Tuning pentru al meu Clio..
![]() ![]() ![]() |
Tuning pentru al meu Clio..
reno-Prowler |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Always on the prowl...
Renault Clio Symbol Alizee 2003 Full-options |
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Eu mi-am imbracat volanul in piele si mi-am pus pedale sport, plus pedala de repaus. Nu mai stiu cum se numea firma, era un mic magazinas pe Iuliu Maniu. Cum mergi de la Apaca spre intrarea in Politehnica (aia din statia de troleibuz, unde expuneau cei de la Latin EFE masini pe vremuri), este ultimul magazin pe dreapta, inainte de intrarea in Politehnica. Nu ma refer la intrarea auto, ci la prima intrare in parc, chiar din statie.
Husa de piele pentru volan mi-au ales-o din catalog, speciala pentru Clio 1998+, asa ca se potriveste perfect cu volanul si cu capacul de airbag, nu arata a improvizatie. Pedala de repaus este excelenta la drum lung, iar pedalele "sport" nu sint cu gauri, ca ieftiniturile alea de prost gust pe care le gasesti prin Carrefour sau Metro, ci cu niste tinte de cauciuc, care fac sa nu-ti mai alunece piciorul pe ele, in special pe frina. Pedala de repaus se cumpara separat de celelalte, insa arata exact la fel, deci totul se potriveste perfect. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Salut Prowler!
In nici un caz nu as vrea sa te jignesc, esti nou pe forum, as dori numai sa te indrum: sa scrii subiecte cat mai intuitive la topicurile deschise ... in sensul 'Imbunatatiri/tuning la Clio-ul meu' era mai adecvat decat 'Salutari tuturor' la capitolul Modificari si imbunatatiri. 'Salutari tuturor' mergea la Cafenea, .... m-am inregistrat, ma bucur ca v-am gasit, am o masina .... sunt din, .... ![]() |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
QUOTE Nu mai stiu cum se numea firma, era un mic magazinas pe Iuliu Maniu. Cum mergi de la Apaca spre intrarea in Politehnica (aia din statia de troleibuz, unde expuneau cei de la Latin EFE masini pe vremuri), este ultimul magazin pe dreapta, inainte de intrarea in Politehnica. Nu ma refer la intrarea auto, ci la prima intrare in parc, chiar din statie.
. cardesign se cheama ! niste neseriosi daa ma intrebi pe mine |
--------------------
a
a
a
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu ... am stat 2 luni pentru un schimbator.
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Se poate, desi eu n-am avut probleme. Tot ce am luat de la ei am luat din stoc si mi-au montat pe loc. N-am avut nici un motiv sa ma pling de ei.
Dar ma rog, nu sint ei singurii si n-am nici un interes sa le fac reclama. ![]() Ideea este ca exista huse de piele pentru volan de Clio, exista pedale mai frumoase si mai bune decit cele standard, exista huse de piele pentru pirghia frinei de mina (care la Symbol e cam urita), si asa mai departe. In mod sigur se gasesc si la alte firme de tuning. Si bineinteles, nu se poate vorbi de imbunatatirea aspectului exterior fara niste jante din aliaj cuplate cu pneuri cu talon ingust. Astea insa costa $$$$$$$ si trebuie alese cu grija, din catalog, in nici un caz la ochiometru dupa numarul de gauri. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:09 |