Eroare Risque de casse motoeur/Antipolllution, Alte coduri de eroare
![]() ![]() ![]() |
Eroare Risque de casse motoeur/Antipolllution, Alte coduri de eroare
Mihai_pit90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 December 23 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20231223_002017.jpg ( Size: 2.11mb ) Number of downloads: 93 |
||
--------------------
Renault
Megane 3
2011 GT Sport
- AG91DEE
|
|||
clau166 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 29 May 10 From: Arges ![]() |
Salut.
Parerea mea e ca ai probleme pe partea de supraalimentare motor. E o parere grosiera pentru ca nu ai mentionat motorul si am presupus ca ai 1.5 dci turbo sau 2.0 dci turbo diesel. Verifica tubulatura aer sa nu aibe fisuri, senzorii presiune aer sa fie buni, actuatorul turbo sa fie bun. Verifica pe diagnoza presiunea ceruta si presiunea obtinuta atat pe loc cat si in mers. Daca presiunea turbo e prea mare poate crea probleme. Din cate stiu mergand asa cred ca se poate infunda filtrul de particule. Nu vad cum ai putea strica motorul dar s-ar putea sa te lase complet turbina si sa ramai fara forta. Daca n-ai de ales eu cred ca poti veni in Romania cu eventuale daune minime. This post has been edited by clau166: 24 Dec 2023, 14:44 |
--------------------
Renault
Megane III PH2 1.5 dci K9K 636
2012
|
|
Mihai_pit90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 December 23 ![]() |
Motorul este 2.0 dci diesel, 160 cp.
24 Dec 2023, 14:53: Mulțumesc de răspuns. Încerc să rezolv ceva zilele astea aici, cu toate că e greu in perioada sărbătorilor. In cel mai rău caz ar fi un drum de aprox. 1500 km. La prima diagnoza făcuta acum 2 zile, băiatul a testat și mașina, am dat câteva ture sa intre în parametri. Ulterior a testat din nou și a zis că e totul ok. This post has been edited by Mihai_pit90: 24 Dec 2023, 14:53 |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 GT Sport
- AG91DEE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 12:19 |