pedale si cap schimbator
![]() ![]() ![]() |
pedale si cap schimbator
SorinV |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
|
||
--------------------
a
a
a
|
|||
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
In afara de design, te mai ajuta la ceva pedalele astea noi? Ma bate si pe mine gandul, dar mi-e ca nu-mi place cum ies si raman si cu gauri in pedale. Cat ai dat pe ele? Nu sunt mai incomode la condus?
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
se scoate prin tragere in sus, in lungul tijei, cu forta suficienta iese, dar mare grija la falca , ca io m`am troznit singur la faza asa...
This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 18:41 |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
poate o fi iesit la meganu tau as da la mine am tras de el de am zis ca se rupe cu totu. nu a vrut pur si simplu . arata de parca era turnat . ma rog am preferat sa stric un cap decat sa stric altceva . recomand aceeasi procedura !
cat despre pedale . eftineanu eftineanu 10 euroi . copii fidele sparco. sunt micute micute , nu deranjeaza da pana gauresti pedalele originale inebunesti . sa zicem asa 80% aspect 20 % eficienta . parca totusi e mai bine dacat cu alea originale . sau e doar placebo . una din ele |
--------------------
a
a
a
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa vad si eu niste poze sa-mi fac o idee despre cum ar arata ...
|
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
SorinV |
![]()
|
cat de curand . aparatu e plecat papa si daia . punem no problem sau vezi joia
|
--------------------
a
a
a
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vedeti ca primesc niste marfa. Diseara vin cu 6 nuci si 2 burdufe .Momo!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
sa te puna necuratu sa nu-mi pastrezi husa rosie si capul aferent ca vin cu cheile dupa mine ... pt capota ca de restul masinii te-ai ingrijit singur
![]() |
-------------------- |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca am de vanzare un cap schimbator momo combat cu insertie de carbon.
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=42...4222&highlight= |
-------------------- |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Capul de schimbator nu e fixat cu nimic, sta acolo prin presiune. Daca tragi suficient de tare de el, iese pina la urma.
Eu mi-am inlocuit la un moment dat capul de schimbator cu unul mai "sport", iar tipul care a facut operatia a tras pur si simplu de el. Destul de tare, e adevarat. ![]() Insa mi-am blestemat zilele dupa aia, pentru ca noul cap era universal, adica nu avea gaura pentru Clio, ci ceva mai mare si un surub de fixare. Oricit m-as fi straduit, mai mult de citeva zile nu statea fix. Pina la urma am cumparat un cap nou de la Renault (pe ala vechi il aruncasem, ca eram incintat de cel nou) si acum sint fericit ca nu se mai misca de acolo nici cu politia. ![]() Mi-am pus si pedale sport, din doua motive. In primul rind pedalele standard (in special frina) imi alunecau de sub picior si scritiiau. Astea noi nu au gauri, ci niste tinte de cauciuc. Se simt super fata de cele standard, nici nu aluneca nici nu scirtiie. In al doilea rind, vroiam sa-i pun pedala de repaus, si atunci trebuiau schimbate si celelalte trei, ca sa se potriveasca. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am schimbat "capu' la schimbator" si husa cu una de piele cu filet in partea de sus, mi-am montat pedalele de inox, presulete sport... toate de la Simoni Racing. Urmeaza insertiile pe preaguri, si cind oi avea cine sa-mi faca, volanu si frina de mina in piele in doua nuante ... Sa vedem ...
Luna viitoare voi trece la montaju' de toba Inox ... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
da mah baietzi, zicetzi shi voi daca cunoashtetzi undeva unde se poate reimbraca volanul in piele (asta de pe renoul meu s'a cam scorojit unde se tzine degetul mare de la mana stanga..)
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu ce latru aici ca ....cainele ... daca stiti vre-unu ....ziceti ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
George |
![]()
|
astazi , pe dupa amiaza , sau maine o sa aflu dc omul pe care il am face treaba buna. daca face va dau de stire. doru nu te-am uitat, dar nici sa te trimit undeva unde sa ma injuri.
|
-------------------- |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
mijulself de unde ai cumparat pedalele si cat ai dat? vreau si eu ceva detalii ca ma tenteaza de ceva vreme si pe mine. iar cu capatul de schibator cum ramane ca noi avem inel :evil:
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Badiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 16 May 10 ![]() |
Pedale sport cu footrest si-a pus cineva? gen RS?
|
--------------------
Renault
Megane
2004 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:33 |