Filtru de praf dupa 10000 km
![]() ![]() ![]() |
Filtru de praf dupa 10000 km
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
asta se curata se inlocuieste care e treaba cu el daca da cat costa
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
COSTA 300000 LEI TRAMVAI SI SE INLOCUIESTE LA FIECARE REVIZIE !
|
--------------------
a
a
a
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
curios taicamiu s-a dus la serus revizia de 2 ani (clio symbol 16V 13000km)si i-au spus ca e curat l-au curata nitel si l-au pus tot pe ala ca au zis ca nu are rost sa dea banii ca nu e cazul.
io mai am pana sa fca 2 ani prin martie anul viitor e drept eu marg mai mult cu masina prin oras. |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu radeti de mine, dar filtrul din imagine e filtru aer motor sau filtru habitaclu? :oops:
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
zeze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
mie-mi pare-a fi de habitaclu... cel de motor este mai lung...si nu asa de lat.
|
-------------------- Symbol dCi...
soferi de Dacii Papuc, taximetristi...de ce existati? |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
este cel de habitaclu. scuze ca nu am precizat.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Patesc de fiecare data pe ploaie sa mi se abureasca parbizul. Practic instalatia de ventilatie nu face fata. Trebuie sa merg cu aerul conditiont.
Am inteles ca se datoreaza acestui filtru de praf care daca este imbacsit, retine umezeala. Acesta se poate curata? Cum se procedeaza? |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
... se datoreaza filtrului de habitaclu ... numai fiindca exista. Nu stiu, Clio Symbol I avea din fabrica, deci a ta are? Pe a mea eu am montat ulterior.
Fara filtru dezaburea si fara clima, cu filtru (filtru nou, deja la prima ploaie am observat fenomenul) se dezaburea numai cu clima. Nu stiu de ce, poate filtrul a mai taiat din debitul de aer, poate chiar ea se umezeste putin si face ca si aerul ce trece sa fie mai umeda. |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
nici a mea nu a venit cu el
a fost pus la prima revizie |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
o sa-l inlocuiesti atunci cand va mirosi a latrina in habitaclu
![]() |
-------------------- |
|
octavianf |
![]()
|
sper sa nu se ajung acolo...
sper ca a ta nu a ajuns in stadiul ala |
|
gabif |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
eu am clio symbol din 2001, m-am uitat in manual unde ar trebui sa fie si nu cred ca am filtrul. cum se pune unul nou? pot sa fac eu singur? banuiesc ca nu e o inginerie...treaba e ca uitandu-ma acolo nu inteleg unde ar trebui sa intre. cum pun o poza?
|
--------------------
Renault Clio
Symbol
2001
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
filtrul e in partea dreapta sub parbriz. se scoata un kkt de plastic de acolo. (partea dreapta e aia a pasagerului). nici eu nu am da' vreau sa pun. daca se poate te anunt
|
-------------------- |
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
dar cum se scoate kkt u ala de plastic ? si apoi cum se scoate filtrul?
|
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca plasticu ala are un fel de nit in partea stanga, pe care scrie press(sau ceva de genul asta), apesi cu o surubelnita ceva pe mijloc si iese. dupa aia totul e simplu.
|
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
octavianf |
![]()
|
SI EU AR TREBUI SA VAD IN CE STARE ESTE...
CRED CA ESTE CAUZA ABURIRII PARBRIZULUI |
|
demisonat |
![]()
|
il scot maine si va zic cum arata.... :idea:
|
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE COSTA 300000 LEI TRAMVAI SI SE INLOCUIESTE LA FIECARE REVIZIE ! de unde l-ai luat omule la pretu asta ca eu am fost la ipso si era 750 000... dupa faza asta (ca nici n-aveam atatia bani la mine :-) ) m-am dus la augsburg de unde am luat Mann cu 600 000, oricum mult pentru niste hartie pliata |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
AlexV |
![]()
|
de la dacia. de solenza e 350- 400 de mii
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
si e la fel ?
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
AlexV |
![]()
|
da, este acelasi
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
demisonat |
![]()
|
pai hai sa le luam si sa le schimbam singuri.
|
|
|
AlexV |
![]()
|
pai gasiti in targ la tipul cu prelata galbena. Ovidiu il cheama.
standul lui e pe prinul rand pe undeva pe la mijloc. daca va duceti acolo sa luat asa ceva puteti sa spuneti ca v-a trimis alexv sau ca veniti de pe forumul reno. sa stie omu ca ii facem vanzare. si el este posesor de reanulturi. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
demisonat |
![]()
|
bai da tipu cu prelata galbena din vitan e celebru deja...
![]() |
|
|
Mecos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 October 04 From: Ploiesti ![]() |
Aveti cumva nr. de tel. a lui Ovidiu - prelata galbena Vitan?
|
--------------------
Renault
Megane II
2007 Expression 1,5 dci 105 CP
- b
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:29 |