Costuri mari reparatii/intretinere
![]() ![]() ![]() |
Costuri mari reparatii/intretinere
BM1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 September 21 ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Aveo
2007
|
|||
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Salut, piesele de schimb OEM si la Koleos sunt mai scumpe, ca la toate marcile de altfel. Singurul minus ar fi ca sunt mai rare pe piata si nu sunt piese pe stoc, de cele mai multe ori trebuie sa astepti chiar saptamani pana vin din afara. In rest, e o masina buna si fiabila daca e intretinuta si exploatata cum trebuie. Trebuie tinut cont si de faptul ca e o masina grea si cu indice aerodinamic slab, asta reflectandu-se intr-un consum sensibil mai mare ca la alte masini cu acelasi motor.
This post has been edited by grig1960: 24 Sep 2021, 11:59 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
BM1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 September 21 ![]() |
Deci sa inteleg ca sunteti destul de multumit de masina. Ma gandesc ca oricum fata de BMW, Mercedes, Audi este mai ieftina la piese si intretinere
![]() Am vazut ca exista deja un topic legat de consum, dar este putin mai vechi. Nu ma supar daca doriti sa mai adaugati cateva cuvinte despre consum, in cazul in care s-a mai schimbat parerea dvs de la ultimul topic pe acest subiect. Multumesc! |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2007
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Salut, parerea mea vizavi de consum nu s-a schimbat si cred ca nici a celorlalti colegi care au scris in topicul "Consum Koleos". Daca vrei sa mergi la consum cumpara alta masina.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:29 |