Trepidatii plecare de pe loc
![]() ![]() ![]() |
Trepidatii plecare de pe loc
GVlad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
Clio 1.4 16v
2006
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
16v e pe cablu ambreaj?
Daca da..posibil lipsa vaselina nuca furca. Cauta ca e topic pe vibratii plecat de pe loc. https://www.reno.ro/Tremurat-la-plecarea-de...-1-t179402.html Parca am avut si eu ce zici. Am schimbat bieleta de la cv. Antirasturnare parca se cheama. Plus vaselina la nuca teflon. This post has been edited by wolfin: 27 Oct 2022, 16:43 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
zec_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 3 May 20 ![]() |
In asfel de cazuri de vina este discul de ambreiaj, mai exact materialul de frictiune eco uzat neuniform. Iti recomand sa inlocuiesti tot kitul de ambreiaj, insa nu cumpara nimic pana nu se desface sa vezi defectul.
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.33 TCE EDC
2019
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La cat costa un kit...de ce ai desface fara sa inlocuesti tot....
Lol Mai intai sa vefifice tampoanele si bieleta. Cu o surubelnita ii ia 5 minute |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:50 |