Renault Thalia 1.5 Dci Clank Clank la roata drepta
![]() ![]() ![]() |
Renault Thalia 1.5 Dci Clank Clank la roata drepta
M4V3RiCk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2011
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
rotile se echilibreaza cu jantele curate ... sa nu ai depuneri pe interior ... 1 ... 2 verifica rotile sa fie stranse ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Am pățit ceva asemănător la un Clio 3, jenți oțel, după schimb, la viraje dreapta, una din roți provoca un sunet repetitiv, la fiecare rotație.
S-a dovedit a fi una din greutățile de echilibrare care atingea în braț la viraj maxim. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
scoate roata si remonteaz-o dupa de verifici cu atentie suprafata de contact si tot ce tine de prezoane/filet/etc, e posibil ca zgomotul aparut dupa spalare sa fie o coincidenta si problema sa tina de fixare/strangere..
This post has been edited by alc2: 3 Jun 2022, 08:07 |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
M4V3RiCk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 21 ![]() |
Cred ca am demontat-o si remontat-o de vreo 10 ori pana acum
Scos si placutele de frana, bagat erierul la loc...montat dinou. Liniste, ptr un timp. Dupa care iar incepe. Nu stiu daca un disc ovalizat poate face zgomotul asta la rulare This post has been edited by M4V3RiCk: 5 Jun 2022, 09:42 |
--------------------
Renault
Clio
2011
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
un disc ovalizat il simti din plin cand franezi ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:53 |