Caut module usi st/dr Laguna 3 Coupe LHD
![]() ![]() ![]() |
Caut module usi st/dr Laguna 3 Coupe LHD
dp75 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 December 23 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20231203_152358.jpg ( Size: 4.51mb ) Number of downloads: 114 |
||
--------------------
Renault
Laguna 3 Coupe
2010
- -
|
|||
tek_IDs |
![]()
|
![]() .... Group: Members Posts: 559 Joined: 13 May 08 From: PrazBurg ![]() |
Salutare,
Nu trebuie schimbat nimic, trebuie doar calibrate. Le cureți frumos sa nu fie murdare, le dai jos de tot si menții apasat de tot butonul 10 sec, dupa care repeți pentru sus . Toate Bune. |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
dp75 |
![]()
|
@tek_IDs: mersi pt implicare !
Din pacate am incercat de mai multe ori recalibrarea insa fara succes. Asta pt ca pasul cu care se misca geamul in jos/sus este infinitezimal (spuneam ca frost mode e activat) si astfel soft-ul nu mai poate nicicum "detecta" pozitia ferestrei (inchis/deschis) si prin urmare procedura de recalibrare da eroare. Am incercat asta si manual cum scrii tu dar si via RenoLink (program de test pt Renault) care are o functie speciala "window learning" si care dadea eroare. Deci trebuie cumva sa gasim o cale ca sa dezactivam acest "frost mode" in modulele de control ale geamurilor. |
--------------------
Renault
Laguna 3 Coupe
2010
- -
|
|
dp75 |
![]()
|
Buna,
Stie cineva de ce modulele de control din usile stanga si dreapta fata au acelasi part number Renault pt LHD si RHD? 807 31001 3R - cod modul usa sofer 807 30001 3R - cod modul usa pasager Asta inseamna ca sunt compatibile? Daca ne gandim logic ar trebui sa difere pe fiecare parte la LHD si RHD. Adica la LHD modulul usii soferului trebuie sa stie: comanda ambele geamuri, comanda ambele oglinzi. In timp ce la RHD modulul de pe stanga trebuie sa stie comanda geamul pasagerului. Cum se poate sa fie acelasi part number la ele? This post has been edited by dp75: 20 Dec 2023, 22:52 |
--------------------
Renault
Laguna 3 Coupe
2010
- -
|
|
dp75 |
![]()
|
Pana la urma am cumparat modulele si dupa ce le-am inlocuit functioneaza totul ca inainte.
Topicul se poate inchide, mersi. |
--------------------
Renault
Laguna 3 Coupe
2010
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 04:50 |