set becuri
![]() ![]() ![]() |
set becuri
taurash |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|||
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Da, in Ungaria este obligatoriu sa ai set de becuri la tine; de la mine nu au cerut niciodata pana acum, dar e bine sa ai.
Au verificat odata trusa medicala si triunghiul reflectorizant ... |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai d-asta si vreau sa-mi iau un set d-asta. Numai ca nu-mi dau seama ce presupune un astfel de set.
Sau trebuie pur si simplu sa cumpar toate becurile de rezerva? This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 18:43 |
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Este o cutiuta in care sunt din fiecare tip de bec* cate una si niste sigurante.
Se gaseste la Metro, la benzinarii, ... este un lucru comun. * - in functie de ce bec ai la masina trebuie sa cumperi set becuri H4 sau H7 sau ... H4, H7 fiind becul din faza scurta |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
taurash |
![]()
|
H1 sau H7 e.
Stiu sigur ca am si H1 si H7 da nu mai stiu care pe unde sunt. In Carrefour nu aveau decat H4, H5 si alte ciudatenii. |
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
cand am luat masina mi-au dat si un set de becuri impreuna cu cartea de service asa ca da o fuga la dealer si spune-le ca au uitat.
|
-------------------- |
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Set de sigurante aveti pe latura stanga a bordului desfaceti capacul si pe acesta aveti toate sigurantele de rezerva. Becuri tb vazut in cartea masinii ce tipuri trebuie ca nu stiu daca se potrivesc toate. in principiu nu ar trebui sa fie o problema gasirea lor.
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
H7 faza scurta, H1 faza lunga H11 proiectoare si daca ai xennon pe faza scurta nu prea exista modul de schimb decat la service.
h1 si h7 sunt standard acum. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:33 |