Dacia va lansa model-ul cu peste 100 CP, cu motorizarea de 1.6 16V
![]() ![]() ![]() |
Dacia va lansa model-ul cu peste 100 CP, cu motorizarea de 1.6 16V
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De cand asteptam motorizarea asta de 1.6 16v 110 CP de pe Megane. Sunt curios care vor fi preturile. Sper ca varianta full sa nu depaseasca 9500 de euro. Eu nu inteleg de ce nu ma lasa sa imi configurez masina. Eu de exemplu nu as vrea de ex linie audio (ma ocup eu de asta) si nici geamuri electrice. Sper ca pana in vara sa apara, nu chiar in primavara cum sustine articolul prezentat pe acest topic.
Dau la pariu ca atinge 200 in linie dreapta dupa ce se merge usor cu masina in timpul asa-zisului rodaj. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Interesante toate variantele acestea de Logan( motorizari 1.4, 1.6, 1.5, caroserii berlina, hachback, break.. s.a.m.d) .. Dar oare cand va scoate Dacia 2 masini ( diferite) in acelasi timp?
Cu vechea dacie s-au intins atata timp, au modelat-o in toate felurile. Apoi nova, SRN, SLZ.. modificari au fost, dar DOAR modificari. Acum au oprit SLZ, scot Loganu pe care il modeleaza in fel si chip. Nu zic ca e rau, dar parca e monoton. Nu compar Dacia cu alte firme ( care scot cel putin 3-4 masini) dar macar 2 cred ca s-ar putea... Parerea mea. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nova si berlina nu erau scoase in paralel?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
"Dau la pariu ca atinge 200 in linie dreapta dupa ce se merge usor cu masina in timpul asa-zisului rodaj"
Asta cu tot cu eroarea vitezometrului ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
200 km/h cu o Dacie? Suna bine,acum 10 ani de auzeam asa ceva radeam vreo 10 minute.Dar,problema cea mai mare e motorul,in linii mari motorul de pe Megane 1???Cam depasit motorul ala,dar,la romani e bine si asa.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Renault Megane Classic
1.6 16V Expression Sedan 4 usi Putere maxima 110 Cp Tip transmisie 5 viteze manuala Viteza maxima 198 km/h Si nu stiu de ce , dar cred ca meganul are aerodinamica mai buna . |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
si de unde stii ca nu prinde logan 200?
sunt atat de multi parametri ce se pot schimba... poate mototrul vine cu alta axa cu came, poate ii maresc cuplu, poate ii dau alta cutie.... tu crezi ca un motor se face asa de usor... poate oamenii chiar aduc imbunatatiri si poate chiar scot ceva bun ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(altisone @ 7 Feb 2006, 10:09) Corect !! Dar berlina era de mult depasita moral... Ma refeream la ideea de a scoate 2 modele competitive cu alte firme. Si cele 2 sa nu fie aparute, una cu 20 ani si alta cu 2 ani in urma. La asta ma refeream. Macar 2 masini, la care sa gasim versiuni diferite. Nu o masina 10 ani, apoi alta 10 ani .. si tot asa. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
ok, ok o groaza de vorbarie dar nimic concret sau nou...cred ca toti cei care frecventeaza acest forum stiau toate astea...
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa este, Dacia tot anunta, vorbareste, dar nu mai scoate o data pe piata produsele!
De punerea pe Logan a motorului 16V, din cite tin eu minte, se vorbea inca dinainte de aparitia Logan-ului. E si asta o strategie pentru a fi in atentia presei: mai anunti ca scoti un break, ba nu, ca nu va arata ca un break ci ca o mica furgoneta.. pe urma lansezi zvonul ca va fi cu 7 locuri, pe urma spui in press release ca asta cu 7 locuri va fi doar o optiune.. ai grija in tot timpul asta sa "leak" diferite imagini, ca sa creezi discutii in presa si controverse pe forumuri... Parca as vrea o firma care tace si face, anunta de la inceput ce va face, respecta datele anuntate, etc. Prin 2005 se spunea prin presa ca motorul 16V va aparea pe Logan la sfirsitul lui 2005. O firma civilizata ar trebui sa publice pe site un roadmap cu ce vor face, la ce date, detaliat, si sa-l respecte, iar daca nu il pot respecta, sa anunte din timp si sa spuna noua data la care va iesi pe piata varianta X. Probabil ca cer prea mult si dupa acest mesaj vor aparea inca 20, cu exemple de firme auto din vest care se comporta cu Dacia. Lasind la o parte strategia Dacia, sper sa nu vedem pe strazile patriei o gramada de pustani care se dau mari mergind cu Logan-ul cu 200 Km/h. Sa vezi atunci accidente cu victime. Nici daca as avea masina cu siguranta de 5 stele n-as face asa - sau poate as face foarte, foarte rar. Ma intreb cit va consuma motorul asta 1.6L 16V. Cel de pe Megane II consuma sensibil mai putin decit cel de 1.4 de pe Solenza! This post has been edited by Vlad Georgescu: 7 Feb 2006, 17:03 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Dacia, pe drumul cel bun, din pacate plin de gropi
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Aoleuu!!! Stai sa fezi acu' muschiulosi cu teste de 220 pe ora in Logan... Si sa fezi si accidente....
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai tocmai , ca la 198km/h reali ..pe ceas o sa-i arate 220!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Sigur va depasi 10000 euro. Si asta pentru ca pe langa motorul ala vor trebui sa modifice suspensiile, probabil discuri de frana pe spate,samd
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
pai daca omul vrea sa faca raliu cu ea :woot:
|
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(gonty @ 8 Feb 2006, 17:53) Sigur va depasi 10000 euro. Si asta pentru ca pe langa motorul ala vor trebui sa modifice suspensiile, probabil discuri de frana pe spate,samd Ford Focus are motorizari de 140cai si are tamburi pe spate! Noul Astra cu motor de 110cai are tamburi! Octavia Tour are tamburi! Astea erau masini cu pretentii! Sa ziceti sarumana daca baga macar discuri duble pe fata! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Discuri ventilate fata trebuie la 107CP pentru ca daca masina ajunge la 190 km/h ar cam trebui sa se si opreasca de la viteza aia. De asemenea nu ar fi rau cu ABS si discuri pe spate. Nu sunt obligatorii, dar este bine sa fie.
|
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai mai lasat-o pe asta cu tamburii pe spate! S-a trezit Colin McRae-ul din voi? Daca Ford au decis sa o lase asa (pe variantele respective de echipare) , si totusi Focus-ul ramane CEA mai placuta masina de condus din clasa ei , cea mai manevrabila etc si lumea o cumpara in prostie .. nu stiu de unde va treziti tocmai voi sa spuneti "ahh nu nene , tamburi pe spate , inacceptabil!"
Sunteti culmea fratilor.. ![]() Dic , nu zic ca n-ar fi mai bine cu discuri pe spate , dar viteza de 190 la ora o prinzi (cica) si intr-un Logan 1.6 ..deci hai din momentul asta toti posesorii de 1.6 MPi sa faca spume la gura ca n-au discuri pe spate! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Cred ca voi faceti o miica confuzie: Ventilarea n-are nici o legatura cu puterea de franare, ci cu mentinerea respectivei puteri in cazul folosirilor repetate.
O frana de la 190-0 nu e suficienta sa-ti omoare franele, cat de neventilate or fi ele. Eh, daca vrei sa cobori un munte in viteza si franezi in 15 in 15 metri in curbe, probabil nu ajungi jos cu franele intregi, daca-s neventilate:) |
--------------------
M
M
1
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(brunner @ 19 Feb 2006, 17:18) O frana de la 190-0 nu e suficienta sa-ti omoare franele, cat de neventilate or fi ele. Ce vorbesti? Ai franat vreodata de la +160 km/h? Nu ma refer la incercarea de a reduce viteza ci la incercarea de a opri masina cat mai repede. Sa-ti spun eu... pana pe la 80-90 ajungi... dupa aia... ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
oricum...are cineva date reale despre noua masina...sau si aici e abureala bine cunoscuta : loganisti vs alte marci...
plsss moderatori....la stiri se dicuta despre modul de gandire in legatura cu discurile pe spate ![]() eu intru la stiri ca sa vad noutati.....si cand colo imi explica AND care-i faza cu tamburii pe spate..... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mda... corect!
Dar nu prea-mi vine sa inchid topicul, oricand pot aparea informatii noi si cu adevarat interesante, asa ca apelez la bunul vostru simt:- INCETATI CU OFF-TOPICUL! altfel ma vad nevoit sa iau masuri! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:32 |