Salutare
![]() ![]() ![]() |
Salutare
Ak!M |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 May 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Equilibre
2023/1332/140cp
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
in primul rand la numarul de km....... cu un simplu adaptor ebd afli numarul real de km. parerea mea este ca sunt cam putini la vechimea ei...... nu prea sunt poze cu interiorul, sa fii atent la scaunul soferului, de obicei acolo se observa uzura.
This post has been edited by kato: 20 Sep 2022, 18:59 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kato @ 20 Sep 2022, 19:56) sa nui te superi ... dar aflii pe dracu cu adaptorul .. daca km au fost dati inapoi cum trebuie nu mai vezi nimic ... eventual un raport de pe carvertical .. te ajuta .. This post has been edited by cj98czh: 21 Sep 2022, 11:12 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu ma supar...... la a mea banuiesc ca nu au fost dati cum trebuie, deaorece jucandu-ma cu car scaner (parca pe la senzori am intrat) am aflat numarul real de km... nu am nici un interes sa dezinformez.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragos_ene |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 April 16 ![]() |
Salutare,
Chiar daca e tardiva postarea mea, pe site-ul https://ovi.rdw.nl/default.aspx (doar pentru masini inmatriculate in Olanda, este ceva gen RAR) se introduce numar de innamtriculare si se poate afla daca kilometrajul este unul oarecum real sau nu. Nu se ofera kilometrajul real ci se comunica daca acesta este unul logic (a fost intotdeauna in crestere) sau ilogic (daca auto a fost reinamtriculat in Olanda, daca sunt raportati km mai putini de la ultima inspectie, sau a fost schimbat tabloul de bord), precum și date referitoare la ITP etc. |
--------------------
ford
ka
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:04 |