Intre promisiune si japca, Reviziile
![]() ![]() ![]() |
Intre promisiune si japca, Reviziile
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca eu personal nu as fi dat cu tot cu ulei si filtre 170 RON la revizie, as fi luat de buna cifra aia de 250 RON pe care o mentioneaza cei din gandul...
Plus ca daca nu ati citit cu atentie, au avut si niste facturi. Dar "uita" sa mentioneze ce scria in ele. Ca sa nu mai zic ca la Albea l-au pus in frunte DESI aveau dovada ca prima revizie a fost 247 la un client. "Tabelul" este o porcarie dpdv documentare. Eu ma intreb cine l-a platit... de fapt cred ca nu ma intreb, ca rezulta din el |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Klaus nu stiu cum e la Bucuresti , dar la Autoeuropa Timisoara revizia de 15.000 costa exact 2.400.000 lei .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Probabil ca diferenta provine de la placutele de frana (big2003 le-a schimbat, klaus nu).
Oricum, Autoeuropa e scumput, cam la fel cu IPSO Otopeni. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
220 RON tot la Autoeuropa TM.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa aruncati un ochi pe topicul de revizie de 15.000 la logan, sa vedeti ce mai zice lumea, lume care a facut revizia.
Ca nu e acelasi lucru sa pui ulei de 70 RON si ulei de 160 RON, sau filtru de aer 20 RON sau de 48 RON (desi in tabelul din Gandul nu e mentionat si schimbul de filtru de aer), si nici sa pui filtru de ulei de 18 RON sau de 30 RON. Daca se schimba la revizie cu piese Dacia (ulei, filtre) , o sa vedeti ca nu e chiar asa de scump... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(klaus @ 18 Apr 2006, 14:14) BMW, MERCEDES, AUDI, PORSCHE, CHRYSLER . ..http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17174934 This post has been edited by IRONICK: 18 Apr 2006, 18:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am sunat si am intrebat cat e prima revizie la Logan . Ei mi-au raspuns ca 2.400.000 lei incluzand ulei , filtru de ulei+aer . Atat !
Exista acea oferta care e mentionata in Gandul , Prima Revizie la 120 RON ? This post has been edited by big2003: 18 Apr 2006, 17:24 |
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intotdeauna mi s-a parut ca ziaristi s-au facut unii care nu s-au priceput la altceva...
Dar, dupa cum am zis, mi s-a parut... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(klaus @ 18 Apr 2006, 17:14) Daca eu personal nu as fi dat cu tot cu ulei si filtre 170 RON la revizie, as fi luat de buna cifra aia de 250 RON pe care o mentioneaza cei din gandul... Plus ca daca nu ati citit cu atentie, au avut si niste facturi. Dar "uita" sa mentioneze ce scria in ele. Ca sa nu mai zic ca la Albea l-au pus in frunte DESI aveau dovada ca prima revizie a fost 247 la un client. "Tabelul" este o porcarie dpdv documentare. Eu ma intreb cine l-a platit... de fapt cred ca nu ma intreb, ca rezulta din el Nu se spune totusi ce continea FACTURA aia de 247...ca in factura e detaliat tot...daca revizia era la 20.000 si in cei 247 erau incluse si altele decat ulei+filtru u. e de inteles de ce este 247.... |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
RZV |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Raspunsul pe care l-am primit de la VC adresand aceasta intrebare acum cateva saptamani a fost:
Buna ziua, Stimate Domnule ... Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam faptul ca in Cluj Napoca aveti la dispozitie unitatea service acreditata ...., unde va puteti adresa cu toata increderea. Privitor la costul reviziei de 15.000 km va informam ca acesta este de 52 euro(TVA inclus) iar pretul in lei este disponibil la receptia unitatii service. Preturile pieselor de schimb ca si tarifele de manopera utilizate pentru calculul acestui cost reprezinta preturi si tarife recomandate de Dacia. Imi vine greu sa cred ca pretul recomandat de Dacia nu este de actualitate la dealer-ii lor autorizati. Respecte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
loganelul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 11 January 05 ![]() |
Eu am platit la 15000 km 170 RON adica aproximativ 52 euro.
Problema nu e la revizia de la 15000 cand costul e foarte bun si nu se taxeaza manopera, problema e de la revizia de 30000 km cand am platit 470 RON si de la 30 000 km in sus si faptul ca nu ne vom mai incadra in cei 300 euro pana la 100 000 km cum au spus initial (acum am auzit ca au trecut 600 euro pana la 100 000 km). |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(loganelul @ 19 Apr 2006, 18:09) Eu am platit la 15000 km 170 RON adica aproximativ 52 euro. Problema nu e la revizia de la 15000 cand costul e foarte bun si nu se taxeaza manopera, problema e de la revizia de 30000 km cand am platit 470 RON si de la 30 000 km in sus si faptul ca nu ne vom mai incadra in cei 300 euro pana la 100 000 km cum au spus initial (acum am auzit ca au trecut 600 euro pana la 100 000 km). Esti sigur ca nu ai platit si manopera? Mai uita-te odata pe factura... Pe mine m-a costat ~1800000 si era si manopera. Si factura de 470 ron ce contine? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur era si manopera. Eu am platit tot in jurul a 170 ron din care 35 manopera.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
200 RON nu inseamna 52 de euro ! Asta e pretul la AutoEuropa , fara sa fie inclus filtrul de aer . AutoEuropa Timisoara JAPCA RULLLZZZ !
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:59 |