Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ZGOMOT IN CONSOLA

harasimionut
post 30 Nov 2024, 15:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare, am o Laguna 3 automata, 2.0 dCi, am schimbat 1 tampon la motor si totodata au fost verificati si ceilalti, plus cel de la cutia automata, 2 zile mai tarziu, dupa un drum de circa 150 de km in care am condus putin masina pe mod manual pentru a curata filtrul de particule, mai exact intre 2500-3000 de ture undeva in treapta 3-4 in functie de traficul de pe drum, urmatoarea zi de dimineata a inceput in D un bocanit puternic din zona consolei centrale, totusi masina schimba excelent si se conduce bine, ce poate fi?

--------------------
Renault Laguna 3 2009 phase 1 - SV98HEI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
secarianurazvan
post 30 Nov 2024, 17:54
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: Constanta

Salut Ionut! Este o problema cunoscuta si de Renault. Antifonarea si garnisirea plansei de bord si a gurilor de aerisire nu este exemplara. Personal am pus banda din spuma tip cheder de la Dedeman facut de Carboy Japan la 20 lei neagra intre marginea bordului si parbriz, indesat bine cu o spatula de plastic si nu mai am probleme. Altii au pus guma de sters intre, fiecare dupa pricepere. Practic se slabesc usor suruburipe ce prinde bordul de caroserie si spuma aferenta se duce in timp. Poti cauta in postarile mele rwzolvarea, am pus si la tutoriale parca. Spor! E treaba sompla ;-)

30 Nov 2024, 17:55:
Uite aici rezolvarea mea descrisa amanuntit si cu poze
https://www.reno.ro/Eliminare-greieri-bord-t335446.html

This post has been edited by secarianurazvan: 30 Nov 2024, 17:55

--------------------
Renault Laguna 3 2008 L3 - CT94SCR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 09:49
Dacia