Unde găsesc?, Covoraș cauciucat șofer
![]() ![]() ![]() |
Unde găsesc?, Covoraș cauciucat șofer
Black Bumblebee |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 30 August 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2011, break
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De două ori am luat de la RIMI Timișoara, de cauciuc, pentru iarnă, și s-au potrivit perfect la Laguna și GLA. Și calitatea e chiar foarte bună, inclusiv clipsarea. Dacă găsești Gumarny Zubri, eu zic că vei fi plăcut impresionat. Și au preț rezonabil. Și cele Petex sunt OK, doar că mie-mi plac mai mult Gumarny. Sper să fie pentru Megane III cu clipsuri, că văd că nu pentru toate au așa.
La cele mochetă, nu cunosc, le am de origine. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.142 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
QUOTE(Black Bumblebee @ 14 Jan 2023, 08:25) Bună dimineața tuturor... nu pot să îl fixez pentru că găurile pentru suporturile care se prind în 'podea' sunt total aiurea iar dacă îl las liber, îmi alunecă sub pedale și acestea se agață în el. Am cumparat banda scai de la un magazin de mercerie (unde mai gasesti si ace de cusut , papiote , rejanse si perdele....). O jumatate din banda se agata (imperecheaza ) bine pe mocheta masinii si aceasta jumatate am lipito pe spatele covorasului , pe linia dintre gaurile de prindere . Daca nu intelegi revin cu poze de la masina . |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
Black Bumblebee |
![]()
|
ProfiBv, îți mulțumesc pentru răspuns dar te rog să postezi și niște fotografii ... ce lățime are banda scai pe care ai folosit-o?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011, break
|
|
mitza97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 February 18 ![]() |
QUOTE(gabize @ 14 Jan 2023, 09:56) De două ori am luat de la RIMI Timișoara, de cauciuc, pentru iarnă, și s-au potrivit perfect la Laguna și GLA. Și calitatea e chiar foarte bună, inclusiv clipsarea. Dacă găsești Gumarny Zubri, eu zic că vei fi plăcut impresionat. Și au preț rezonabil. Și cele Petex sunt OK, doar că mie-mi plac mai mult Gumarny. Sper să fie pentru Megane III cu clipsuri, că văd că nu pentru toate au așa. La cele mochetă, nu cunosc, le am de origine. "Covorase mocheta Renault Megane III hatchback Produs disponibil - Reference: 726095 Producător: Rigum / AZ Auto" Se potrivesc oare si la Grandtour? Banuiesc ca da... |
--------------------
Renault
Megane III
2012 1.5 dCI 90 CP
|
|
dan_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 10 From: Iasi ![]() |
Grandtourul are ampatamentul mai mare, deci mai mult spatiu pt picioare in spate, n-as crede ca se potrivesc covorasele.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110
- -
|
|
lupukel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 17 December 17 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ProfiBv @ 14 Jan 2023, 18:39) Am cumparat banda scai de la un magazin de mercerie (unde mai gasesti si ace de cusut , papiote , rejanse si perdele....). O jumatate din banda se agata (imperecheaza ) bine pe mocheta masinii si aceasta jumatate am lipito pe spatele covorasului , pe linia dintre gaurile de prindere . Daca nu intelegi revin cu poze de la masina . Mie personal nu mi-ar place sa folosesc scai ca daca tot iei jos covorasele la spalat intr-un final se uzeaza mocheta. Am patit in portbagaj unde am prins diverse buzunare pe spatele banchetei, si cand le-am mai dat jos de fiecare data s-a desfirat/jupuit fire din materialul de pe bancheta. |
--------------------
Renault
Megane 3
2012 1.5 dci 110 CP K9K836
|
|
costas78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 26 August 20 From: Constanta ![]() |
Eu la covorasele spate, ca fata vine perfect pe clipsuri am folosit asa ceva. https://www.emag.ro/set-4-clipsuri-pentru-f...ASABEgKgrfD_BwE
Am incercat si cu velcro (scai), dar pentru ca ale mele sunt siliconate nu am reusit sa-l lipesc cu nici un chip pe spate, plus ca lupukel are dreptate, o sa faca varza mocheta in locul ala, tot dezlipind pentru curatenie. |
--------------------
Renault
Megane 3 K9K 636
Grandtour 1,5dci 110CP 2014
|
|
Black Bumblebee |
![]()
|
Vă mulțumesc mult tuturor pentru răspunsuri, spor în toate să aveți !!!
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011, break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:37 |