Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tuning pentru al meu Clio..

reno-Prowler
post 27 Oct 2004, 23:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Salut tuturor posesorilor de Clio si nu numai!

Ma aflu la primul post asa ca "bear with me"... smile.gif
Posed un Clio Symbol Alizee Full options (mai putin cd) - Rosu, 1,4l 8V.
Am cautat de am disperat pe net imbunatatiri pentru ea si nu prea am gasit mare brinza. Sa vad si eu orice fel de modificari (exterior, interior, motor) ... sad.gif Am gasit numai pentru varianta fara portbagaj in afara (sport).
Ori nu exista ori nu am cautat eu suficient sau unde trebuie.

Deci daca ma puteti ajuta in orice fel v-as ramine recunoscator.

PS: am vazut ca se organizeaza la prisma pe 30 la prisma un eveniment tare. M-as duce dar mi-e frica ca o sa mi se scoata bricheta pe geam. smile.gif

Va salut!

--------------------
Always on the prowl...
Renault Clio Symbol Alizee
2003
Full-options
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VladSoare
post 28 Oct 2004, 07:58
Post #2

Membru autentic

From: Voluntari, pe stīnga

Eu mi-am imbracat volanul in piele si mi-am pus pedale sport, plus pedala de repaus. Nu mai stiu cum se numea firma, era un mic magazinas pe Iuliu Maniu. Cum mergi de la Apaca spre intrarea in Politehnica (aia din statia de troleibuz, unde expuneau cei de la Latin EFE masini pe vremuri), este ultimul magazin pe dreapta, inainte de intrarea in Politehnica. Nu ma refer la intrarea auto, ci la prima intrare in parc, chiar din statie.

Husa de piele pentru volan mi-au ales-o din catalog, speciala pentru Clio 1998+, asa ca se potriveste perfect cu volanul si cu capacul de airbag, nu arata a improvizatie. Pedala de repaus este excelenta la drum lung, iar pedalele "sport" nu sint cu gauri, ca ieftiniturile alea de prost gust pe care le gasesti prin Carrefour sau Metro, ci cu niste tinte de cauciuc, care fac sa nu-ti mai alunece piciorul pe ele, in special pe frina.
Pedala de repaus se cumpara separat de celelalte, insa arata exact la fel, deci totul se potriveste perfect.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
David
post 28 Oct 2004, 09:08
Post #3

Membru autentic

From: Cluj

Salut Prowler!

In nici un caz nu as vrea sa te jignesc, esti nou pe forum, as dori numai sa te indrum: sa scrii subiecte cat mai intuitive la topicurile deschise ... in sensul 'Imbunatatiri/tuning la Clio-ul meu' era mai adecvat decat 'Salutari tuturor' la capitolul Modificari si imbunatatiri.
'Salutari tuturor' mergea la Cafenea, .... m-am inregistrat, ma bucur ca v-am gasit, am o masina .... sunt din, .... smile.gif

--------------------
Opel Zafira 2003
Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995
+
SorinV
post 28 Oct 2004, 09:13
Post #4

Membru autentic

From: a

Nu mai stiu cum se numea firma, era un mic magazinas pe Iuliu Maniu. Cum mergi de la Apaca spre intrarea in Politehnica (aia din statia de troleibuz, unde expuneau cei de la Latin EFE masini pe vremuri), este ultimul magazin pe dreapta, inainte de intrarea in Politehnica. Nu ma refer la intrarea auto, ci la prima intrare in parc, chiar din statie.
.

cardesign se cheama ! niste neseriosi daa ma intrebi pe mine

--------------------
a a a
+
...Roadrunner...
post 28 Oct 2004, 09:21
Post #5

Membru fondator "Skija Klan (c)"

From: Bucuresti

Subscriu ... am stat 2 luni pentru un schimbator.

--------------------
Renault MeganeII - B-81-RoadRunner
Bip... Bip... !!!
+
VladSoare
post 28 Oct 2004, 09:31
Post #6

Membru autentic

From: Voluntari, pe stīnga

Se poate, desi eu n-am avut probleme. Tot ce am luat de la ei am luat din stoc si mi-au montat pe loc. N-am avut nici un motiv sa ma pling de ei.

Dar ma rog, nu sint ei singurii si n-am nici un interes sa le fac reclama. biggrin.gif
Ideea este ca exista huse de piele pentru volan de Clio, exista pedale mai frumoase si mai bune decit cele standard, exista huse de piele pentru pirghia frinei de mina (care la Symbol e cam urita), si asa mai departe. In mod sigur se gasesc si la alte firme de tuning.

Si bineinteles, nu se poate vorbi de imbunatatirea aspectului exterior fara niste jante din aliaj cuplate cu pneuri cu talon ingust. Astea insa costa $$$$$$$ si trebuie alese cu grija, din catalog, in nici un caz la ochiometru dupa numarul de gauri.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 16:09
Dacia