Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Megane 3( 1.5 dci 110 cp), Clapeta de evacuare

Daniel Renault 3
post 3 Aug 2021, 23:26
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut .am și eu un Megane 3 grandtour 110 cp cu motor de 1.5 . Și de ceva vreme tot aud un scârțâit la cea mai mica atingere a pedalei. M-am tot învârtit pe lângă ea tot nu am știut de unde vine până mai de curând la un garaj am ridicat.o pe un elevator pentru un schimb de distribuție si atunci am văzut că acea clapeta de pe eșapament se aude .practic se aude cum închide și deschide la o simpla atingere de pedala .vreau să știu și eu daca e normal sau nu să se audă așa că nu prea ai cum sa ajungi sa umbli la ea că e sudata practic pe teava de eșapament .menționez că becuri in bord aprinse nu sunt și nici erori nu da .decât acel zgomot stresant de scârțâit cum închide și deschide .ce sfaturi îmi dați sau daca cineva are problema asta ca a mea ce a făcut să o rezolve . mulțumesc anticipat.

--------------------
Renault Megane 3 grandtour 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
clamba
post 4 Aug 2021, 08:37
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

salut! cred ca poti gasi niste informatii aici: https://www.reno.ro/index.php?showtopic=288116&hl=egr

--------------------
Renault Megane 3 Sport Tourer K9K 836 2013
ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 01:46
Dacia