Probleme franare Megane 3 1.5 DCI
![]() ![]() ![]() |
Probleme franare Megane 3 1.5 DCI
Calin92 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 4 May 18 ![]() |
Attached thumbnail(s) dncb.png ( Size: 268.27k ) Number of downloads: 94 |
||
--------------------
Renault
Megane III
2011
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
acuma .. cand ai schimbat ultima data lichidul de frana? ai facut o aerisire cum trebuie la frane sa vezi daca nu este mai ok dupa?
ce placute de frana ai? ce as face eu - as schimba placutele pe fata, schimb de lichid si aerisire cum trebie |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Calin92 |
![]()
|
Cu placutele actuale am 12.000, schimbul de lichid cu aerisire si toata procedura a fost la schimbul anterior, deci acum sa zicem cam 35.000 cand am schimbat cu tot cu discuri. Placutele actuale sun TRW
|
--------------------
Renault
Megane III
2011
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
necesitatea de a apasa a doua oara pe pedala = sistem franare neaerisit . senzatia de masina de tonaj care franeaza tarziu o aveam la dacia 1300 care se stie , frana de obicei doar pe fata .
La itp cand testeaza franele calca pedala de mai multe ori inainte de test ....preventiv, ca sa fie sigur ca iese bine io zic aerisire frane . This post has been edited by verde: 18 Jul 2024, 10:51 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
Calin92 |
![]()
|
Am inteles, voi face din nou procedura. Dar bataia din pedala pe portiunea respectiva sau pe un anumit tip de carosabil, ce problema ar putea ascunde?
|
--------------------
Renault
Megane III
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi pe un alt drum care sa fie bun (drept, neondulat fara asfalt uzat) si pune o frana de urgenta d ela 60-80 la ora , cu pedala apasata cu ura pana la capat si tinuta acolo. Daca nu intra si ramane activ ABSul e o problema.
Ca idee insa nu ar trebui sa fra,nezi cu abs la apropierea de un giratoriu, incetineste si tu din timp. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:32 |