Vibrație mașina la relanti, Vibrație mașina la relanti
![]() ![]() ![]() |
Vibrație mașina la relanti, Vibrație mașina la relanti
Petru1406 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 March 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|||
m3st_tce2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 25 June 20 ![]() |
Au fost schimbati vreodata suportii de motor?
|
--------------------
Renault
Megane
2011 1.4Tce
- 1
|
|
Petru1406 |
![]()
|
Nu prea am de unde să știu dacă au fost schimbați pentru că nu am mașina de mult timp.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|
Kelson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 March 22 ![]() |
Salut încearcă să schimbi filtrul de motorina cu unu Delphi sau cum se scrie la mine așa a fost
|
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2013
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca motorul merge rotund si totusi vibreaza tare atunci toate sansele sunt suportii motorului care is 5 la numar dar doar 4 sunt musai de schimbat. Al 5-lea e sub motor cel putin la 1.9 dci care sta prins pe bara intr-u nsurub si unii spun ca ala nu ar trebui schimbat.
Daca vibrarea e din cauza ca motorul nu merge rotund si da rateuri si se zdruncina motorul atunci vibrarea e de alta natura. Eu i-am schimbat si parca e alta masina erau obositi rau ai mei... spor |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
Petru1406 |
![]()
|
Da, motorul merge rotund si se aude super ok.
Filtrul de motorina a fost schimbat. Ce mi se pare ciudat e ca atunci cand e cald afara (cum au fost zilele trecute in jur de 20) parca nu mai vibreaza asa tare. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La cald toate devin mai moi si nu mai sunt rigide dar la iarna urmatoare iar vei simti de aceea eu zic suportii de motor schimbati...
|
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(IonutGligan @ 15 Mar 2022, 10:39) Al 5-lea e sub motor cel putin la 1.9 dci care sta prins pe bara intr-u nsurub si unii spun ca ala nu ar trebui schimbat. Ala nici macar nu e suport motor, e o contragreutate. O bucata de fier invelita in plastic cuciucat. |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(azaghorth @ 31 Mar 2022, 15:31) cauciucat* |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
Petru1406 |
![]()
|
Am văzut acum că suportul motorului din partea stângă, hidraulic probabil, cel care are acel șnur pus în X, pare puțin lăsat și șnurul ăla nu e întins.
Nu știu cum e la voi, dacă trebuie sa stea întins șnurul sau nu. Daca da, e posibil să trebuiască schimbat ăla. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|
azaghorth |
![]()
|
Ca sa fie hidraulic trebuie sa curga ulei prin el...si nu curge.
Daca masina are 200.000km+, schimba-l ca nu gresesti.Cu un drum schimba si suportul anti-torsiune de langa el, e orientat perpendicular pe axa primului. Cand il schimbi cel cu snur, sa ai un cric crocodil sa il bagi sub motor sa il sustii ca se va lasa in jos. Eu am pus Febi Bilstein, is ok dar as pune originali, da is mai scumpi dar is mai calitativi... si conteaza acolo ca vei avea vibratii sau nu. |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:54 |