Volum Rlink2, Problema volum
![]() ![]() ![]() |
Volum Rlink2, Problema volum
sisu_stelistul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2022 Renault Kadjar 1.33 TCE 140CP 2022
Ex: Dacia Nova GTi 1998 Skoda Fabia II HTP 2008 Renault Megane 3 1.5DCI 95CP 2014 |
|||
alexpslr |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 17 ![]() |
Cred ca e o problema de soft. Probleme cu volumul am întâmpinat și eu uneori, fie după folosirea senzorilor de parcare fie după unele convorbiri prin Bluetooth. RLink nu modifica volumul radio ci volumul senzorilor sau ai telefonului când roteam de butonul pentru volum deși nu mai eram în apel/foloseam senzorii ci ascultam radio. În general așteptăm câteva minute și își revenea. Se vede iconita de la elementul la care se modifica volumul. La mine se întâmplă relativ rar (o data la câteva luni). Poate se rezolva cu un update la soft.
|
--------------------
Peugeot 307 2007 |
Kadjar Zen 1.5 dci
2017
|
|
sisu_stelistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 July 07 ![]() |
Am făcut un video prin care se poate înțelege mai clar problema. Videoul este făcut după ce a apărut situația, și cum am remediato.
Volumul devenise mai redus, dar putea fi modificat, iar după ce am băgat în marsalier și-a revenit. https://youtube.com/shorts/KYAW4x6ykWY?feature=share |
--------------------
Renault
Kadjar
2022 Renault Kadjar 1.33 TCE 140CP 2022
Ex: Dacia Nova GTi 1998 Skoda Fabia II HTP 2008 Renault Megane 3 1.5DCI 95CP 2014 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 06:29 |