Vopsea sărită mașină nouă ?
![]() ![]() ![]() |
Vopsea sărită mașină nouă ?
Vexades |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 April 23 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1026.jpeg ( Size: 809.3k ) Number of downloads: 184 |
||
--------------------
Renault
Clio
2022
- BR44GGS
|
|||
vandYaris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 11 ![]() |
salut,
Eu nu vad rugina in fotografia aia ... pare totusi ceva sarit ... cei de la service ce au zis ? |
--------------------
Lexus
Rx500
20
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.174 Joined: 13 October 06 ![]() |
Iti faci griji absolut degeaba, n-o sa vezi rugina.
Greieri, probleme electrice, foarte probabil, dar rugina n-am vazut in 12 ani la clio symbol, 8 ani la megane 3. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Vexades |
![]()
|
Nu e rugina, e sărită vopseaua aibă rămas tabla goala. Îngrijorarea mea era în timp daca o să înceapă rugina acolo unde nu mai e vopsea.
|
--------------------
Renault
Clio
2022
- BR44GGS
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
QUOTE(Vexades @ 1 Apr 2023, 19:49) Salutare, De curând am achiziționat un Renault Clio 5 nou, fabricație (oct.2022) E primul meu Renault, până acum am avut doar Ford și nu am avut probleme cu rugina. Astăzi mă uitam pe sub ea și am observat că vopseaua de sub prag in unele locuri se curata cu mâna daca trag de ea. Că și textura zici că se cojește ceva de silicon gen. Anyway, dragi posesori de Renault, din experiența voastră, ați avut probleme cu rugina ? Atașez și o poza. Mulțumesc. Pare ca a fost lovita cu ceva acolo |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
renault are el destule bube .. dar cu rugina never .. doar daca a fost lovit si reparat romaneste ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E suportul de cric ala?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Vexades |
![]()
|
Da....e fix unde mi a ridicat o retardatul de la vulcanizare. E unde e cricul. Dar acum că am analizat mai bine am văzut că are și un pic de adâncitură unde a fost pus cricul. E normal la cric sa se formeze un pic de adancitura sau e vina vulcanizării ?
This post has been edited by Vexades: 4 Apr 2023, 19:00 |
--------------------
Renault
Clio
2022
- BR44GGS
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca e o adancitura facuta din fabrica ca sa vada unde pune cricul... acuma am vazut destule vulcanizari unde pucul ala de cauciuc nu mai era pe cric, era fier pe fier, sau daca insitai punea un tricou vechi cu care s-a sters pe maini.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Vexades |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 5 Apr 2023, 13:56) cred ca e o adancitura facuta din fabrica ca sa vada unde pune cricul... acuma am vazut destule vulcanizari unde pucul ala de cauciuc nu mai era pe cric, era fier pe fier, sau daca insitai punea un tricou vechi cu care s-a sters pe maini. Eu cred totuși că nu e din fabrica. Daca vă puteți uita atent se observa discrepanta. E clar că există o curbă. Attached thumbnail(s) IMG_1041.jpeg ( Size: 3.62mb ) Number of downloads: 68 IMG_1042.jpeg ( Size: 3.97mb ) Number of downloads: 68 |
--------------------
Renault
Clio
2022
- BR44GGS
|
|
kroky80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 January 16 ![]() |
Garanție vopsea 36 luni.Discută cu dealerul,totuși nu e normal să-se decojească.
|
--------------------
.......
Clio 5....Gris platine
.......
- ......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:10 |