei oferte mai bune decat poti obtine tu personal de la asigurator si iti ofera asistenta daca ai daune. Eu am lucrat cu Asigest SA (tel. 327.57.57) dar nu stiu in ce masura lucreaza cu clienti individuali sau doar cu firme. |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la postul de mai sus . Si eu mai aveam niste variante ptr. Casco , dar parca tipa de la Serus are preturi f. bune, dau procentele ca pretul nu e relevant :
Allianz-Tiriac 5.29% Integral 5.57% Rate Omniasig 4.95% Integral 5.15% Rate Asiban 4.61% Integral 5.13% Rate Acum nu stiu ce sa fac la Asiban am deja un RCA la alta masina, m-as duce tot la ei . De Allianz se aude ca ar fi cei mai buni , dar parca nu m-as duce la ei. Mai dati-va si voi cu parerea |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca asigurarea obligatorie va fi valabila si in strainatate de la anul, as recomanda allianz tiriac pt seriozitate si capacitatea de a va rezolva anumite probleme afara au birou in austria si germania asta pt cine calatoreste afara in restul firmelor nu prea am incredere. Oricum imi fac si casco.
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE avand in vedere ca asigurarea obligatorie va fi valabila si in strainatate de la anul... Nu mai e, s-a supt. Au zis ca o introduc din 2006, ca scumpirea ar fi fost prea mare. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Eu am la Allianz 4,84%. Vechea masina o am la ei asigurata CASCO de doi ani si probabil mi-au dat reducere.
Am si casa si bunurile asigurate tot la ei. Cand aud ca poate sa cada sistemul de injectie pentru care trebuie sa scoti din buzunar 2500 EUR daca este dupa perioada de garantie, ma gandesc ca ar fi fost buna si o asigurare pentru acest tip de risc, dar nu cred ca o ofera cineva. |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
serios.? :shock: RCA-ul nu mai e valabil si afara?? cand s-a scos?
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE De Allianz se aude ca ar fi cei mai buni Sunt foarte buni cei de la Allianz. Daca ai probleme duci masina la service-ul tau preferat si apoi service-ul se deconteaza cu Allianz, deci nu trebuie sa scoti tu nimic din buzunar. Allianz chiar prefera sa lucrezi cu reprezentantele chiar daca ii costa mai mult reparatia (ei spun ca riscul scade pentru ca cei de la reprezentante teoretic fac treaba mai buna). Dar si daca faci repratia la coltul strazii si iti da factura fiscala Allianz deconteaza. In plus, la constatarea pagubelor sunt seriosi, nu prea fac faze de genul: "asta merge indreptata, nu putem sa v-o schimbam" atunci cand nu e cazul. Aveti in schimb mare grija la fransize, iar asta este valabil la toti asiguratorii. Dupa parerea mea singura fransiza pe care ar merita sa o accepti este cea pentru furt total (unde probabilitatea este relativ mica, de obicei chiar si cand iti fura masina Politia mai gaseste abandonat pe undeva cadavrul si atunci intri la categoria de furt partial). Furturile partiale (cazul anterior + casetofon, oglinzi, roti s.a.m.d.) si avariile sunt mult prea frecvente pentru a te risca si a accepta si o astfel de fransiza. |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Asiban: nu mai stiu exact procentul (in jur de 4,4 %) dar in urma diverselor discount-uri si reduceri platesc 640 Euro pt masina din semnatura
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
misterb |
![]()
|
inteleg ca voi aici va referiti la CASCO nu la RCA. La RCA nu este suma fixa in functie de capacitatea cilindrica?
Asta cu procente si uzura e pt casco. |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 10:45 |