Coduri injectoare 1.9 dci
![]() ![]() ![]() |
Coduri injectoare 1.9 dci
euhen |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 27 April 10 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2006, 2.0 dci - 127 KW
|
|||
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
La 1.9 dci care este euro 3 nu se scriu codurile injectoarelor, cine te-a indrumat nu stie despre ce e vorba. Fumul iese din alte cauze, ce culoare are?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu se scriu codurile de injectoare la varianta de 120CP, adica cea cu turbina variabila. E posibil sa fie si alte variante/variatii, dar la cea de 120CP euro 3 sigur nu se scriu.
Daca scoate fum pot fi probleme de la injectoare defecte, la tubulaturi de aer sau intercooler sparte, debitmetru cu probleme, etc. Asta asa din scurt, ce imi vine in minte. Ce culoare are fumul? Are caderi de putere? Tinand cont ca la oprire tremura tare e posibil sa fie probleme de la tubulatura de aer care intra in galerie. Tubulatura aia se conecteaza la dumper, e o chestie actionata prin vacuum, care taie aerul din galerie cand opresti. Daca ala nu functioneaza e posibil sa ai probleme cu vacum-ul, ceea ce ar implica probleme si la controlul turbinei (daca e cu geometrie variabila) ceea ce ar explica si fumul. Cred ca te-am zapacit, dar ia pe rand ce am scris mai sus. Sa incepi cu vacum-ul. |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
euhen |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 27 April 10 From: Arad ![]() |
Salut.
Fumul e negru. Nu simt sa piarda putere, insa parca nu simt smucitura evidenta cand intra turbina ca si la alte masini care le-am mai condus. O sa incerc sa verific tubulatura. Multumesc pentru informatii This post has been edited by euhen: 22 Dec 2021, 13:45 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2006, 2.0 dci - 127 KW
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
verifica intercooler, furtune, tevi .. tot ce tine de partea asta ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:12 |