Merita sa apelez la CASCO pentru o mica zgarietura
![]() ![]() ![]() |
Merita sa apelez la CASCO pentru o mica zgarietura
inglorious71 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 March 23 ![]() |
Attached thumbnail(s) 7EE53BDB_8ECC_47B4_B176_DD13018862E3.jpeg ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 91 |
||
--------------------
Renault
Clio 4
2020
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Recomandarea mea e sa nu apelezi la casco. Este o zgarietura foarte mica si mai mult te complici, pierzi timp si probabil la anul iti va creste suma platita deoarece ai avut daune.
Zgarietura aia o rezolvi pe cont pripriu printr-un polish, chiar daca se va mai vedea foarte putin, e mai bine decat sa revopsesti. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Mai bine iti vezi de treaba cu ea asa. Eu n-as incerca sa repar asa ceva pe casco, mai ales ca e de plastic.
|
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.794 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
E nu vad unde e zgariata oglinga
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
lasa-le sa se mai adune ca 100% or sa apara si altele si cand ai mai multe, mergi la casco
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Genul asta de zgarietura, adica mica si care se poate estompa printr-un smirgheluit fin si polishat brut si fin nu se merita reparata prin vopsire nici pe casco si nici pe bani personali. Eu nu as vopsi asa ceva nici gratis, dispare zgarietura si cine stie ce apare, vreo diferenta de nuanta sau vreo imperfectiune in vopsea in alta parte a oglinzii.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 10:54 |