Problema electric compresor ac, Compresor ac nu răspunde
![]() ![]() ![]() |
Problema electric compresor ac, Compresor ac nu răspunde
ugly_olo |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 June 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2011
|
|||
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Salut, ar fi multe de spus despre cum si ce trebuie sa verifici, nu e mare filozofie. Numai ca tu esti necunoscator in materie (tu ai spus-o) si cel mai bine e sa mergi la un service serios specializat pe Climatizare- AC si cei de acolo sigur stiu ce au de facut si o sa-ti dea si garantie la lucrare. Nu se rezolva chiar toate problemele pe forum sau facebook. Daca totusi te incumeti sa faci tu verificari, poti sa-mi dai PM si vorbim.
L.E. Acum am vazut ca esti nou si nu poti da PM. Bine ai venit printre noi! Scrie aici si vedem. This post has been edited by grig1960: 16 Jun 2021, 14:41 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
sebiang2001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 14 December 18 ![]() |
Ajung la serv respectiv îmi da jos compresorul îmi schimba o dioda îmi zice ca ..
![]() te-a prostit rau ala , ce dioda la compresor . siguranta , cablaj , sau ambreiaj daca ventilatorul pleaca . |
--------------------
Renault
Talisman
Initiale paris 2.0 190 cp 4 control
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:25 |