Ti-ai luat masina gresita!, din nou...
![]() ![]() ![]() |
Ti-ai luat masina gresita!, din nou...
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ca a uitat sa puna un A in fata..across
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Rățușca cea urâtă
de Hans Christian Andersen o recomand |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
sa-ti iei toyota doar ca e fiabila e ca si cum ti-ai lua nevasta urata doar pentru ca nu te paraseste ca oricum nu gaseste altul....
This post has been edited by einstein1984: 2 Jun 2021, 14:38 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
hmm
https://www.google.com/search?q=de+ce+femei...chrome&ie=UTF-8 poti compara toyota cu un dildo pe acumulatori. presupun ..nu dezamageste ... reincarcabil ..garantie extinsa..isi face treaba cu brio... ![]() This post has been edited by wolfin: 2 Jun 2021, 14:42 |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cine conduce o masina de afara?
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
unu din interior?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
E casicum te-ai imbraca la tzuale festive si ai iesi pe strada principala?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
ar da faliment gym urile daca e sa gandim asa.
exceptie cei care treba sa scada grsimea de pe ficat |
--------------------
pegas
3120
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.065 Joined: 11 February 04 ![]() |
De fiabilitate ai parte zilnic, frumusetea te afecteaza spre deloc.
Coyota e fiabila si nu o gasesc urata. Asa, daca ar fi pe frumusete, ne-am lua toti Alfa Romeo |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Merg cu o corolla 1.4 d-4d de 215000 km.
In afara de motor, nu as numi o fiabila sub nici o forma. Nu i din generatia chiar noua, dar e moartea pasiunii in interior. Iar trenul de rulare e permanent invins de drumurile din Romania. Iar ansamblul coloana volan, caseta directie e sub orice critica. Schimbat de 3 ori, si tot trancane. Bine, noroc ca nu platesc eu. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Acu sa nu dam vina pe masina ca dvs nu stiti a adapta conduita de conducere in fata gropilor. Inteleg ca daca nu platiti dvs inseamna ca nu va intereseaza prea mult asa ca numai obiectiva nu este afirmatia dvs. Totusi, nu s-ar putea reveni la subiectul topicului? E chiar interesant zic eu.
This post has been edited by ursul_bipolar: 2 Jun 2021, 20:01 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu, nu platesc eu, dar am grija de ea la fel ca de masina personala, chiar mai ceva, ca fac km destui cu ea si nu am timp de service. N are a face.
Toate au avut acea coloana de volan picata.O data sau de doua-trei ori. Multe au avut injectoare schimbate, la cca 100-150000. O parte conduse de femei, poate subturat A mea le are pe cele originale, eu o conduc turat, nu subturat. Sunt multe de spus, parc de 100 de bucati minim, ani 2006-2015. Nu s model de fiabilitate. Putem discuta mult. Sedanurile sunt din Turcia. Service doar in reprezntanta, cca 6-7 ani, apoi service cu contract, componente Nipparts This post has been edited by bgdrenault: 2 Jun 2021, 20:26 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 2 Jun 2021, 20:25) Nu, nu platesc eu, dar am grija de ea la fel ca de masina personala, chiar mai ceva, ca fac km destui cu ea si nu am timp de service. N are a face. Toate au avut acea coloana de volan picata.O data sau de doua-trei ori. Multe au avut injectoare schimbate, la cca 100-150000. O parte conduse de femei, poate subturat A mea le are pe cele originale, eu o conduc turat, nu subturat. Sunt multe de spus, parc de 100 de bucati minim, ani 2006-2015. Nu s model de fiabilitate. Putem discuta mult. Sedanurile sunt din Turcia. Service doar in reprezntanta, cca 6-7 ani, apoi service cu contract, componente Nipparts Multe lucruri pica si in functie de calitatea combustibilului. In Italia se schimba intr-un procent foarte mare catalizatoare si sonde lambda (fara sa tina de producator). Dupa 150.000-200.000km. Cu becuri aprinse in bord, nu ca au scazut putin noxele. La fel cum si la dCi (sau cum se scrie), picau injectoarele la Renault/Dacia. Cine ii dadea pedala, nu avea probleme. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 2 Jun 2021, 20:25) Cred ca si asta poate fi una din cauze. Plus ca nici service-ul la reprezentantele Toyota nu este un etalon...Toyota mea a fost la o verificare din bara in bara la Toyota Nord, le-am atras atentia de zgomotul pe care il auzeam din zona cutiei si au zis ca e inceput de volanta, ca asa fac toate, cica e « gara-gara noise ». Cateva mii de km mai incolo a picat cutia. Dupa indelungi schimburi de mailuri, cei din Fr, de unde an luat masina, erau dispusi sa suporte o parte din costul reparatiei, fara consumabile insa, daca se facea la Toyota si se punea cutie refurbished Toyota. Partea mea de reparatie ma costa mai mult decat am dat pe toata tarasenia, cu cutie Sh cu garantie si ambreiaj nou, OE Toyota. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
bgdrenault |
![]()
|
A, bine, asta nu am mai spus.
Si la a mea a picat cutia la 186000., cutie in 5 trepte. MA rog, ambreiaj original, placa originala, nu patinau deloc, zic eu ca a fost folosita ok Am o cutie sh acum, dar achizitionata, revizuita, consumabile schimbate, in reprezentanta, circa 4500 lei costuri. Vad ca merge. Si mai sunt vreo 12 cu cutii picate, reparate, dar reparate la timp. Eu de la 140000 le semnalam la revizii zgomot cutie si spuneau ca asa face toate. Cand a picat s-a facut varza inauntru 4 Jun 2021, 10:43: QUOTE(IRONICK @ 4 Jun 2021, 08:16) Multe lucruri pica si in functie de calitatea combustibilului. In Italia se schimba intr-un procent foarte mare catalizatoare si sonde lambda (fara sa tina de producator). Dupa 150.000-200.000km. Cu becuri aprinse in bord, nu ca au scazut putin noxele. La fel cum si la dCi (sau cum se scrie), picau injectoarele la Renault/Dacia. Cine ii dadea pedala, nu avea probleme. Probabil, masinile au card la Petrom cu limita de suma. Eu , desi pun litri mai putini, am pus doar OMV. In afara de card, mai pun Luk din aceea scumpa, dar asta se intampla rar. This post has been edited by bgdrenault: 4 Jun 2021, 10:43 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai este ok .. daca o cutie de Coyota nu duce 200k .... fiabila ... ce sa mai ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 4 Jun 2021, 09:16) Multe lucruri pica si in functie de calitatea combustibilului. In Italia se schimba intr-un procent foarte mare catalizatoare si sonde lambda (fara sa tina de producator). Dupa 150.000-200.000km. Cu becuri aprinse in bord, nu ca au scazut putin noxele. La fel cum si la dCi (sau cum se scrie), picau injectoarele la Renault/Dacia. Cine ii dadea pedala, nu avea probleme. si in ro pica catalizatoarele de toyote, nu e de la carburantul italian cu grappa. Nu sunt durabile. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 4 Jun 2021, 10:50) Eu unul nu mi as fi dorit o ca masina........ Asta i treaba......si scumpa la piese........pentru coloanele acele de volan se asteapta si 2 luni. Mai ales cand erau in garantie.... In schimb motorul e vivace, la 90 de cp. Si consuma putin. Eu nu sar de 7% in oras si de 5% afara, prin metoda plin. In general afara intre 4,2-4,6 pe real. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
S au luat si japonezii dupa nemti...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
einstein1984 |
![]()
|
daca nu vedeam un yaris cu el schimbat sa faca itp asa ziceam si eu, ca nu pica.
sau si in franta e carburantul prostN? This post has been edited by einstein1984: 4 Jun 2021, 13:56 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
ainstaine, nu mai bine te rezumi matale la renou? E mai simplu pt toata lumea. Iti cam dai cu parerea fara nicio baza despre altii, sperand poate ca induci ideea ca toti sunt la fel, dar nu sunt. Folosesti niste tehnici arhaice, dar care iti sunt si tie la indemana.
This post has been edited by ursul_bipolar: 4 Jun 2021, 15:07 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
IRONICK |
![]()
|
<span class='edit'>4 Jun 2021, 16:32:</span>
QUOTE(einstein1984 @ 4 Jun 2021, 13:54) daca nu vedeam un yaris cu el schimbat sa faca itp asa ziceam si eu, ca nu pica. <b>toyota[/b]+probleme+catalyseur+site:forum-auto.caradisiac.com sau si in franta e carburantul prostN? Daca inlocuiesti numele producatorului (Renault, Dacia, Ford, sau orice alt producator) in link-ul ala, gasesti acelasi lucru. Si este imposibil sa nu gasesti cateva catalizatoare inlocuite in Franta. Asa cum zice si ursul_bipolar, tehnicile tale sunt patetice. This post has been edited by IRONICK: 4 Jun 2021, 16:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.055 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Au avut si ei destule cu probleme si de consum de ulei, si probleme de pistoane, injectoare si de toate.
https://www.cars.com/articles/2007-2013-toy...-1420690185925/ |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
Doar de dragul de a te baga in seama si nu aduce ceva util discutiei, o sa iti raspund. Toyota cand a avut o problema, a recunoscut. Renault cand a avut probleme cu spanul din sistemul de alimentare sau consumul de ulei (si de toate), nu a recunoscut nimic. Cum si in cazul de fata, clientul este plimbat pe drumuri aiurea.
This post has been edited by IRONICK: 4 Jun 2021, 17:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.055 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ca sa va raspund in aceeasi maniera, daca nu stiti despre ce este vorba mai bine intrebati si unii care stiu va vor raspunde.
Problema cu acel span a aparut brusc la sistemele de injectie Delphi care erau pentru motorina pina la Euro 3. La inlocuirea motorinei Euro 3 cu Euro 5 brusc au aparut problemele deoarece se pare ca lipseau ceva aditivi de ungere pentru siustemul de injectie, adica care nu s`au introdus in motorina pe considerente de pret probabil. Problema a fost destul de raspindita, printre altele si pe la Forduri mai vechi, Mistu, de astea stiu eu. Spanul era facut in fapt de pompa de alimentare cu palete. Acuma intreb si eu, nu ca`s tare mare iubitor de Logane 1,5Dci dar oare ce vina a avut Renault in asta? A livrat un echipament care trebuia sa functioneze cu motorina Euro 3 si a fost alimentat cu Euro5 care nu indeplinea conditiile minime de lubricitate pentru care a fost proiectat. Despre Toyote, sa fim noi seriosi cite injectoare piezo la 1KZ-FTV pina in 2015 au avut probleme si nu le`au inlocuit, apoi la acelasi motor pistoane care cedau bineinteles dupa perioada de garantie, motoare care erau luate tocmai pentru fiabilitate de lunga durata, pivoti care ieseau din articulatie la LC90... si multe altele. Nici unii nu`s mai breji, toti au probleme, unele recunoscute, altele ...pe banii clientului. Ca idee, am avut in HiLux care avea probleme de asieta, partea soferului era mai ridicata cu aproape 3cm luata de noua, masina facuta in Africa de Sud. Credeti ca s`a rezolvat ceva la Toyota? Sa fim seriosi! M`au tot plimbat pina a iesit masina din garantie cu povestea: se incadreaza in limitele de fabricatie! A ramas in coada de peste la biroul auto al firmei povestea dar de rezolvat nu s-a rezolvat. Tot asa, cutia de transfer miorlaia ca un artel de motani in calduri la toate cu care am mers, vreo 4 bucati. This post has been edited by Agrig: 4 Jun 2021, 19:29 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Dvs nu ati inteles nimic din ce a spus ironick mai sus. Dar este ok, puteti continua, oricum nu va ia nimeni in seama.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:34 |