Pilitura in baia de ulei
![]() ![]() ![]() |
Pilitura in baia de ulei
Ovidiu1987 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 April 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2017 1.6 dci 4x4
- SM39DYA
|
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.053 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Se da jos filtrul de ulei, se desface cu grija si se verifica daca are sau nu pilitura in el.
Aia dupa asta lati o decizie si va ingrijorati. P.S. daca nu este cartus fara carcasa, carcasa o taiati cu o foarfeca de tabla nu cu flex sau bomfaier. This post has been edited by Agrig: 2 Apr 2022, 10:41 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Ceva noutati ?
|
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
Ovidiu1987 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 April 22 ![]() |
Noutăți nu, doar am mai observat ceva... joja este aceea cu tija răsucită si foarte oteloasa, si când o introduci in locașul ei la un momentdat pe o porțiune de 5-10 cm se simte cum freacă si racaie vârful jojei. Ei bine am încercat de vreo două ori la distanță de câteva zile sa o introduc cu foarte mare grija si cand am simțit că agață am încercat să o rotesc si sa apas foarte ușor. Ei bine atunci nu am mai avut nimic pe ea cand am scos-o sa văd nivelul. Dacă în continuare la urmatoarele verificări nu voi observa nimic, atunci o sa fac km până la următoarea revizie și atunci oricum vreau sa verific uleiul ce il dau jos si filtrul de ulei... o sa revin ulterior cu rezultatele.
Până atunci am sa mă orientez poate gasesc pe undeva o joja care are capătul îmbrăcat în plastic. |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 1.6 dci 4x4
- SM39DYA
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Noi info?
Pana a primi un raspuns vreau si eu o informatie: Din discutii am inteles ca pompele vechi sunt cu probleme si ca prin 2016 luna 11 s-au facut ceva modificari contructive. Care este codul nou de pompa de ulei: 150001650R sau 150003817R? Sau la nissan: 1501000Q2C sau 1501000Q2F? Va multumesc. |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:47 |